Binnen een dag in huis

Mooie prijzen

Vlak voor 20:00 besteld, de volgende dag keurig op de mat. Zoals het hoort.

De Smoov tandenborstel en opzetstukjes werken top, hebben Colle kleuren en de kids zijn er weg van.

De tandenborstel en opzetstukjes van Smoov zijn echt een aanrader! Mijn kinderen vinden de borstels erg fijn in gebruik. Ze zijn niet te hard, maar toch effectief, waardoor ze hun tanden goed kunnen poetsen zonder dat het ongemakkelijk is (Fijn om tegen het tandvlees aan te houden - wat belangrijk is bij het poetsen). De kleuren zijn ook een groot pluspunt – ze zijn vrolijk en aantrekkelijk, wat het poetsen een stuk leuker maakt voor de kinderen. Al met al een topproduct dat zowel qua functionaliteit als design volledig voldoet!

Snel en accuraat

Opnieuw besteld en weer snel

Bestelling snel en netjes ontvangen. Goede prijzen.

De bestelling ging vlot maar heb het retour grstuurd omdat de maat niet klopte! Heb jullie gevraagd hoe het werkte om retour te sturen maar geen antwoord gehad! Heb het via de post gedaan maar dat koste mij wel 5,25 euro. Dat vind ik jammer. Maar weer opnieuw besteld en hopende op een goed resultaat. Met vr. Groet Jeannette Camies Lunet 40 7823 vv Emmen.

Foutje maar wel keurig hersteld

Levering duurde meer dan een week, was incompleet en de klantenservice was moeilijk bereikbaar. Gelukkig is dit netjes opgelost, ook dát is goed (online) ondernemerschap. En zo kun je toch aan klantenbinding doen.

Prima en snelle levering

Zeer snelle en correcte levering

Werkelijk een supersnelle levering en de producten zijn goed. Ook vindt ik het een gebruiksvriendelijke website. Ik ben tevreden.

Prima ragers ontvangen.

Kwaliteit goed en snelle verzending.

Super fijne online winkel

Ondanks dat het vrij lang duurde voordat ik mijn bestelling (12 setjes Interprox Plus ragers) kreeg en niets hoorde als antwoord op mijn email kreeg ik na 2 weken ineens een bericht dat mijn bestelling onderweg was. 2 dagen later ontving ik alles per postnl netjes verpakt. Ook ontving een keurig excuus mailtje met uitleg waarom het zolang duurde. Dit in verband met zware onderbezetting in het magazijn en de klantenservice. Er zat 1 verkeerd setje van 3x6 Interprox ragers bij en ze hebben meteen kosteloos de juiste nagestuurd. De verkeerde set mocht ik zelfs houden. Al met al een top service en ben zeer tevreden ! Dit is een fijne online shop met gunstige prijzen en koop hier snel weer.

Top service!

Na een foutieve product-levering die niet geretourneerd kon worden omdat ik de verpakking had geopend om het product te proberen, alsnog de juiste producten besteld. Tot mijn grote verrassing wordt het bedrag voor de juiste bestelling teruggestort. Top service, wordt zeer gewaardeerd!

Snel en accuraat

Gewoon goed en scherp geprijsd

Bestelling niet ontvangen

Bestelling geplaats en na een week wordt deze pas verstuurd, daarna weer een week wachten en nog niets ontvangen. Probeer in te loggen op website, is gebruiker niet meer bekend en herstel wachtwoord werkt ook niet. Maar krijg wel mailtjes met verzoek om beoordeling achter te laten. Na bovenstaande beoordeling direct reactie van de online tandarts ontvangen waarna het pakketje enkele dagen later wel is ontvangen. Zelfs daarna nog zeer betrokken of alles juist is afgeleverd. Daarom de score gewijzigd naar zeer goed.

genept

Koop ik tanden ragers. Zijn ze per setje van drie goedkoper.Wil ik bestellen. Niet voorradig. Dus drie keer 1 setje besteld< wel voorradig. Van die dingen.....

Snelle en correcte levering

Product is goed

Super service

Ik heb de lactona ragers besteld en kon de bijbehorende houder niet vinden. Bij bestelling heb ik gevraagd om er een bij te doen en die kreeg ik gratis.

Prima info en vlotte levering

Na wat zoeken heb ik bij de online tandarts gevonden wat ik zocht.

Vlotte en betrouwbare levering

Zie boven

bestelling na een aantal weken geleverd

op het begin geen reactie gehad op de mail. na een aantal weken reactie en de bestelling is geleverd na een aantal weken

Uiteindelijk mijn bestelling toch gekregen

Was zelf ook een beetje schuld omdat de straatnaam was weggevallen. Echterpost nl bezorgt dan toch . Feit blijft dat ze slecht bereikbaar zijn

Goeie tandpasta

De levering duurde iets langer dan verwacht, maar de tandpasta is uitstekend.

Snelle service goede prijs

Makkelijke website. Goede prijs en snelle service.

Bestelling is nog niet geleverd

Zie boven

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.