Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews noemen snelle levering en hoge productkwaliteit. Klanten waarderen het betrouwbare bestelproces en de duidelijke communicatie. Enkele opmerkingen gaan over bezorgdiensten en af en toe vertragingen, maar de algemene ervaring blijft positief. Ook de verpakking en prijs-kwaliteitverhouding worden vaak positief genoemd.
Cusromer service was great and very helpful. Product was quality at a good price. Delivery company was lacking but theses days it hard to find a quality delivery service. Will definitely use this company in the future.
22 March 2026
Prima.
17 March 2026
Adrie
Bunnik
Omdat ik mijn pakket niet kon vinden een reactie geplaatst en daar werd adequaat op gereageerd, waardoor ik het wel vond!!
15 March 2026
EM
Loenen
Een deel van de bestelling kon niet direct geleverd worden. Dat werd netjes gecommuniceerd en vervolgens in 1 zending geleverd. Prima!
8 March 2026
Gerard
Veenendaal
Bestelling niet geleverd en geen reactie meer
20 February 2026
Gianni
Anzegem
Hallo Gianni,
Bedankt voor je review.
Ik begrijp niet goed wat je bedoelt met "geen reactie meer". We hebben geen e-mail of telefoontje van je ontvangen over het niet leveren van de order.
Ik heb het even voor je uitgezocht. Je hebt afgelopen vrijdag besteld. We hebben je producten maandag meegegeven met onze transporteur.
Ik zie in hun systeem dat de levering gepland staat voor aankomende maandag.
Verzendingen naar België duren helaas wat langer.
Onze excuses voor het ongemak.
Met vriendelijke groet,
Team Dak en Lood
Makkelijk te vestellen en snel geleverd
13 February 2026
Jim
Zeeland
Makkelijk bestellen en bezorgen, goede producten en aardige mensen. Top!
13 February 2026
Gerjon Zomer
Utrecht
Denken mee met levering en beschikbaarheid. Netjes geleverd en nadien bevestigd
12 February 2026
A.
Zeeland
De bestelling is snel en zonder beschadiging geleverd. Precies wat je verwacht.
1 February 2026
Rowdy
Arnhem
producten zoals beschreven en netjes verzorgd voor transport.
31 January 2026
Marcel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Snel en eenvoudig bestellen en razendsnelle verzending. Probleemloze en prettige transactie.
27 January 2026
M.
Ruurlo
Heb nog niks gekregen Gr kees
9 January 2026
Kees
Liempde
Hallo Kees,
Hartelijk dank voor het invullen van de beoordeling.
Ik snap dat je niet blij bent dat je nog niets hebt ontvangen.
Wij hebben je pakket al wel verstuurd, het is maandag opgehaald.
Vanwege het weer heeft de transporteur echter vanaf dinsdag niet meer gereden.
Het ziet er vandaag een stuk beter uit, dus we verwachten dat hij vandaag weer wel rijdt.
Dan ontvang je het pakket vandaag of morgen.
Met vriendelijke groet,
Team Dak en Lood
Bestelling conform spec. Snelle service: 's ochtends besteld, eind van de ochtend afhalen ! Efficient wijze van bestellen.
12 December 2025
Robert
Leersum
prima prijs en heel snel geleverd dank daarvoor, groet Aanverbouw
7 December 2025
Jack
Etten-Leur
Heb een bestelling geplaatst op 24-11, waarop je een mail krijgt data deze via een externe partij word bezorgd. zijn nu 4 afpraakbevestigen verder echter toh nog geen goederen ontvangen.
2 December 2025
Alex
Bleiswijk
Het product voldoet volledig aan de beschrijving en dat terwijl de prijs heel gunstig is. De levertijd verliep ook volgens planning. Wat mij betreft krijgen ze 10/10
25 November 2025
Hugo
8560 Wevelgem (be)
11 November 2025
Marc
Nieuwveen
Snelle levering en snel zaken kunnen doen. Top geregeld.
4 November 2025
Will
Rijen
Er was iets mis met de verzending en daar werd zeer goed en accuraat op gereageerd. Prima
Jan
HENGELO OV
Bestelling bij Dak & Lood is eenvoudig en snel. De website is makkelijk in gebruik en benodigde onderdelen zijn op voorraad. Zelf de onderdelen afgehaald. Deze stonden al klaar bij de balie. Netjes geholpen en de waarschuwing om handschoenen te gebruiken om vlekken op het zink te voorkomen was erg welkom.
Sander
Tilburg
Product was betaalbaar, en snel geleverd. Als ik niet 900 mailtjes kreeg om een revieuw te schrijven was het 10/10
Aeilko
Zuidbroek
Verpakking was meer dan groot genoeg, prima.
16 October 2025
Wubbe
onstwedde
De servive van PostNL last, as usual, weer te wensen over. Het duurt 3 dagen voordat ze een pakketje kunnen afleveren. Dak&Lood: tijd voor de andere vervoerder!
15 October 2025
Harry
Dalgsen
Kraaldaktrimmen besteld en ook geleverd gekregen. Tot daar ging het goed. Bij het plaatsen kwam ik er achter dat er 2 verschillende trimmen waren geleverd. Waardoor ik de ene bijna niet in het koppelstuk van de andere kreeg. Ook de verstekhoeken kreeg ik niet netjes omdat de rondingen van de kraal ook verschilde. Niet blij mee
14 October 2025
Tim
Medemblik
Hallo Tim,
Bedankt voor je review. Ik zie echter bij ons geen order voor daktrimmen.
Wel heb je bij ons twee zwart zinken stadsuitlopen besteld.
Hoe bevallen die? :)
Groet,
Team Dak en Lood
Dak & lood Uw Dakspecialist van Nederland.
Dak & Lood is een webshop maar persoonlijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Uiteraard staan prijs en kwaliteit ook op dit niveau.
U als klant, particulier of zakelijk, genieten van de scherpe prijzen op producten en materialen met een zeer hoge kwaliteit. Ons team staat met onze jarenlange ervaring voor u klaar. Hoe mooi is dat!
Haarbos 7a
3953 HA Maarsbergen