Goedemorgen Robbin, Wat vervelend dat uw order nog niet geleverd is. We gaan direct uitzoeken wat er aan de hand is en dit zo snel mogelijk oplossen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Dianne
Goedendag, Wat vervelend dat het niet lukt om via onze website een retour aan te maken. We zullen u via de e-mail een retourlabel zenden om het product naar ons te retourneren. Zodra wij uw pakketje in goede orde hebben ontvangen zullen wij het bedrag crediteren. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Dianne
Goedemorgen Ronny, Wat vervelend dat uw bestelling beschadigd is geleverd. Stuur ons even een e-mail met eventueel beeldmateriaal, dan zoeken wij naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Dianne
Dak & lood Uw Dakspecialist van Nederland. Dak & Lood is een webshop maar persoonlijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Uiteraard staan prijs en kwaliteit ook op dit niveau. U als klant, particulier of zakelijk, genieten van de scherpe prijzen op producten en materialen met een zeer hoge kwaliteit. Ons team staat met onze jarenlange ervaring voor u klaar. Hoe mooi is dat!