Snel, klantvriendelijk en perfect resultaat

We zijn bij Boy Tomesen, de eigenaar van Klikgordijn, in de showroom geweest. Hij legde snel en goed uit wat de verschillende opties zijn en de voor en nadelen van iedere optie. Hij heeft ook nog goed advies gegeven bij het inmeten en de keuze voor ons gemakkelijker gemaakt. Montage ging snel en stil (fijn want ik was thuis aan het werk). Alles past perfect en mooi bij onze inrichting. Dank je wel Boy voor je professionele advies

Prettig geholpen en een mooi product.

Tijdens het opmeten en uitzoeken van de raambekleding zijn we heel goed geholpen. Helaas was de levertijd wat lang door de bouwvakvakantie, maar dat was onvermijdelijk. Het plaatsen van de raambekleding ging snel. Na afloop is al het verpakkingsmateriaal weer mee genomen, zodat wij niet ineens met een hele berg karton zaten...

Goede, betrouwbare zaak die levert wat er beloofd wordt

Enkele klikgordijnen besteld bij Klikgordijn in Dordrecht. De klikplissé is een uitkomst voor kozijnen in een dakkapel. Zonder boren of andere beschadigingen worden deze door een vakman bevestigd en het resultaat is zeer fraai. Bovendien erg makkelijk in te stellen. De zaak en de eigenaren zelf zijn ook keurig en op afspraak (wegens corona) werden wij van advies voorzien. Men doet wat er beloofd wordt en bovendien ook nog eens sneller dan verwacht. Het product is wel prijzig, maar daar krijg je ook een zeer goed functionerend en degelijk product voor.

Top kwaliteit hier kunnen weinig andere tegen op

De service was geweldig. Alles netjes ingemeten en tot op de milimeter geplaats. Klikgrodijnen heeft een ruim assortiment van de hoogste kwaliteit. Het staat prachtig! Dankjewel!

Mooi product, goede service!

We zijn goed geholpen bij Klikgordijn met de juiste keuze voor de raambekleding voor onze kunststof kozijnen. In eerste instantie was er iets verkeerd gegaan met de bestelling van de frames, dit werd direct en op initiatief van Klikgordijn opgelost door nieuwe frames te bestellen. Als klant werden wij dus helemaal ontzorgd. Inmiddels zijn de gordijnen geleverd en ze staan prachtig! We raden Klikgordijn absoluut aan op basis van onze goede ervaring met zowel de producten als de service.

Zeer goede kwaliteit, die fantastisch mooi oogt

We werden door Boy vriendelijk en deskundig geholpen tijdens de aanschaf van de klikgordijnen. Het installeren gebeurde snel en vakkundig. Niets dan lof en voor iedereen aan te bevelen.

Klantvriendelijk, deskundig.

Goede uitleg over de mogelijkheden. Gekozen voor klikplisse. Keurig gemonteerd. Zeer tevreden over het resultaat.

Prima service en mooi product

Wij hebben gekozen voor verduisterende klikgordijnen. Boy en zijn team hebben een mooi product en zeker ook een prima service geleverd. Wij zijn heel tevreden.

Goede service en vriendelijk.

Geweldig, kan niet beter!

Nooit van Klikgordijn gehoord tot mijn buurvrouw mij er op attent maakte. Gebeld, kwam de volgende dag laten zien en opmeten en daarna met zes weken werd een afspraak gemaakt om te plaatsen. Precies volgens afspraak netjes gemonteerd en de volgende dag de factuur over de e-mail met het eindtotaal zoals afgesproken. Perfect geregeld, kan niet beter en is mooier dan dat ik er van had verwacht. Iedereen die komt kijken of die ik een foto stuur is enthousiast en vindt het prachtig om te zien, maar het werkt ook zoals is toegezegd, ik had volledig verduisterd gekozen en dat is het ook pertinent. Mijn echtgenote en ik zijn er zeer gelukkig mee. Jammer dat wij Klikgordijn Dordrecht niet eerder hebben ontdekt.

We zijn zeer tevreden met de geleverde producten, plissehordeur en plissegordijnen.

Wij hebben 2 klikgordijnen gekocht. Gratis opgemeten en geplaatst. Service is zeer goed.

Zo willen we meer zaken doen!

Zeer vriendelijk, netjes en beleefd te woord gestaan. Niet opdringerig en prachtig gemonteerd. Zijn er zeer blij mee.

Echt een aanrader, Kwaliteit en kennis.

Na screens nu ook horren besteld. Uitstekend gewoon!!

Goede service, vriendelijk geholpen, goed uitleg gekregen....

Ideaal, geen omkijken naar. Thuis alles uitzoeken, opmeten en monteren wordt gedaan door klikgordijn. Goede kwaliteit.

Keurig net bedrijf

Zeer mooie producten tegen een eerlijke prijs. Super tevreden, mooie afwerking en vakkundig gemonteerd. Top service

Maken waar wat zij bij aankoop beloven

Betrouwbaar bedrijf die zorg besteed aan haar product en haar afspraken nakomt, kenmerkend voor een goede service

Geweldig strak goede vakman en super vriendelijk. Écht een aanrader.

Alle verwachtingen zijn waargemaakt

Wij hadden vier klikgordijnen nodig voor onze slaapkamer. Boy heeft ons in de showroom uitstekend geadviseerd en is zelf thuis op komen meten. Boy heeft de modules ook zelf geplaatst en het resultaat overtreft onze verwachtingen. Het persoonlijk advies, de service en de kwaliteit rechtvaardigen de maximale score.

Keurig netjes geholpen, met een super eindresultaat!

Fijn bedrijf.

Boy heeft zorgvuldig en met zorg, de gordijnen en plisse opgehangen. Een bedrijf die kwaliteit uitstraald en een klantgerichte benadering. Gr, Michael zilverschoon.

Heel aardige man met een heel goed advies en ook prachtig gemonteerd! Wat wil een mens nog meer?

Snelle en vriendelijke service.

Mooi eindresultaat

Totale ontzorging

Afgelopen week zijn de mannen van klikgordijn bij mij thuis geweest om rolgordijnen op te hangen. Eerder zijn wij langs geweest in de showroom en hebben wij de keuze gemaakt welk type en kleur wij wilden. Daarna is Boy langsgekomen om thuis in te meten. Tijdens het hele verkoopproces werden wij goed geadviseerd! Ga zo door en bedankt voor de service

In één woord top!

Deskundig en professioneel! Boy is spontaan en makkelijk om mee te communiceren en begrijpt precies wat je bedoelt. Alles thuis ingemeten en een paar weken later geïnstalleerd. Ziet er top uit. Wij weten waar we de volgende keer moeten zijn voor raamdecoratie.

Toermalijnring 1320

3316LC Dordrecht