Wat je ervan wil en verwacht!

Mooie bandjes, heel redelijk geprijsd, snel in huis en zitten lekker. Dikke prima!

Aliexpress producten

Voor 45€ voor een bandje verwacht ik op z’n minst een normale verpakking. Dit kan je niet cadeau geven. Zitten in zakjes welke je ook krijgt bij Aliexpress. Dan had ik het voor 4€ liever daar besteld. Levering was wel erg snel. Volgende dag in huis.

Trage levering

Bestelling van 14/6 op naam van Wauters Marina nog steeds niet geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel geregeld

Snel geregeld, andere dag netjes verpakt binnen gekregen.

Vlotte service. Makkelijk besteld.

Prima.

Goed geregeld, snel geleverd

Fijn dat je het ook krijgt op het moment die ze beloven.

goed product en snelle leveringb

eerste keer besteld en aangegeven dat het om een verjaardagscadeau ging wat bij de jarige afgeleverd ging worden en of het aub ingepakt kon worden als dit mogelijk was. Jammer dat dit niet kon. Misschien tip voor de webwinkel om functie ‘inpakken’ toe te voegen voor dat je bij de pagina ‘afrekenen’ komt . Desnoods hiervoor 0,10 / 0,20 cent in rekening te brengen Voor de rest , foto ontvangen van mn neer met de product wat in elkaar is gezet En hij is erg enthousiast !

Snelle en probleemloze levering

Snelle levering uit voorraad van 2 gekozen horlogebandjes voor m’n Fitbit. Goede kwaliteit, precies disks beschreven. Goed verpakt en in brievenbus pakketje dus hoefde er niet voor thuis te blijven. Top, heel blij mee! Zeer aan te bevelen

Mooi

Goed verpakt sterk en gemakkelijk in elkaar te brengen duidelijke blad bij om installeren pakt wel wat tijd in beslag maar kind is blij daarvoor doen we het

Goede prijs

Bandje voor een Fitbit gekocht. het was de laagste prijs die ik in een Europese webshop kon vinden. En onverwacht zat er een tool bij om het bandje af te stellen. Dat is alleen maar positiever.

Ervaring goed

Past niet

Het bandje past niet, het slotje klikt steeds los.

Vlotte levering

Minpunt: geen track

Mooie bandjes

Grote keuze bij deze webshop. Prijs dik in orde. Ik ben heel blij met de bandjes voor mijn Apple Watch. Zo kan ik nog eens wisselen.

Nooit aangekomen

Bestelling is nooit aangekomen wel als ‘bezorgd’ aangegeven

Wederom goede levering en mooi bandje apple watch

Prima levering en afhandeling.

Snelle levering.

Snelle levering, goed product.

Alles OK

Alles OK

Opvallend snelle levering voor een webwinkel!

Dit is oprecht een veel snellere levering van een webwinkel die alleen hun eigen product verkoopt. Denk aan een Coolblue-snelle levering, terwijl ze alleen verkopen wat ze zelf ontwikkelen. Erg aangenaam verrast, dus zeker de moeite waard om overige webwinkels te vergeten als je een CarePlus product nodig hebt :)

Goed geregeld

Alles kwam snel en op tijd

Prima bedrijf.

Koop procedure heel ging soepel met een redelijke prijs. Bestelleng kwam ondanks drukte op afgesproken tijdstip. De bestelling ging volgens mijn normen. Dus gelijk een bevestiging, en melding van zending. Tweede aankoop hier dus een goed en betrouwbare bedrijf.

dank u

Zeer snel voor de levering!

Mooi artikel en een snelle levering

Ik heb een poppenwagentje besteld. Deze was erg snel geleverd en goedin elkaar te zetten. Erg mooi.

Snelle levering goede contact services

Net als iedere andere webwinkel

Bestelling snel en gemakkelijk; tijdig ontvangen.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.