Snelle service.

Snelle en correcte reactie van klantenservice nav aflevering.

Ruim assortiment, snelle service en inhoudelijke respons bij vragen.

Prima product!

Prima product en super snelle levering!

Vlotte en betrouwbare levering.

Mijn ervaring met De Online Tandarts is uitstekend. Via een overzichtelijke site en ruim aanbod van de betreffende producten tot en met bestellen en levering loopt altijd gesmeerd.

Snel

Correct

Alles op tijd compleet ontvangen

Alles in orde en op tijd ontvangen

Netjes verpakt zodat het in de brievenbus bezorgd kon worden.

Bestelling en levering prima, helaas het verkeerde geleverd.

Bestelling via de website gaat prima, levering ook in orde. Ik had het voordeelpakket groene ragers en het voordeelpakket gele ragers besteld, heb 2x het voordeelpakket groene ontvangen.

Fijn al die tandenspulletjes

Dentale vreugde

Zeer slecht

Op 15 december 2021 een bestelling van 31 e geplaatst. Afgelopen januari kreeg ik een excuus mail. druk, onderbezet, corona etc. Kort daarna het verzoek via deonlinetandarts om mijn review aan te passen. gedaan en bij deze nog een keer. Wellicht zouden ze eerst de oude bestellingen moeten afhandelen voordat ze nieuwe accepteren. Kort hierna via Thuiswinkel waarborg een melding gedaan. Prompt werd de bestelling verstuurd. Nu weer een verzoek tot aanpassen van beoordeling. Mijn vertrouwen is beschaamd dus ik bestel hier niet meer.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, nette levering

Goede website prijzen en snel verzonden

Prima website goede prijzen nette en snelle verzending

Ik bestel mijn ragers altijd bij de onlinetandarts, snelle levering en de goedkoopste. Prima

makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijke site, duidelijk te vinden en snel geleverd

Snelle levering en goede producten

Goedkope producten hele snelle levering erg blij mee

Prima prijs/kwaliteitverhouding.

goede website scherpe prijs snelle levering

gemakkelijk te bestellen en mooi met de post thuis

Gemakkelijk en efficiënt!.

Ik had een fout gemaakt met de postcode en dit was gemakkelijk te corrigeren. Alles kwam snel aan.

Optijd binnen gekregen. I

Goede kwaliteit

snel geleverd prima gedaan

de juiste spullen snel en op de juiste tijd geleverd

Betaalbaar

niets ontvangen

Wel betaald en niets ontvangen

Ik wacht nog steeds op mijn geld

Op 4 januari heb ik een bestelling geplaatst, dit zou de volgende dag binnenkomen, na een aantal dagen niks te ontvangen wilde ik de bestelling annuleren om elders de producten te bestellen. Na een lange radiostilte via app, mail en telefoon kreeg ik door middel van een klacht te sturen via het Thuiswinkelwaarborg een excuses dat ze met een flinke onderbezetting zitten en dat ik mijn geld terug zou krijgen. Toen is het product door hun toch verstuurd, gezien ik mijn geld terug wou heb ik het pakket geweigerd aan de deur en nogmaals om mijn geld gevraagd, op 25 januari eindelijk een mail ontvangen dat ik mijn geld terug zou krijgen en dat het max 3 dagen zou duren voor de storting, maar dat was een loze belofte want het is inmiddels 3 februari en ik heb nog steeds geen geld ontvangen. Ik wacht nu al een maand om dit probleem op te lossen en ze reageren gewoon niet meer op mijn mails. Als je echt problemen hebt met onderbezetting en je geeft een beetje om je klanten zou je op z'n minst aanpassen dat je pakketjes niet de volgende werkdag geleverd kan worden, maar een aantal weken kan duren en dat contact momenteel ontzettend slecht is, dan kun je met je onderbezetting meer tijd spenderen aan de oudere bestellingen maar dat doen ze niet omdat ze hun cashflow willen behouden waardoor onwetende klanten de dupe er van zijn. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt en ik ben benieuwd of ik mijn geld ooit nog terug zie.

Goede communicatie en goed product

Goede communicatie en goed product

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.