Snelle levering tandenstokers

Maar paste helaas niet door de brievenbus

Keurig

Besteld en de volgende dag in huis zonder poespas

Bestelling niet ontvangen

De bestelde producten heb ik nooit ontvangen. Op de e-mails die ik hierop verstuurd heb wordt niet gereageerd. Ben bang dat ik mijn geld dus kwijt ben.

Niks bijzonders besteld. Snel geleverd.

Snelle service, goed product en heldere communicatie.

Goede prijzen, goede levering, wat wil je nog meer!

Duidelijk bestelproces en de prijzen voor mijn bestelling waren simpelweg aanzienlijk lager dan in andere webshops. Levering duurde iets langer dan gemiddeld, maar snel genoeg om voorraad aan te vullen

Ik had 5 pakjes besteld maar 4 ontvangen

Ik had 5 pakjes tandenstokers besteld en maar 4 gekregen. Ik ga er vanuit dat dit opgelost wordt dan kan ik een betere beoordeling geven.

Heel tevreden

De Xylimelts waren heel goed geprijsd en werden snel geleverd dus ik ben heel tevreden

snelle levering beste prijzen

groot aanbod, snelle levering en goede prijzen. Ook de verpakking was netjes

Ben redelijk tevreden

Informatie op de site kan beter, kleurcode wordt niet overal gelijk beschreven

Perfect!

Goed op tijd, makkelijke website

Snelle levering van het juiste product

Makkelijk te bestellen en snel ontvangen. Wat wil je nog meer.

KOOP HIER NIETS!

Betaalde bestelling wordt niet geleverd en op herhaalde mail wordt niet geantwoord. Er is dus gewoon geld van me ontvreemd. Koop hier niets!

Matig

Voor 17 uur besteld, de volgende dag in huis? Zeg maar rustig, na 3 (!) dagen pas in huis.

Alles netjes en vlot geleverd

Het bestellen gin gemakkelijk en de levering was snel

Mooie aanbieding en de volgende dag al in huis. Snelle service en erg tevreden!”

Top en snel

Prima, vlot

Goede ragers

Prima ragers en snelle levering alleen zitten er om de ragers geen hoesjes zodat na gebruik deze open liggen. Niet geweldig cq hygiënisch en dat voor een tandarts.

Geheel gekregen wat ik vroeg

Tevreden

Gewoon simpel, snel dus helemaal goed

Ik ga hier de volgende keer zeker weer bestellen

snelle en goede service

snelle en goede service

Goede levering

Order geplaatst, snelle levering! Uitstekend.

Snelle levering & goede service

Ik heb op zondag 21 september 2025 besteld en het pakket al op woensdag 24 september ontvangen. De producten waren zorgvuldig en netjes verpakt. Zeer tevreden over de service — ik raad De Online Tandarts zeker aan!

Het doet waar het voor gemaakt is.

Xilymelth tablet druk je 15 seconden tegen de buitenkant van het tandvlees, op kaakhoogte en zorgt ervoor dat ik 's nachts geen te droge mond hebt. Het tablet is na 4 a 5 uur in de nacht gesmolten, maar de stof werkt i d mond nog door. Als ik het overdag gebruik, werkt het 2 a 3 uur.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.