Snelle bezorging, goede prijs.

Werd snel bezorgd en gelukkig in een brievenbus verpakking zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven. Daarnaast waren ze het goedkoopste met dit product. Snel weer bestellen. Zeker met de 20 % beloofde korting!

Groot aanbod en snelle levering

Mijn dochter heeft net een beugel en had allemaal proefmonsters meegekregen. Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom dus alles maar besteld zodat haar gebit en beugel in topconditie blijven

Duidelijk, vlot en kwaliteit

Geen reactie dat bestelling later geleverd werd

Helaas geen bericht dat het even duurde voordat het geleverd kon worden. Een aantal artikelen waren namelijk niet in voorraad. Het zou fijn zijn hierover een berichtje te sturen. Later compleet en goed afgeleverd.

snel geleverd en OK

Maar wat een gruwelijke hoeveelheid plastic voor de verpakking. Dat heeft de online tandarts niet gedaan maar het bedrijf dat de stokers maakt. Maar misschien kan de online tandarts deze opmerking eens doorgeven?

Snelle geleverd

Snel geleverd maar verkeerde bestelling en geen respons op mail gekregen.

Gemakkelijk en snelle leveringen

Het is gemakkelijk, voordeliger dan in de supermarkt en snelle levering.

Er is snel geleverd en het product is van goede kwaliteit

Betrouwbaar en kwalitatief goed.

Normaliter neem ik de artikelen af bij de paradontoloog. Dit gaat net zo makkelijk al dan niet makkelijker gezien de vlotte levering. Kwaliteit is hetzelfde als bij de paradontoloog en scheelt reistijd, en parkeerkosten. Lekker makkelijk online te bestellen.

Snelle levering en goed produkt !

Ben heel tevreden over de wijze waarop je op de site van De online tandarts kunt bestellen. Ik koos voor raggers van Lactona. Uitstekend werkend bestel- en bezorgproces, Tussentijds op de hoogte gesteld van de verschillende stappen in de bezorging. Dus hier ga ik vaker winkelen temeer vanwege de gunstige beprijzing !

Slimme producten met een advies

Goede ervaring met één minpunt.

Goede ervaring, alleen jammer dat er geen bericht wordt gestuurd als bestelling later komt omdat product niet voorradig is. Was bij mij het geval. Na informeren is het alsnog in twee keer bezorgd.

Snel en betrouwbaar

Prima service van de online tandarts. De produkten waren snel geleverd!

Goede prijzen

Goede prijzen en makkelijke site.

Prima geregeld

Vlotte en accurate verzending

Vlotte levering en precies wat besteld is.

Zeer slecht, voel me opgelicht.

Altijd goed gegaan en snel geleverd, deze keer na 14 dagen nog niets ontvangen, geen reactie op mijn mail en telefonisch niet te bereiken. Wel betaald, koop hier nooit meer iets.

Ben erg blij met de spullen die ik hebt gekocht! Het is allemaal van goede kwaliteit en erg snel geleverd! Volgende keer bestel ik weer hier.

Levertijd bijna een week

Ondanks de toezegging dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden is dat een week later geworden doordat het product niet voorradig was. Een melding hierover had ik op prijs gesteld.

Zeer slecht

Een bestelling geplaatst twee weken geleden. Tot op heden niets ontvangen. Een berichtje gestuurd waarop er niet wordt gereageerd. Dan vraag ik me af of ik niet letterlijk en figuurlijk opgelicht ben door de tandartsonline.nl. Jammer!

Nette levering

vlotte service en het goede product

artikelen voor je tanden bestellen zonder dat je er teveel voor betaald.

Ragers waren een 7 in vergelijking met Interprox

slecht

Luistert u graag ? Mijn bestelling van 17 september is nog niet door mij ontvangen en er wordt niet gereageerd op mijn emails of whatsapp bericht !! Ik wil graag weten van u wanneer ik mijn bestelling mag verwachten !

Ik vond de communicatie slecht.

Ik moest zelf contact opnemen om te vernemen dat mijn producten later werden verstuurd. Ook het product dat wel op voorraad was werd later verstuurd zonder bericht. Pas nadat ik had gevraagd waar de producten bleven gaven jullie aan dat de gum stokers niet op voorraad waren.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.