Na bestelling op zaterdag 18-01 en betaling, geen bevestigingsmail ontvangen. Ook niet de maandag na het weekend In mijn account staat vanaf dat ik de bestelling heb geplaatst achter de status van mijn verzending "wacht op verzending" Het opgeven 06 nummer is telefonisch niet te bereiken. je moet Whatsappen. Op mijn Whatsappbericht, krijg ik een standaard antwoord met diverse vragen/antwoorden en een mailadres om de vraag te stellen. Op mijn mail met de vraag wanneer ik de bestelling kan verwachten, krijg ik geen reactie. Na een klacht bij thuiswinkel kreeg ik zonder bericht, alsnog de bestelling. Ongeveer 4 weken nadat ik besteld en betaald had en 2 weken na mijn klacht bij thuiswinkel. Thuiswinkel stuurt de klacht door en geeft webshops dan een week de tijd contact met consument op te nemen en de klacht op te lossen Na een week, komt thuiswinkel.org zelf in actie naar de webshop toe. Enfin zoals gezegd, bestelling is geleverd. Online.tandarts had daarna de brutaliteit om mij te benaderen, met de vraag deze review aan te passen. Bij deze. Oordeel blijft ongewijzigd
Original anmeldelse
Snelle levering met prima kwaliteit producten en zeker goedkoper!
Goede website, snelle levering.
Op de site wordt aangegeven de volgende dag verzenden, heb na twee weken nog niets ontvangen en krijg geen antwoord op mijn e-mails.
Vlotte afhandeling
Ik ontving 1 goed product, en 1 vies product heb 2 mails naar de klantenservice gestuurd en het contactformulier ingevuld maar tot nu toe nog geen reactie dit is inmiddels meer dan anderhalve week geleden terwijl ik volgens de website binnen 24 u reactie zou moeten krijgen
Makkelijk besteld en vlot geleverd
product snel en accuraat ontvangen
Houd er rekening mee dat als er iets niet op voorraad is, wat niet te zien is op de site, wordt daar niet over gecommuniceerd. Er wordt dan pas geleverd als het weer binnenkomt. Het 06 nummer werkt niet en op e-mail wordt niet gereageerd. Pas bij een slechte review wordt er actie ondernomen. Men heeft beterschap beloofd!
Original anmeldelse
Dit bedrijf levert niet en reageert nergens op.
na vergelijken kwam ik op de online tandarts en deze was het goedkoopst en we kregen ook nog een presentje erbij. snel bezorgd en zonder verzendkosten en extra korting met een kortingscode. prima allemaal
Besteld en de volgende dag in huis
Na bestelling ff niks gehoord, maar bestelling is bezorgd en dag erna mail gekregen met reden waarom levering langer geduurd heeft. Ook extra kortingscode gekregen voor volgende bestelling, kortom super opgelost.
Heb dit nog niet meegemaakt normaal komt het binnen 2 dagen aan dacht misschien kerst en oud en nieuw duurt het langer maar tot op heden nog geen spullen
Duidelijke bevestiging, alles digitaal en product volgende dag al in huis. Goede prijs kwaliteit verhouding en goede (automatische) communicatie.
Makkelijke site. Snel geleverd. Goede prijs.
Na het (voordelig) bestellen sneller in huis dan verwacht !
Goed!
Op 23 december bestelling geplaatst en op 8 februari toch levering. Eigenlijk zou ik mijn geld teruggestort krijgen, maar beter iets dan niets zullen we maar zeggen.
Original anmeldelse
Op 23 december bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen. Geen reactie op klacht via de mail.
Tja, tot op heden niets ontvangen, wel naar de tandarts geweest
Snelle levering en goed product
Goeie poken
Goede producten en snelle levering.
Na een aantal weken kreeg ik een email met uitleg waarom er niets verzonden was. Dat kan gebeuren. Ik waardeer het dat De online tandarts moeite doet om het vertrouwen te herstellen. Ik hoop dat een volgende keer alles goed gaat, dan zal ik klant blijven.
Original anmeldelse
75 euro betaald, niets ontvangen!!!! Geen enkele reactie op mails en app.
Mondwater reeds lang door mij gebruikt
Niks gekregen!! Geen contact met jullie!! Geen reacties op mijne mailen. Nooit meer!!!
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK