Goed product, netjes geleverd

Ook nog geleverd met handig handvat

Na 8 dagen wel bezorgd!

Na 4 dagen nog niet mijn brievenbuspakketje ontvangen, toen heb ik een mail gestuurd naar hun emailadres [email protected]. Na 8 dagen heb ik wel mijn pakketje thuis en na 12 dagen hebben ze mij (per mail) gecontracteerd over mijn oorspronkelijke slechte beoordeling. Hierbij de aangepaste versie.

Bestelling niet geleverd maar met een late reactie toch nog goed gekomen

Nu 27 dagen aan het wachten op mijn bestelling. Volgens bericht zou hij verzonden zijn. Op contactformulier, w-app geen reactie maar op de email wel. Alles werd netjes opgelost

Hier niet kopen! ( 22-10-22 ) Maar toch wel…(24-10-22)

Betaald en niets ontvangen, geen reactie op mails, kortom hier niet kopen dus. Ik ben mij geld gewoon kwijtgeraakt. Niet veel maar toch…22-10-22 Ik schrijft deze (niets kopen ) review geschreven vóórdat ik mijn bestelling had ontvangen. Ja dus, mijn bestelling is geleverd, later dan verwacht maar toch. De online tandarts heeft me een excuus brief opgestuurd waar aangegeven wordt dat door personeel tekort op verschillende afdelingen ( klantenservice en enz )en daar bovenop vertraging bij de bezorger Post.nl veel misgelopen is met de leveringen. Het kan gebeuren, we zijn maar mensen. Ik heb hun excuses aanvaard, en wil ik melden dat mijn bestelde product voldoet ruim aan de verwachtingen. Ik geef 3 sterren omdat ik denk dat door de gang van zaken 3 sterren verdiend zijn. Volgende keer hoop ik beter! Geschreven vandaag 24-10-22.

bestelling niet gekregen

Heb een bestelling gedaan maar nniet gekregen. Mail en app wordt niet op gereageerd of geeft een foutmelding. Zeer slechte service. Ik zou hier niet meer bestellen.

Slecht

Bestelling nooit ontvangen!

Bestelling duurt lang voor het verzonden wordt

Aanpassing 31-10-22: Had ze gemaild over de levertijd, hierop hebben ze netjes gereageerd. Het pakketje is netjes bezorgd, geen rare praktijken, alleen vertraging bij de vervoerder van de pakketjes. Afgelopen zaterdag heb ik de bestelling gedaan en tot op heden ( donderdag) nog niks ontvangen. Weet niet waar het probleem ligt, maar goed. Dus voor 20.00 uur besteld is zeker niet in huis de volgende dag. Helaas!

Duurde lang

Bestelling duurde bijna 2 weken om aan te komen.

Heel fijn product

Heel fijn gevoel in de mond, helpt echt tegen droogte

Op zich goed, wel veel latere levering dan beloofd

Beloofde bestelling de volgende dag bleek niet te kloppen, pas op de derde dag arriveerde pakketje. Verder prima materiaal

Uiteindelijk goedgekomen

Tot mijn verbazing ontving ik 22-10 mijn bestelling van 9-10, en een excuus mail dat eea door ziekte vertraging had opgelopen. Ok excuus aanvaard en uiteindelijk toch bestelling in goede orde ontvangen, wel zou ik dit bedrijf adviseren de communicatie te verbeteren, omdat ik nu in het ongewisse bleef inz mijn bestelling.

Super snelle correcte levering

Snel en correct

reviews krijgen en geen spullen

na vier dagen nog steeds geen spullen in huis

Ontevreden

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. 02022-67025

Makkelijke site, snelle levering

Geen poespas, goeie service

De eerste keer bestellen niets ontvangen maar dat werd super opgelost.

Mijn pakketje nog niet bezorgd 7 dgn wachten

Bestelling gedaan alles is betaald Maar na een week nog niets ontvangen. Het 06nummer dat je alleen mag appen Is niet bereikbaar wegens onderbezetting En op emails wordt toch nog toe niet gereageerd………. # ze vragen mij een positieve update te geven. Nou het enige positieve is dat ze na 4ekn mijn geld hebben terug gestort omdat mijn pakketje zoek was geraakt. Oke ik heb mijn geld gelukkig retour gekregen na 10 e-mail en 5 app berichten. Maar ik bestelde toch om producten te ontvangen??. Ook geen overleg. En dan 3 wkn na ontvangst vragen of ik mijn reactie aan wil passen omdat alles positief is opgelost…….. mijn tanden laat ik verzorgen door de “conculega” tandenborstel.com prima bedrijf met dito service.

Ik wil bij deze mijn ervaring met de onlinetandarts aanpassen.

door meerdere omstandigheden heb ik mij een beetje laten gaan. door te zeggen dat het een slecht bedrijf was in de zin van slechte communicatie dat ze hun afspraken niet na kwamen. ja er was wat mis gegaan, dit kan overal gebeuren, ik weet als geen ander dat je altijd te maken hebt met buiten je macht liggende bedrijven, zoals vervoerders koeriersdiensten ed. Ook wil ik zeggen dat ik al jaren bij de onlinetandarts producten koopt zonder enige problemen. dus hierbij zeggende de onlinetandarts is fantastische online webshop ik blijf hier zeker zaken mee doen!

Goede afhandeling van mijn klacht

Het heeft uiteindelijk 3 weken geduurd voordat ik de nieuwe verzending van mijn oorspronkelijke bestelling veilig heb ontvangen. Dat ik het geduld kon opbrengen kwam door de weliswaar trage (personeelstekort) maar wel eerlijke mailcommunicatie over de stand van zaken bij de oplossing van het probleem. Een item kon niet geleverd worden en is toegezegd dat het bedrag teruggestort zal worden. Ik ben in afwachting.

Slecht

Op maandag vóór 20:00 besteld de volgende werkdag geleverd, staat er op de website. Het pakketje is op zaterdag 8 oktober bezorgd. Op e-mail wordt laat gereageerd en bellen kan niet, het pakketje was kwijt? Daarover is pas op 7 oktober gecommuniceerd. Dit was voor mij eenmalig, erg slecht. Daarom dit cijfer een onvoldoende. Verzoek om de review aan te passen is gedaan het cijfers blijft onvoldoende

Degelijk en goede prijs

De producten hebben een goede prijs en worden zorgvuldig bezorgd

Fijne ragers

Kreeg (pas) bij de laatste bestelling voor het eerst een houdertje bij geleverd. Prima ragers

uitstekend

uitstekend

Snelle levering, goede prijs

Bestelling werd snel geleverd en paste mooi in brievenbus.

Veel aanbod, goede prijzen, snelle levering

Veel aanbod, goede prijzen, snelle levering.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.