Snel, makkelijk en betrouwbaar

Na wat google werk uitgekomen bij de online tandarts. Scherpe prijzen, prima website en de dag erna thuisbezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!

De levering duurde een paar dagen. Had waarschijnlijk met de feestdagen te maken. De spullen kwamen in 2 leveringen aan. Dat was wat verwarrend. Verder goede prijzen en prima producten.

Snelle levering en product ziet er goed uit

Goede service.

De zending gaat niet goed bij post.nl, daardoor regelmatig contact met online tandarts.

uitstekend

makkelijke site artikelen goed te vinden, ik vind het uitstekend.

Tandstokers

Bestelling online gedaan. Bestelling niet compleet, na bericht aan tandarts online direct en kundig opgelost.

Mijn bestelde product niet geleverd

Jammer dat ik mijn bestelde product nog niet geleverd heb gekregen

alles super opgelost

In eerste instantie werden andere artikelen geleverd dan besteld; na éen mail en het "probleem" was opgelost. Geweldige service !!!

Slecht, bestelde product nog niet ontvangen

24 december iets besteld. Op 27 de vraag hoe tevreden ik ben. Niet tevreden, want vandaag 31 december heb ik het bestelde nog steeds niet ontvangen

Top en snel bezord!!

Wat een mooie duidelijke website, top service en snel bezorgd! Ook vragen mbt gebit zijn beantwoord!! Zeker een aanrader

top

besteld en geleverd binnen 3 dagen, top

Prima, snel besteld, snel geleverd

Prima, snel besteld, snel geleverd

Ragers niet ontvangen

Wij hebben tot op heden niets van U ontvangen.

Ik ben heel tevreden

Vanaf bestelling tot en met levering van het product is alles naar wens verlopen, de bevestiging, inpakken en verzending van de bestelling. Duidelijke communicatie via mail en inpakmateriaal met aandacht voor milieu.

Snelle levering en goede prijs

Heb hier een paar tandenborstels gekocht voor een mooie prijs. Ze waren met twee dagen in prima ervaring.

Veel keuze en snelle levering.

perfecte combinatie van aanbod en prijs

Op zoek naar tand onderhouden producten heeft deze site een ruime keuze tegen een concurrerende prijs. Prettige bijkomstigheid is dat het thuisbezorgd wordt.

nog niets ontvangen,hoop dat mijn bestelling nog komt

zie boven

Makkelijk bestellen, snelle levering, goed product

geweldig

Snel, compleet en duidelijk

Beste tandpasta voor wittere tanden.

Net 2dagen de tandpasta splat special extreme white gebruikt. En een super resultaat mijn tanden zijn nooit zo wit geweest. Heb gelijk al mijn vrienden erover verteld.

Prima website, snelle en adequate levering

Prima website, snelle en adequate levering

Een aanbeveling.

Producten prijzen zeer goed Kwaliteit uitstekend Snelle levering

Niet tevreden

Helaas heb ik andere producten gekregen dan dat ik besteld heb. Op mijn uitgebreide whatsapp met foto’s van mijn bestelling en foto’s van de geleverde producten heb ik helaas geen reactie mogen ontvangen, terwijl ik wel kon zien dat het gelezen is. Terwijl een klein berichtje, met ‘ wij komen hier zsm bij u op terug’ binnen 30 seconden verstuurd kan zijn. Jammer........ Na deze review zijn de bestelde producten alsnog geleverd en de verkeerd geleverde producten mag ik iemand anders blij mee maken. Eind goed al goed

Goede en snelle levering

Produkt als omschreven en snel geleverd.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.