Goede aanbieding

Makkelijke website en zeer snelle levering

Bestelling nog niet binnen

Na 1.5 week niets gehoord van mijn bestelling. Toen zelf gemaildmet d eraan waar het blijft. Kreeg keurig snel bericht dat er vertraging is en nog even geduld. Inmiddels weer een week verder en nog niets binnen en ook niets gehoord. Dus deze keer ervaring niet zo goed. Kanttekening bij ooit eerder besteld ging wel alles soepel

Super snel geleverd

Gisteren besteld vandaag binnen. Is opzich prima maar niet altijd noodzakelijk

Overzichtelijke site, en snel geleverd!!

Overzichtelijke website. Goede kwaliteit, en bestelling snel geleverd

Helemaal prima ervaring met de online tandarts. Ik beveel deze aanbieder zeker aan!

Makkelijk besteld, snel geleverd !

Eenvoudige website en super snel geleverd. Aan te bevelen

Prima assortiment helaas was het pakketje lang onderweg

De prijs van de producten is erg goed. Mijn bestelling heeft er 3 dagen over gedaan om geleverd te worden wat m.i. erg lang is. Dit kan natuurlijk aan PostNL gelegen hebben aangezien hij op de 9de verstuurd is door De Online Tandarts en pas op de 12de bij mij binnen is gekomen.

Snelle en correcte levering!

Ik heb hier besteld omdat de prijs zoverl lager was dan bij andere online winkels. Mijn bestelling werd snel geleverd, blij mee.

Beste prijs online en snelle bezorging

Beste prijs on-line en snelle bezorging

Trage levering

De bestelling zou de volgende werkdag verstuurd worden, maar het duurde ruim een week voordat ik deze op kon halen bij een PostNL punt.

Goede prijs en goede service

De producten die ik heb besteld waren goed geprijsd en werden snel geleverd. Prima service dus!

Helemaal goed

Duidelijke website, de juiste artikelen gemakkelijk gevonden. Bestellen verliep soepel, en keurig brievenbuspakketje thuis ontvangen.

Product niet geleverd, waardeloos!

Op dit moment 3 weken na mijn bestelling. Geen bestelling ontvangen. Het wordt afgeschoven op Post.nl waar het volgens de track &trace nog niet ontvangen is. Contact met klantenservice wimpelt het af op post.nl en vraagt mij opnieuw contact op te nemen als er twee dagen later geen pakket is aangekomen. Daarna geen reactie meer op de mail gehad van dit bedrijf. Adverteer niet met levering de dag erna als je dat niet na kunt komen. Waardeloos bedrijf. Bestel hier niet!

Tevreden klant

Kwalitatieve producten, faire prijzen, snelle levering

Topservice

De bestelling was snel bezorgd. En fijn dat het door de brievenbus kon.

Ruime keuze in overzichtelijke webshop

Niet alleen dat, maar ook; - lekker makkelijk zoeken - goede relevante suggesties bij aankoop - scherpe prijzen én - snelle levering Kortom helemaal top en daarom een 10!

perfect geregeld

snelle levering van de juiste producten in de afgesproken tijd.

moeizaam

In dit specifieke geval was de uitkomst moeizaam, i.v.m. de voorraad, die niet voldoende was voor mjn bestelling en het daardoor moeilijke communicatie omtrent betaling en creditering.

Veel keuze, goede aanbiedingen en snelle levering, top!!

Reliable and good service

Good communication and good price

Goede prijs, snelle levering!

Goed product

Het product is moeilijk te krijgen in winkels (alleeen Etos). On-line wel zo makkelijk, bovendien soms te krijgen met korting.

Perfect gegaan allemaal

Borsteltjes besteld. Goede prijs en snel in huis. Perfect levering dus.

Gelukkig andere ervaring dan vele anderen

De bestelling liet even op zich wachten (zaterdag besteld, woensdag in huis). Er wordt volgende dag bezorging beloofd. Ik las de vele negatieve ervaringen, maar dit viel dus alleszins mee.

Goede prijzen

Mijn 1e bestelling geplaatst en dat is op zich goed bevallen. Ik had ruim op tijd besteld, maar mijn bestelling kwam helaas een paar dagen later. Hoop dat ik het de volgende keer wel de volgende dag in huis heb.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK