correcte verwerking van bestelling

Duidelijke website voor producten die ik zocht. Met goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snel, goed geprijsd en betrouwbaar

Online besteld en afgerekend, twee dagen later kwamen de pakketjes keurig in de brievenbus. En... tegen een aantrekkelijke prijs. Zeer aanbevolen!

Makkelijk en prettig

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en keurige afhandeling.

Makkelijk, snel en heel voordelig!

Je moet tegenwoordig allerlei spulletjes hebben om je gebit beter te onderhouden. De producten van de online tandarts zijn makkelijk te vinden, snel geleverd en tegen uiterst scherpe prijs. Voor herhaling vatbaar!

Communicatie

De aangegeven levertijd klopte niet en ook reactie binnen 3 uur, werd pas de volgende dag. Verder ben ik tevreden.

Communicatie is echt niet goed

Plaatste een bestelling. Meteen erna geannuleerd. Bestelling werd toch toegestuurd. Pakketje paste door de brievenbus. Boos bericht naar hun gestuurd. Kreeg na een poosje het antwoord dat er in hun communicatie iets niet goed was gegaan. Ik moest het pakketje maar terugsturen. Heb ik gedaan als onbestelbaar retour. Dit op 10 oktober. Tot op heden niks van die club vernomen. Waardeloos bedrijf. Ik heb besteld met betaalmiddel Klarna. Ze moeten aan deze instantie doorgeven dat de bestelling retour is gekomen. Gelet op de wijze waarop tot nu toe gecommuniceerd is, heb ik hier helaas totaal geen vertrouwen in. Voor mij nooit meer bestellen hier.

Op advies van de tandarts daar tandenstokers besteld. Goede producten maar niet in verhouding wat betreft de prijs.

Doen precies wat ze beloven.

Komen beloftes na.

Goede levering van bestelde artikelen

Alle bestelde artikelen geleverd. Alleen jammer dat als je de artikelen besteld, niet weet wanneer ze geleverd worden.

mooi product goede prijs

- 1 ster 'voor 21:00 besteld volgende dag in huis' werd een dagje later. producten waren wel gewoon op voorraad goed verpakt, goed product en goede prijs

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Prijs kwaliteit is goed

Lactona ragers voor een schappelijke prijs

Pleasure doing business :-)

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden.

Snel en accuraat

Prima assortiment en snelle levering.

Uitgebreide keuze, goede prijzen

Koop hier standaard mijn ragers. Beste prijzen, snelle levering

Snelle levering! Bovendien goedkoop

Snelle levering, goedkoper dan ergens anders

Veel voordeliger dan in de winkel

Snelle levering.

Duidelijke website en op tijd geleverd

goede prijs en snelle levering

de beste prijs die je vind, een uitgebreid assortiment en een snelle levering.

Snelle levering van het gewenste product

Beslist de moeite waard om indien nodig te bestellen via deze site.

Goed en vlot

Prima prijzen, vlotte en nette afhandeling

Bestelling en verzending ging prima. Na 3 dagen ontving ik de raggertjes.

De raggertjes zijn goedkoper dan bij de drogist, maar bij de drogist zitten er 7 Lactona raggertjes in een pakje. Bij de online drogist 5. Maar ondanks dat zijn ze online nog steeds goedkoper. Ik vind het metalen staafje van de raggertjes van Lactona slecht. Ze knakken snel om en dan kun je het raggertje weggooien. Zonde! De meegeleverde houdertjes helpen helaas niet. Ik krijg het raggertje er trouwens niet meer uit. Dus die dingen maar weggegooid.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.