Voordelig bestellen

Voordelig bestellen

Alles was prima

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Ongeëvenaarde klantenservice

Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ze de beste prijs hadden voor het product dat ik zocht. Tijdens het bestellen maakte ik een typfout, maar de klantenservice hielp me uitstekend en zorgde ervoor dat mijn pakket zonder problemen werd geleverd. Een geweldige winkelervaring bij deonlinetandarts.nl!

Geen melding bij geen voorraad

Is allemaal goed gekomen alleen veeeel te laaat

Prima website voor het bestellen van ragers

Makkelijke website en prijs is goedkoper dan bij de drogist. Ik beveel deze site aan en zal de volgende keer hier weer mijn ragers bestellen.

Geen ontvangst van de items, 0 communicatie.

Wij hebben voor 50 euro aan spullen via deze site besteld, maar we hebben niks ontvangen en ook op geen enkele vorm van weder communicatie nog ontvangen, ondanks meerdere pogingen. Edit : Er is ondertussen na het plaatsen van 2 recensies met ons gecommuniceerd over de kwestie en het geld is teruggestort. Ik pas de score aan naar 3 sterren.

Bestelling nog niet ontvangen

Slechte ervaring

Goed product en vlotte levering

Houten tandenstokers werken prettig om tandplak te verminderen.

Goed te gebruiken

Werk er al langer mee

OPLICHTERS

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Ik krijg geen contact. NIET BESTELLEN BIJ DE ONLINE TANDARTS!!!!

Product niet op voorraad, kreeg bericht als het weer voorradig zou zijn. Kreeg inderdaad bericht, meteen besteld en dag daarna al bezorgd. Kan toch niet beter?! Dikke duim !!

Duidelijke website, snel bestelproces

Gezocht product snel gevonden op de website. Bestelling volgende dag bezorgd.

Bestelling snel bezorgd en goede communicatie.

Prima leverancier

A merk producten tegen een verrassend lage prijs!

Keurig en snel bezorgd

Prima bestelproces. Bestelde is keurig en snel bezorgd. Informatievoorziening is goed

Goed maar niet compleet

Ik wacht al paar dagen op tweede deel van bestelling

Eerste bestelling ging top! Aanrader!

Ik ben een tevreden klant

Product is wat ik zocht. Snel geleverd.

great deal, quick service

great deal, quick service, very good selection of items

Duidelijke website, goede service

Ik heb op deze site nu mijn 4de electrische tandenborstel gekocht. Door de acties kijk ik regelmatig op hun site waardoor ik vaak de producten voordeliger kan aanschaffen in vergelijk met andere webshops. Klantenservice reageert op vragen meteen de dag erna.

Ik ben erg tevreden over De Online Tandarts!

Ik ben erg tevreden over De Online Tandarts! De Interprox ragers waren in alle kleuren op voorraad en werden supersnel geleverd. Daarnaast zijn de prijzen heel scherp, wat het een fijne webshop maakt om bij te bestellen. Een aanrader!

Breed assortiment van kwalitatief goede producten en snel geleverd tegen een redelijke prijs. Ben zeer tevreden en kan het aanbevelen.

Bestelling nog niet compleet op dit moment

Nog geen mening. Ik heb alleen de tanden ragers ontvangen. Ik wacht op de rest van mijn bestelling. Groet Jeannette Smit

Besteld en op tijd bezorgd

Geen klachten

16 Venenweg