Heel goed en snel

Product heel snel geleverd.

Keurig verzorgt

Fijne webshop. Alles was op voorraad.

Heel gooed

Perfecte afhandeling en goedkoop. Dank

Geen levering

10 februari een bestelling gedaan. Daarna niets meer gehoord!! Een whattsapp gestuurd, kreeg standaard reactie terug dat er personeelsgebrek was op de klantenservice. Wou dat ik dit geweten had. Nu alsnog naar winkel geweest. Ben benieuwd of ik het bestelde nog krijg. Alsnog ontvangen. Mijn tip is als spullen niet direct leverbaar zijn dit te communiceren met de klant. Dat komt beter over dan niets te laten horen.

Mooi produkt voor goede prijs

Snel en correct geleverd.

Prima product doet zijn werk

Op aan raden van de tandarts, en daarom ben ik dit gaan gebruiken en doet goed zijn werk.

Na een week nog niets ontvangen

Mijn spullen zijn er nog niet, 1 week geleden besteld, nu al om review gevraagd. Inmiddels, na ruim 3 weken, heeft de firma dit recht gezet en nieuwe producten gestuurd.

Snelle verzending en prijs

Snelle levering!

Vrijdag bestelling geplaatst, Zaterdag in huis. TOP!

Besteld en buiten mijnschuld om niet betaald. Ze bewaarden de bestelling en herinnerden mij er tweemaal aan dat er nog een niet betaalde bestelling stond. Deze betaald en er werd de dag erop geleverd. De artikelen waren in de reclame. Helaas had ik zo weinig dat er nog wel bezorgkosten bij kwamen.

Prima leveringsprocedure

Mijn bestelling is prima uitgeleverd, snel en geruisloos!

Hele snelle service

Goede , volledige levering

Mijn ervaring is dat de bestelling volledig en correct geleverd is. Echter niet binnen de op de site vermelde leveringstijd omdat bepaalde goederen niet aanwezig zouden zijn ( hoewel op de site stond dat ze dat wel waren). Dus een dag of 3 later wel geleverd

Voordelig en snel geleverd!

Ik heb tandenstokers besteld. Deze werden snel geleverd.

Service

Goede service en goedkoop

Snel en volgens afspraak

Al de volgende dag, keurig verpakt in huis!

Snel geleverd tegen en product tegen een goede prijs

Vitis mondwater besteld

Had het product snel in huis

Recht toe recht aan. Beter dan de drogisterij

Snel

Bestelling kwam wat later binnen, maar alles keurig geleverd!! Communicatie ook goed!

Goed!

snel geleverd

kompleet en snel geleverd.

Goed product, scherpe prijs

Goede ervaring

Ik raad iedereen aan

Heel snel probleem opgelost

Donderdag 26/01 besteld. Betaald. En bevestiging ontvangen. Verzending briefpost. Nu 30/01 en nog niets ontvangen. Heel vreemd. Na claim direct volgende dag geleverd.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.