Prima, gewoon goed

Bestellen ging moeiteloos. Volgende dag al in de brievenbus. Bandje doet wat het moet doen.

Komen afspraken goed na

Goede levering en klantenservice.

Ik geef dit cijfer omdat de klantenservice en levering zeer goed waren.

Aan te bevelen!

Makkelijke bestelwijze, vlotte betaalafwikkeling, duidelijke communicatie en snelle levering. Top!

Goed product en snel geleverd

Mooie aanbieding van een prima product en super snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over de gebruiksvriendelijke website, de snelle verzending en keurige factuurafhandeling. We; werkt het meteen mailen van de factuur en nadien het verkrijgen van en mail van After pay verwarrend. In mijn geval had ik de eerste factuur al betaald en kreeg nadien een factuur van After pay. Overigens is de zaak keurig afgehandeld. Om verwarring te voorkomen is het misschien beter om de eerste factuur achterwege te laten en meteen de factuur van After Pay toe te voegen.

Ruime keus snelle levering Mooie producten

heel goed

heel goed mooi op tijd

Geweldig sne

Goede uitleg ruime keuze

Onbetrouwbare levertijd

Tracking is nietszeggende en komt niet tegemoet aan de levertijd in de webshop aangegeven

Snel geleverd.

Bandje is precies als omschreven en snel geleverd.

levering

De levering naar België is 3-5 werkdagen

Snel geleverd duidelijke webshop

Voor 17:00 uur besteld en de volgende dag in huis

goede service na levering

Had het verkeerde product besteld en mocht dit zonder meerkost retourneren. Er wordt me dan het juiste product geleverd... hoop ik!

Top webshop

Scherpe prijzen en snel geleverd

Snelle levering, makkelijk bestellen

Na contact ook snelle reactie op retour gestuurde artikelen en vlot geld retour via zelfde betaalmethode als waarmee de bestelling is betaald

service winkel: dik oké//service bezorging: niet oké

Service uit de webshop? Erg gewillig en duidelijkheid en service primeert. Service bij de levering? Een RAMP. Engels in plaats van Nederlands; het pakketje werd gewoon op de grond achtergelaten in een appartementsblok van 106 appartementen. Ik vroeg hem vriendelijk tot verantwoording van deze daden: geen verontschuldigingen noch direct antwoord op mijn vraag. (één woord in het Nederlands, de rest in het Engels) Zo had ik het risico dat dit pakketje van BatteryChampion in een mum van tijd werd gestolen. Service levering? Helemaal niet, een bestellingvogel voor de kat!

Goede ervaring

De beschrijving op de site had iets duidelijker gekund. Het was even zoeken naar hoe je een bepaalde maat moest bestellen. Maar als je dat eenmaal door hebt gaat eigenlijk alles prima. Ik heb het bandje nog niet zo lang, dus over de uiteindelijke kwaliteit daarvan kan ik nog niets zeggen. Jammer dat er niet een mogelijkheid is om te laten bezorgen op een milieuvriendelijk tijdstip/manier. Voor mij hoeft het namelijk niet perse zo snel mogelijk; ergens binnen een week is prima.

Vlotte service

Wacht nu op mijn geld retour.

Vlot geleverd en mooi produkt

Heel vlug geleverd en een heel mooi en degelijk schakelarmband met zelfs een toestel om er zelf schakels uit te halen

Bestelling was op tijd, netjes verpakt en zoals aangegeven op de webshop.

Snelle service en goede kwaliteit!

Super!!

Tevreden

Ruim aanbod op de website en hele snelle levering. Lampen zijn erg mooi. De manier van verpakken kan anders. De lampen waren zo stevig ingepakt dat ik de dozen kapot moest maken om ze te kunnen openen. Als je dan iets wilt retourneren is dat lastig. En er zat heel veel piepschuim strak om de lampen getaped. Toen ik het er eindelijk af had zat alles onder de piepschuim.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.