Beste prijs, op tijd geleverd.

Het was gemakkelijk om de producten te vinden, te selecteren en te betalen, die de volgende dag werden bezorgd. Het pakket werd echter door Post NL voor mijn deur achtergelaten, omdat ik niet direct de deur kon openen.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site

geweldig

vlotte levering

perfect

duidelijke informatie prijs aantrekkelijk eenvoudig te bestellen

Worth the wait

Later delivery than expected but it came in reasonable time anyway (5 days). Order was complete.

Hele snelle levering en goed verpakt!

Goede producten, echter te grote verpakking

9 pakjes tandenragers gekocht. Helaas werden deze in een iets te grote doos verpakt, waardoor de postbode mijn brievenbus vernield heeft. Wordt wel vergoed door Post-NL, echter dit had voorkomen kunnen worden.

Geen probleem met bestellen. Via track en trace krijg je bericht over de bezorging. Product voldoet aan de eisen.

Product is prima.

Moest wel even wachten op het product, maar dit komt misschien ook wel dat het vakantietijd is.

Snelle en goede levering

Goede kwaliteit

Geen product ontvangen

Zou dinsdag 2 september moeten arriveren maar tot op heden nog geen post ontvangen

Bestelling gedaan en betaald maar nog steeds niet ontvangen.

Bestelling gedaan en betaald maar nog geen producten ontvangen. Had net zo goed in de winkel de producten kunnen kopen. Ook geen melding dat het pakketje onderweg is.

ruime keuze aan producten voor tandverzorging, tegen redelijke prijzen

Ik woon in België, € 100 voor gratis levering is veel, € 5,95 verzendkosten is veel, levertijd België: vrijdag rond 14.00 uur besteld, dinsdagavond geleverd, dat is langer dan bij andere Nederlandse bedrijven, verder zijn de producten goed verpakt en is de houdbaarheidsdatum in orde.

De verzending duurde wel even, maar prima verpakt en ontvangen.

Perfecto

De prijzen zijn goed. Scheelt enorm met andere aanbieders. Alles wordt snel geleverd en netjes verpakt.

Bezorg belofte niet waargemaakt

Ruim een week gewacht op de producten. En dat lag NIET aan post nl zoals werd gezegd.

Prima producten

Prima producten

Lang moeten wachten op het pakketje

Heb vorige week zondag ruim voor 20:00 borsteltjes besteld. Nou kan ik me voorstellen dat ze niet de volgende dag geleverd zouden worden, maar had op woensdag nog niets gehoord, ook geen verzendbevestiging. Dus mailtje gestuurd om te informeren naar de status. Kreeg een antwoord dat de verzending al was gebeurd, maar dat PostNL vertraging opliep. Pas afgelopen zondag, dus een week later, kreeg ik bericht dat de zending verstuurd was en asap geleverd zou worden. Vandaag, woensdag, is het pakketje met de borsteltjes geleverd. Heb tussendoor nog zo'n standaard mail gekregen over vertraging bij PostNL.

Trage levering

De levering duurde 9 dagen terwijl alles op voorraad was en binnen 1 werkdag verzonden zou worden. Op email werd pas na 3 dagen gereageerd (inclusief weekend). Uiteindelijk alles correct geleverd.

Niet zo best

Het is 3 september en heb nog niets ontvangen.

Het product nog steeds niet ontvangen.

Belofte op de site: Voor tien uur besteld, volgende dag in huis. We zijn nu 3 dagen verder en nog niets.

Verkeerde geleverd en geen reactie

Ze hebben de verkeerde geleverd maar heb wel de goede besteld. Maar krijg geen reactie van hun . Gemailt 3 keren naar service en info en ook gebeld. Maar geen reactie. Waardeloos bedrijf. Niks kopen daar

TOP

Prima aangekomen. Goed product.

Snel verzonden.

Topervaring