Geen reactie en geen geld retour

14 dagen geleden koop ontbonden en product retour gestuurd. Nog steeds geen geld terug en zelfs geen enkele reactie op de meerdere mails die ik heb gestuurd. Telefoonnummer ook niet bereikbaar. Niet bestellen hier!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Product zeer goed, alleen verzending duurde lang....donderdag( Hemelvaart) besteld, net pas binnen gekregen( dinsdagmiddag).

snelle en nette levering

Mijn bestelling van opzetstukjes tandenborstels was binnen 2 dagen geleverd. Ook 2 pakjes kauwgom erbij besteld om te proberen.

Ik was op zoek naar Xilimelts. Dit zijn tabletjes die plakken aan tandvlees ‘s nachts zodat je geen droge mond hebt en dus voorkom je gaatjes. Ik liep deze keer aan tegen de Online tandarts en daar waren deze tabletten in de aanbieding. Besteld en de volgende dag lagen ze in de brievenbus. Ik kan weer een poos vooruit.

mooie bestelling en snel geleverd, gratis bezorgen

prima bestelling kunnen doen een klein artikel er bij om gebruik te maken van gratis verzenden

Great oral hygienist understood my needs

From day of 1st consultation too present always treated with respect, gave me hope that can rectify my problem and the value out ways keeping your teeth, she was always reassuring and just after the first treatment can seeva great recovery of my teeth and gums, she has given me my smile back and now it is up to me to maintain the regime. Thank you again

Snelle levering, goed verpakt

Goede online shop.

De goede afloop moet nog blijken.

Op 22 mei besteld en betaald, op 29 mei eerste helft van bestelling per post ontvangen, ik wacht (op 30 mei) nog op de rest van de bestelling.

Zeer slecht

Ondanks meerdere verzoeken tot contact nog steeds niets gehoord .

goed, goedkoop en snelle levering

Ik heb 7tal spullen smiddag online besteld en de volgende dag ligt mijn bestelling in mijn brievenbus.

Prima geregeld

Prima geregeld

Uitstekend en snel

Ik had twee producten snell in huis. Geen probleem.

Probleemloze online aankoop

Prima productlijn

Herhaaldelijk verkeerde producten

Tweede keer ragers besteld, waarvan allemaal alweer met de verkeerde maten. Koop niet meer bij jullie. Succes verder

Nog niets ontvangen

Wel betaald maar niets ontvangen

Snelle levering en kwaliteit producten

Heb weer interproc borstels besteld en kreeg dat met snelle levering en kwaliteit product

Zoals altijd snelle levering. Niks op aan te merken.

Bestel de volgende keer weer bij hun

Weet niet of het de goedkoopste is maar groot assortiment en snelle levering net wat ik. Nodig had

Supersnelle service en de prijs is laag in vergelijking met anderen

Ik had xylimelts besteld tegen een droge mond. De prijs was bijna 3 euro per pakje (40 tabletten) goedkoper dan bij andere sites! En de volgende dag werd mijn bestelling al bezorgd. En ik mocht ook nog iets uitzoeken bij mijn bestelling. Kortom dikke aanrader!

Fijne ragers voor een leuke prijs

Het duurde even voordat het pakketje bezorgd werd maar uiteindelijk toch gelukt, jammer dat de PTT er soms zo lang overdoet om te bezorgen.

Producten zijn goed, prijs is goed in vergelijking tot concurrenten en snelle bezorging

Snelle bestelling

Goede snelle levering

Snelle goede levering

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.