Snelle levering en fijne ragers

Nadat ik de bestelling en betaling had gedaan, kreeg ik geen bevestiging wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Na 5 dagen niets te hebben vernomen omtrent mijn bestelling, heb ik een mailbericht gestuurd. Prompt kreeg ik antwoord terug sorry een product was niet voorradig maar kwam nu binnen en 2 dagen later kreeg ik alles keurig netjes thuis bezorgt. Dat ik een paar dagen moest wachten vind ik geen probleem, maar meld de klant even waarom en wanneer. Voor de rest een correct bedrijf.

Duur verzending te lang.

Jammer dat de bestelling zo lang op zich liet wachten. Een week naar uitgekeken. Bezorgpakket was verder perfect.

prima adres

voor de eerste keer besteld op zoek, snel en netjes bezorgd door Post.nl de volgende dag! Prima.

Prima webshop!

De bestelde ragers waren keurig verpakt en de levertijd was volgens opgave.

Overzichtelijk en snelle levering

Vriendelijke site en zeer snelle levering! Helemaal goed!

Goede prijs,snelle levering

Veel keus en een goede prijs,1 dag na bestelling al thuis.Super👍👍

snel bezorgd, prima in orde

hhl;jb[x nn

Uitstekende service

Uitstekende services zoals gewoonlijk

Assortiment: prima Prijs: prima Bestellen: eenvoudig, Betalen: eenvoudig Afleveren: een dag coronavertraging = overmacht Dus voor mij prima = ‘uitsteken’ = 5 sterren

Niet zo snel als anders.

Niet alle produkten zijn steeds voorradig. Dat drukt de verzendtijd. Pak kon ook niet door brievenbus.

Gemakkelijk te bestellen

Afhandeling zeer correct, met vermelding van wijze van verzending. Snel alles thuisbezorgd op in een goede verpakking.

Snelle levering en snelle reactie op mijn e-mail! Volgende keer ga ik zeker weer bij de online tandarts bestellen!

Fijn dat ik de ragers zo snel.in.huis had.

Prima, zoals gewenst. Goede prijs

Rekening houdende met de verzendkosten is de online tandarts een uitstekende keuze. Na tweede bestelling kan ik alleen concluderen dat de bezorging niets te wensen overlaat.

Super webwinkel!

Het is erg gemakkelijk om bij de online tandarts te bestellen en de bestelling al de volgende dag in huis!

Een goede ervaring

Meerdere keren al besteld en altijd de volgende dag geleverd gekregen!

Bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling van 4 maart heb ik nog steeds niet ontvangen

Prima. Snel en correct. Concurrerend prijs.

Bestel regelmatig. Tijd alles prima verlopen

snel, op tijd en goed.

Geen grote doos kon per post en het ging per post.

Heel handig

Via online tandarts, kon ik de producten vinden die ik in de stad niet kon vinden, en er was een ruime aanbod, fantastisch! Ga zeker vaker bestellen

Ideaal

Snel in huis en voordelig.

Snel en handig

Ging snel en handig overzichtelijk

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK

06-20710178

Kiyoh anmeldelser

• Alle kan legge inn en anmeldelse sĂ„ lenge vilkĂ„rene og personvernreglene er oppfylt
• Vi utfĂžrer automatiserte og manuelle kontroller for Ă„ forhindre falske anmeldelser sĂ„ mye som mulig
• Anmeldelser skrevet pĂ„ eget initiativ vises umiddelbart pĂ„ nettet og bekreftes innen 72 timer