Vlotte bezorging

2de keer dat ik bestel. De 1ste keer duurde het 4 wk voordat ik de bestelling ontving. Deze keer greep ik de bestelling de volgende dag, dus top!

Snel

Heb meerdere keren besteld. Eerste keer een gratis product te weinig gekregen. Zonder dat ik het melde de dag erna gekregen!! Dat is toch fantastische service!?! Voor mondhygiëne ga ik alleen naar de online tandarts.

Good smooth transition.

Quick service, great prices. Highly recommend.

Bezorging goed, product goed, prijzen nog beter

Perfest

Goede spullen voor mooie prijs

Makkelijk te bestellen en goede prijs en zeer vlotte levering

Gewoon ouderwetse service zoals t hoort

Zeg ik net.. zie hierboven

Slecht

Verkeerde ragers geleverd, 2x een mail gestuurd tot op heden geen reactie. Conclusie, slecht bereikbaar en slechte service

Snelle en correcte levering.

Helaas las ik op trustpilot heel veel slechte review s na mijn bestelling waardoor ik dacht oeps maar gelukkig kreeg ik zondag besteld woensdag mijn complete bestelling thuis dus ik ben er tevreden over

Slecht

De bestelde artikelen werden niet geleverd, er werd een ander artikel geleverd. Op mijn mails kwam vervolgens HELEMAAL GEEN reactie!!!

Gewoon goed

Duidelijke site. Goede prijs. Redelijk snel geleverd en prima verpakt.

Snelle en correcte afhandeling.

Alles volgens aanbieding.

Pakketje niet ontvangen

Toen ik mijn bestelling had betaald, heb ik geen betaalbevestiging of factuur ontvangen. Het is inmiddels 3,5 week geleden en ik heb nog steeds geen pakketje ontvangen. Ik heb 3x gemaild en 1x antwoord gekregen met de vraag of het inmiddels was aangekomen, niet dus! Ook nog steeds geen factuur of verzendgegevens ontvangen. Behoorlijk waardeloos deze website.

Prima. Snelle levering

Volgende dag geleverd

Goeie service vriendelijke mensen

De online tandarts mijn ervaring met de online tandarts is zeer prettig als er iets is kun je het altijd vragen en ze geven altijd snel antwoord altijd vriendelijk ben ook blij met de producten die ik heb gekocht ze waren snel geleverd ben zeer tevreden ik zal zeker weer bestellen

Snel en volgensd afspraak geleverd.

Bestellen via de site is eenvoudig. Bestelling snel geleverd.

Prima.

Snelle levering, wel in2dagen eerste enveloppe volgende dag Tweede dag later.

Ik ben to nu toe zeer tevreden

Goed assortiment en afhandeling!

Eenvoudig zoeken naar de gewenste producten en een vlotte afhandeling.

Uiteindelijk toch goed gekomen

Interprox ragers besteld echter, het waren de verkeerde. Na een wat trage start kwam er toch communicatie op gang. Gelukkig is het probleem opgelost daar ben ik erg blij mee! Na een paar dagen kwamen de goede binnen. De verkeerd bestelde mocht ik aan mijn schoonmoeder geven. Super, dank hiervoor.

Super tevreden

Super snelle service vriendelijk bedankt

Heb nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen

Groot assortiment

Groot assortiment en snel verzonden.

Prima producten en supersnelle levering

Eergisteren bestelde ik een partij tandenstokers en gisterochtend lagen ze al in debrievenbus. De kwaliteit van de -veelal A-merkartikelen- heb ik al in een eerdere review gemeld.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK