Makkelijk en snel

Waardeloos

Bestelling geplaatst maar werd niet de volgende dag geleverd zoals op de webshop stond. Na een week gemaild en hoorde dat ze niet alles op voorraad hadden maar ze verwachten het de volgende dag te kunnen versturen. Bleek echter maar de helft te zijn. Na een week weer contact gezocht en ze zouden de nalevering de volgende dag versturen. Weer niets ontvangen. Na weer een boze mail gestuurd te hebben kwam de volgende dag de nalevering. Kortom, zeer slechte communicatie en in mijn optiek onbetrouwbaar. Ik moest steeds zelf achter de bestelling aan.

Mijn bestelling kwam volgens planning en voldoet prima

Een simplele bestelling maar goed verwerkt.

Alles prima

Vlotte bezorging Prima product Scherpe prijs, ik bestel hier al jaren

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je je pakketje kan verwachten. De goederen zijn zoals verwacht.

Het product is geweldig

de pijn verdwijnt meteen

super service en goede producten geleverd

communicatie top, snelle levering en juiste producten, bedankt!

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede producten

makkelijke site, extra korting met coupon

matige kwaliteit

goede levering, maar kwaliteit komt niet overeen met de beschrijving op de site.

Besteld andere dag lag het al in de brievenbus

Goed en goedkoop

Breed assortiment en netjes thuisbezorgd

Snelle verzending

Snel binnen, goed verpakt, top

Meerdere keren besteld, altijd snelle service

Prima en duidelijke website en snelle levering

Groot assortiment met aantrekkelijke prijzen

Netjes verpakt. Volgende dag bezorgd.

Sneller dan verwacht

Keurig en snel

Makkelijk shoppen, snel ontvangen

Alle producten in een

Goeie producten

Alle verwachtingen tegemoetgekomen

Producten goed, leveringen snel en op tijd. Prima!

Binnen 1 dag mijn bestelling keurig geleverd. Kan het iedereen aanbevelen

Snelle en corrected levering

Goede prijzen en snelle levering

prima producten, snel levering, perfect ingepakt

Ik kende De online tandarts niet tot verleden week. Wat een aangename verassing : mooie prijzen, snelle en mooie verpakking, snelle levering. Top service voor top prijs.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.