goede producten tegen concurerende prijzen

Snelle levering van goede producten tegen een scherpe prijs!

Geen ervaring

Het is niet bezorgde. Dus geen beoordeling.

Perfecte en snelle service en ook goedkoper dan ergens anders.

Snelle service, volgende dag alles al in huis, netjes verpakt

Heel netjes en heel snel geleverd

Makkelijk bestellen, netjes verpakt en heel snel geleverd. Zeker een aanrader.

Top ervaring!

Ik ben zeer tevreden over de gekozen verpakking en de zeer snelle levering. Top gewoon. Zelf ervaren? Plaats jij bestelling!

Constante kwaliteit

Ik bestel vaak hetzelfde, de bezorging is snel. Ik ben tevreden.

Kompleet en snel de juiste artikelen geleverd

Goede overzichtelijke websitehouders en prettige bestellen.

Snelle verzending

Snel verzonden En mooie producten voor een mooie prijs

Afwachten

Nog steeds niets ontvangen

Goed en snel geleverd

Prima levering! Bedankt!

Mijn bestelling kwam snel en goed verpakt aan. De prijs was ook nu weer uitstekend, dus ik ben heel tevreden!

Zeer goede ervaring

Via mijn tandarts een bestelling gedaan van een product Zeer snelle levering had het de volgende dag al in huis Erg content mee

Artikel makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Snel besteld en geleverd!

Goeie ragertjes voor een zachte prijs!! Het scheelt echt in je portemonnee!!!

Had een paar vragen over tandenborstel en die werden snel beantwoord. Ook mijn bestelling is snel geleverd en zag er netjes verpakt uit. Ik heb geen klachten, heb ook al eerder bestellingen gedaan.

Duidelijke site,goede communicatie

Goede en betrouwbare website!

Inmiddels een paar keer besteld met goede ervaringen. Goede producten, goede prijzen en betrouwbaar. Kortom een goede website waar je met een gerust hart kan bestellen.

niets op aan te merken

vlotte afhandeling van mijn bestelling. Verzending naar Frankrijk vraagt om geduld

Zit nog steeds te wachten op aanlevering na 9 dagen!

Ik heb mijn online bestelling (Ordernummer: ORD77677) gedaan op 29 juli, krijg de dag erop (30 juli) berichtje dat jullie de zending al bij PostNL hebben aangemeld. Het is nu dinsdag, 5 augustus laat in de middag, nog steeds geen pakket ontvangen! In deze tijden van zelf leveringen binnen 24 uur bij andere online shops, vindt ik 8 dagen levertijd ongehoord lang, zeker als ik al direct de factuurkosten vooraf direct heb overgemaakt!! Graag per omgaande informatie over aanlevering.

Heel vlugge levering!

Er is geen reden om niet wat te bestellen, zo makkelijk.

Bestelling plaatsen, direct bevestiging en heel snel geleverd.

Snel geleverd, goed product

Vlotte bezorging

2de keer dat ik bestel. De 1ste keer duurde het 4 wk voordat ik de bestelling ontving. Deze keer greep ik de bestelling de volgende dag, dus top!

Snel

Heb meerdere keren besteld. Eerste keer een gratis product te weinig gekregen. Zonder dat ik het melde de dag erna gekregen!! Dat is toch fantastische service!?! Voor mondhygiëne ga ik alleen naar de online tandarts.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK