Slecht

Pakketje zondag bestelt en nu nog steeds niet binnen weet iemand waar mijn pakketje blijft

Fabulous customer service!

Ordered a new band for my Fitbit, timely received however with a manufacturer’s defect. Sent an email on Sunday evening…first thing Monday morning an email waiting for me, apologizing, sent me a new one and no need to return the defective one! Received the new one next day…perfect! They even checked back to ensure all was good with the second one. Now that is customer service!

Waardeloos!

Bestelling nooit ontvangen!

vlotte levering en de geleverde waren zijn zoals beschreven en getoond op de webwinkel

prima afhandeling

Product na een kleine week nog niet ontvangen

Een kleine week (6 dagen) na bestelling nog niets ontvangen.

Bijzonder klantvriendelijk

De zending was na 6 dagen nog steeds niet afgeleverd dus heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Ze stelden mij voor dat ze het pakketje gratis nog eens zouden versturen en hebben dat ook keurig gedaan en ik heb het de dag erop ontvangen. Inmiddels heb ik ook de verlate bestelling ontvangen. De fout lag duidelijk bij PostNL gezien de herstel-stickers op de verpakking. Nu nog even de retour zien te regelen, maar dat komt vast goed. Thanks guys!

Waardeloos

13 augustus besteld,afgelopen donderdag contact gehad,zou meteen een nieuw bandje opgestuurd worden,nu zaterdag nog niets ontvangen,hoe lang moet het duren,brievenbuspost

Belofte wordt niet nagekomen

Ik bestede 3 producten op woensdag De site promoot met…. Besteld voor 17.00 , producten de volgende dag in huis Het pakketje kwam pas na 3 dagen op zaterdag 2 x ernaartoe gebeld. De fout wordt uiteindelijk bij de bezorg service gelegd, dat ben ik bereid om te geloven Maar dan moet je niet op de site ermee adverteren. Want die belofte kan schijnbaar niet uitgevoerd worden

snel en goed afgeleverd

duidelijke website, snel geleverd.

ontevreden

Ze hebben een ruime sortering op horlogebandjes. MAAR heb een bestelling gedaan en nu 5 dagen later is het nog steeds niet bezorgd. De slogan voor ....... uur besteld, morgen in huis, gaat bij deze Watchbandjes Shop niet op.

Product snel en goed geleverd

Product is (tot dusver gebleken) van goede kwaliteit! de tool die erbij zat is niet van hele goede kwaliteit maar voldoet. enkel de uitleg hoe t precies te verstellen is onbrak maar na een beetje proberen en duw en trek werk lukt t wel

Nadat we een product hadden besteld dan dat we eigenlijk bedoelden deden ze totaal niet moeilijk. We mochten het terug sturen en de nota werd geannuleerd.

Nooit aangekomen

Bandje van Apple Watch nooit aangekomen

Een fijne en snelle webshop

overzichtelijke webshop, ruime keuze en erg gebruiksvriendelijk. Vandaag besteld, morgen in huis zeker waar gemaakt, terwijl ik zelfs iets na 17:00u had besteld. Het artikel is ook helemaal naar wens dus ik ben een zeer tevreden klant! Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Prima webwinkel

Vandaag besteld is idd morgen in huis! De verpakking was netjes. En de producten waren hetgeen ik had besteld, dat heb ik elders wel eens anders ervaren.

Verschrikkelijk en nooit meer

Watchbandje besteld omdat het er op de afbeelding er mooi uitziet. Eenmaal binnen was het totaal niet naar mijn verwachtingen en het bandje leek er niet eens op. Ik wil het nu retourneren maar ik kan nergens informatie vinden en de klantenservice helpt ook niet mee.

Langzame levering

Bestelde speciaal hier omdat ik het de volgende dag in huis zou hebben, werd een week later

Aangepaste mening.

Ik wachtte verschillende dagen op de levering, en dit is niet de eerste keer dat het totaal fout loopt.Ik werd gecontacteerd door de webwinkel, waardoor ze mij een nieuwe zending toegezonden hebben, die uiteindelijk geleverd werd na een drietal dagen via gewone post. Op die manier heeft men mij dan toch voorzien van de levering. Ik blijf ervan overtuigd dat het steeds fout loopt met de leveringen van iwatches..., omdat ik leveringen uit Nederland van andere webwinkels steeds vlot ontvang. Met vriendelijke groeten.

Zeer attente helpdesk.

De inzet van Webwinkel-Deals compenseert het geknoei van BPost.

Super service, mooi product kort om top

Twee leren Apple Watch bandjes besteld deze zouden de volgende dag aankomen. Helaas zijn we er achter gekomen dat dit pakketje verloren I’d geraakt bij de post erg jammer. Na een zeer prettig en super snelle klantenservice is er op eigen initiatief gekozen om nogmaals de bestelling te verzenden. En inderdaad de volgende dag is het pakketje bezorgd volgens afspraak. De presentatie cq verpakking is niet luxueus maar voldoet. Daar in tegen is get product erg goed en dragen zeer comfortabel. Kortom, goed product, prettige en zeer goedé klanten service en snelle levering (als de post meewerkt)

Veel keuzes, levering correct. Bedankt

Fantastisch!

Fantastische service! vragen om reviews is sowieso net zo lekker als je hand in een bijennest steken dus dat kan alleen maar goed zijn natuurlijk. En als je dan ook nog niet eens meestuurt in je gebedel om een review wat ik precies heb besteld is het helemaal top! Alsof je niet weet waarom je je hand in dat bijennest stak. Succes ermee! Ik vertrouw erop dat jullie deze mededeling als mijn AVG verwijder verzoek beschouwen.

Slecht

Het schermpje plakt niet, mijn geld verspild..

Goed en snel geregeld

Top service van deze aardige mensen. Lekker snel geleverd.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.