10 dagen na betaling bestelling na moeizaam mailcontact eindelijk de zending ontvangen. Als het niet voorradig is haddden ze dat minimaal even laten weten. Product VOLDOET WEL, dus ook iets positiefs
Gewoon goed, tevreden over prijs/kwaliteit. Duidelijke site...klein beetje vertraging maar netjes alles verkregen.
Gewoon goed zoals het moet/hoort
snel en correct bezorgt.
Ik heb Johnson and Johnson flos besteld en betaald en heb iets anders gekregen. Nette e-mail met verklaring gehad.
Original anmeldelse
Ik heb Johnson and Johnson flos besteld en betaald en heb iets anders gekregen. Ze reageren niet op de e-mail die ik hierover heb gestuurd.
N.v.t.
Original anmeldelse
Ik heb een order geplaatst met een creditcard, waarbij ik geen bevestiging kreeg. (Twee uur gewacht) Vervolgens heb ik de bestelling nogmaals geplaatst en hierbij kreeg ik een uur later een bevestiging van opeens twee bestellingen. Ik heb daarbij het tweede pakketje retour gestuurd, op 'eigen' kosten. Het moment dat ik niet tevreden ben met het product, kan ik begrijpen dat dit de standaard procedure is. Na mailen dat ik hierbij extra kosten heb gemaakt, dit zou verwerkt worden als het pakket binnen zou komen, volgens medewerker Peter. Maar het moment dat het pakket binnen is, veranderd het verhaal naar dit kunnen wij niet in ons systeem verwerken. Het feit dat het systeem de order niet bevestigd en dan uren later alles verwerkt, wordt blijkbaar ook gezien als eigen schuld. Advies is: Bestel alleen met IDEAL en houdt er goed rekening mee, jou fout of van de online tandarts, je wordt als klant niet tegemoet gekomen.
goed verpakt en snel geleverd
Goede kwaliteit prijsverhouding
Duidelijke en goedkope site.
Mooie producten snelle oplossing van een klein foutje bij de levering
Tevreden met de snelheid en de prijs. Alleen jammer dat de opzettandenborstels niet leverbaar waren. Anders had ik die er ook nog bij gedaan.
Een duidelijke en gebruikersvriendelijke site. Keurig verpakt ontvangen.
Precies gekregen wat ik had besteld
donderdagavond voor 21.00uur bestelling geplaatst, zaterdag eind van de middag ontvangen. dit is later dan beloofd!!
Handig om thuis via de site de spullen uit te zoeken, die je voor mondzorg nodig hebt. Eenmaal besteld, snel thuis bezorgd met copie nota in mailbox.
Zie bovenstaand
Correct
De bestelling was niet compleet, ze zijn telefonisch niet te bereiken. En op mails wordt niet gereageerd.
Snelle levering, goede producten.
Prima ervaring.
De bestelling was vertraagd maar heb 'm alsnog gekregen. Dank voor de sevice!
Original anmeldelse
Ik wacht al 9 dagen op m'n bestelling. Geen respons op m'n mail en de telefoon staat uit. Ik heb dan ook een melding gemaakt bij www.consuwijzer.nl
Ondanks mails en Whatsapp berichten krijg je geen bericht over de stand van zaken van je bestelling. Als je niet kan leveren zeg het dan gewoon en stort het geld terug. Uiteindelijk is levering door gegaan dus prima.
Original anmeldelse
Mooie prijs en snelle levering
Goed, snel en correct geleverd.
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK