Snelle levering, mooi product.

Binnen drie dagen ontvangen. Goed verpakt.

Prima bandjes, maar let op wat je bestelt

De bandjes die je zelf op grootte kunt instellen zijn prima! De rubberen bandjes met universele maat (niet verstelbaar dus) passen mij niet en zijn weggegooid geld. Goede en snelle bezorging

Super snel verzonden. Enkele spullen waren wel veel kleiner dan gedacht.

Sneller service

Een aanrader

Zeer goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Snelle levering goed mailcontact.

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website met mooie en betaalbare producten

De bestelling kwam prompt binnen en de inhoud klopte

Besteld , volgende dag in huis , goed verpakt ,artikel zoals omschreven en als op de foto.

Levering op tijd geleverd

Nice wooden toys

I found some beautiful wooden toys here and for a good price.

Klacht goed opgelost

Niet helemaal vlekkeloos verlopen maar de klacht is goed opgepakt en opgelost. Eind goed, al goed.

Superleuk product

Horlogebandje besteld voor I-watch niet duur en prima kwaliteit! Ben er blij mee.

Snelle levering en service

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering ( 1 dag) 1 product was een beetje beschadigd, na een net mailtje het product opnieuw geleverd gekregen. Top.

Snelle levering van mijn bestelde bandje voor de fitbit.

Het is een mooi bandje met een fijne sluiting. Het draagt heel fijn. Ik heb geen spijt van mijn bestelling.

Veel keus voor een prima prijs

Vlotte afhandeling in besteltraject. Volgende iwatch bandje zal ook via hen geleverd worden.

Mooi, goed en snel geleverd.

Bestel er vaak bandjes. Mooie bandjes die snel worden geleverd. Een keer was bandje na 2 dagen stuk. Kreeg direct nieuw bandje toegestuurd. Kan niet beter!

Snelle levering , prima product

zeer netjes geregeld

prima aflevering

Snelle levering van hoog kwalitatief product

Heel blij met het speelgoed (3 verschillende dingen) en de snelheid en conditie van de levering.

besteld wat ik nodig had, en waarvan ik weet dat het goed is. Vrij snel geleverd zonder toestanden

Teverden over product maar direct spam

Ik ben tevreden over het product, de levering en de prijs die ik betaald heb. Wat niet toegestaan is is dat je daarna automatisch op de mailing list terecht komt voor nieuwsbrieven. Hier heb ik me niet voor opgegeven en dus direct afgemeld, beetje jammer weer.

Snelle levering , top

Snel en geheel naar wens

Zeer tevreden met snel geleverde.

Groot assortiment en snelle levering

Erg goede webshop en een goede prijs

Prima, alles zoals het hoort.

Natuurlijk kun je dit ook kopen op Wish of Ali om vervolgens 3 weken te wachten en een haarclip ipv bandje te krijgen (ik). Maar voor een beetje extra krijg je het T&T en met garantie/retour. Van je fouten moet je leren en je steunt een ondernemer hier ipv daar. Daarnaast prima collectie en snelle verzending.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.