Niet zo best

Op jullie site reclame dag 1 besteld volgende dag in huis. Ik had het op zondag besteld maar kwam pas op Donderdag binnen. Blijkt dat het niet op voorraad was. Maar stuur dan even een email. Weet de klant waar hij aan toe is.

Helemaal prima

Snel en goed geleverd.Was prima

Overzichtelijk en snelle levering

Mis de order bevestiging via de mail

Snel en doelmatig

Prima verzorgd en snel binnen

goed verpakt, snel ontvangen, goed product

pakej zoek...

Het postnl pakje was niet aangekomen; lastig zonder track&trace; geld teruggestort dat was wel fijn

Betrouwbaar

Je krijgt geweldig advies naast een geweldig product!

Snel, en kwalitatief!

Heb een aangename ervaring gehad met de online tandarts. Brede assortiment, en een snelle levertijd!

Snel geleverd!

Goed verpakt en snel geleverd.

Het team van tandarts-online reageert adequaat.

Na een mailtje van mijn kant dat ik geen review zou plaatsen omdat die dan negatief zou zijn, ontving ik een adequate reactie op mijn klacht. Uiteindelijk bleek dat de fout aan mijn kant gemaakt was. Met vriendelijke groet, Maria Maas.

Snelle verzending en voor een goede prijs.

Snelle verzending en voor een goede prijs.

Gewoon goed

Snel en correct geleverd 👍

Goed en snel

Ik ben gewoon tevreden

Levering binnen 1 dag na bestelling! Top

Snelle service voor goede prijs!

Snelle levering van goedkope producten

Ik was door mijn tandenstokers heen, de tandarts was met vakantie. Goedkoper uit bij "De online tandarts" én heel snel geleverd

Goede en snelle service

Goede en snelle service en juiste producten en leuke kortingen bij meerdere aankopen

Snel en goed geleverd

Alles netjes geleverd en voor een goede prijs

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Tov de concurrenten op meeste vlakken beste partij.

Super snel en netjes verpakt. Goede prijs.

Super snel en netjes verpakt. Goede prijs.

Snel en veilig

Snel en veilig

Goede prijzen,snelle levering,super tevreden

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.