Betrouwbaar en snelle levering

Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en leveren dat wat is beloofd

Mooi assortiment makkelijk besteld

Vlot geleverd,

alles ok

alles in orde

Ik heb een ander product ontvangen dat ik had besteld.

Ik had Interprox conical tandenragers 1.3 besteld en heb de 1.7 ontvangen. Die heb ik inmiddels geretourneerd met het verzoek mij de 1.3. ragers toe te sturen.

Bestelling geheel volgens plan verlopen.

De Gum hydra tandpasta doet, wat ze beloven.

Het kwam snel en volledig

Het kwam snel en volledig.

Snel en goedkoop

Gewoon goed dus

Snelle levering, prijs niet altijd de laagste

Na de bestelling is het product snel geleverd. Op de site zijn er verschillende typen, het is niet altijd duidelijk welke type wanneer moet worden gebruikt. prijs is mede door de verzendkosten pas op het laatste betaalmoment zichtbaar.

Producten zijn goed ontvangen.

Zoals verwacht

Supersnel geleverd

Alles ging go

Snel en adequaat

Prettig om iets te bestellen en vlot geleverd te krijgen. Goeie keuze en zeker niet te duur

Perfect, en de volgende dag al bezorgt

Snelle levering.

Bestelling snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Easy to find product and get it delivered

Easy to search product in the website and steps are clear with on time delivery

Geen problemen ondervonden

Mooie prijs en snelle levering.

Betselling nit gerriveerd, geen klantenservice

Het brievenbuspakje is niet bezorgd. Het telefoonnummer op de website is niet aangesloten. Whatsapp ook niet. Op e-mail wordt niet gereageerd, op het contactformulier ook niet. Kortom: slechter kan niet. Bestaat het bedrijf eigenlijk nog wel?

Helaas geen levering... kan op geen enkele manier contact krijgen met bedrijf

Negatief besteladvies.. Website werkt perfect, duidelijk etc.... Maar bij het verzenden/uitleveren van bestelde artikelen werkt het niet perfect. Bij de levering stond 2-3 werkdagen, maar tot op heden geen bestelling gekregen (2 weken wachten). Bedrijf reageert niet op e-mail, en bij de whatsapp krijg je een melding dat het alleen via de e-mail kan....

Goede ervaring

Eenvoudig te bestellen en snel in huis

Snelle levering goede prijs

Niets op aan te merken. Helemaal goed

Mijn bestelling is niet geleverd

Deze webshop krijgt onterecht via kiyoh goede recensies die op google te zien zijn. Zie Trustpilot. Ik heb een bestelling geplaatst bestaande uit 1 product op voorraad. Je krijgt een bestelbevestiging met allerlei tekst over hoe je kan betalen terwijl ik via iDeal al betaald heb, en daar blijft het dan bij. Ik had het de volgende dag in de brievenbus verwacht Maar een week later nog niks. Ook geen bericht.

Goed en voordelig online aanbod!

Ik koop hier regelmatig tandgums om tussen mijn tanden en kiezen mijn gebit te reinigen. Goed merk en voordelig geprijsd. Helaas waren de tandenborstels, die ik gebruik, nu niet op voorraad. Verder alles prima, producten besteld en de volgende dag was het al bezorgd!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK