Super slecht!

Ik heb een artikel besteld (ORD12299) en dat bleek niet het juiste artikel te zijn. Ik probeerde een retour aan te maken via de website meerdere keren maar dat lukt niet het webformulier werkt niet en op email etc wordt niet gereageerd ik kan niemand bereiken en ondertussen zit ik met een verkeerd artikel en ben dus ook gewoon mijn geld kwijt.

Goed, maar !!!

De service was goed, alleen mijn bestelling is niet compleet, dat vind ik jammer, en dat de bestelling in 3 keer afgeleverd moet worden, vind ik belastend om thuis te zijn. Dat moet beter op elkaar worden afgestemd vind ik. Verder goede service. Groetjes W. Korshuize.

Goed op tijd gebracht. Heeft het netjes in garage gelegd.

Zie eerste zin

Kort

Ze doen heel professioneel

Goed, maar bezorging kan beter.

Producten snel verzonden, goed verpakt , alleen transportbedrijf van de hoef valt tegen . Kwamen 1 dag later dan afgesproken, ook niets laten weten dus voor niets thuis gebleven .

Het verloopt allemaal soepel en snel

Tevreden

Prima bedrijf

Leveren goed en deugdelijk werk en komen de afspraken na.

Tevreden over product en webshop

Over de levensduur zink werk kan ik niet oordelen, maar producten netjes ontvangen.

Gewoon goed

Snelle levering, goede producten.

Fijn dat je ook afdek kappen kunt bestellen met afwijkende maatvoering

Prima ervaring, alleen werden de afdek kappen met enkele deuken afgeleverd.

plaatsen order tot levering heel goed.

Eerste bestelling, duidelijk en in overleg afgeleverd.

Duidelijke website

Duidelijk en overzichtelijk website. Snelle service en levering

super

Prima gelopen, bestelling als omschreven en snel geleverd. En goedkoop! Top dus.

Snel bezorgd en netjes verpakt

Duidelijke website. Heldere omschrijving van producten. Snel bezorgd en netjes verpakt.

Levering volgens afspraak

Heb telefonisch kontakt gehad over een verloop van 45 graden en zou worden gekeken of er ergens zoiets te bestellen is . Nog geen reactie gehad . Ik wacht het nog even af .

Regenton automaat

De bestelling werd netjes in de afgesproken tijd geleverd. Een vraag over de werking werd keuring telefonisch beantwoord.

Zwart zink regenpijp

Snelle levering Goed product

Gewoon goed.

Netjes geleverd, goed materiaal en makkelijk te bevestigen.

Gekregen wat ik heb besteld

Ik heb via de site besteld en kreeg dit een weekje later thuis bezorgd.

Goed materiaal en snelle levering

Goede pasvorm

Goed passend product.

prima materiaal voor een scherpe prijs

korte levertijd

Kwaliteit, goede prijs en volgende dag al geleverd!

Kwaliteit, goede prijs en volgende dag al geleverd!

Perfect levering

Mooi materiaal, eerlijke prijs en op tijd bezorgd.

Haarbos 7a

3953 HA Maarsbergen

Over Dak & Lood BV

Dak & lood Uw Dakspecialist van Nederland. Dak & Lood is een webshop maar persoonlijke communicatie vinden wij erg belangrijk. Uiteraard staan prijs en kwaliteit ook op dit niveau. U als klant, particulier of zakelijk, genieten van de scherpe prijzen op producten en materialen met een zeer hoge kwaliteit. Ons team staat met onze jarenlange ervaring voor u klaar. Hoe mooi is dat!