Met Ue bedrijf goed met de vervoerder PostNL heel heel slecht

Helaas nog niets mogen ontvangen

Snel en netjes bezorgd

Snelle service, goed product

De volgende dag in huis Het iwatch melanobandje is zoals op de foto’s

goed geholpen

snelle verzending. het product was niet helemaal wat ik zocht. vervolgens met de klantenservice contact gehad, en een goede oplossing bedacht. verder leuke producten en dus een goede service.

Snelle en correcte levering

Levering gebeurde zeer snel (reeds verzendbevestiging gekregen binnen het uur na bestelling).

Prettige ervaring!

Klantvriendelijke webshop, veel keus! Snelle bezorging met duidelijke updates

Vlotte afhandeling

Snel besteld

Snelle retourservice

Helaas verkeerde artikel besteld/geleverd. Kon na plaatsing niets meer corrigeren. Bandje teruggestuurd en binnen 2 dagen had ik mijn geld al terug. Super geregeld

Bestelling was zoals beschreven stond.

q

q

Snelle levering, goede producten

Duidelijke webshop met prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit. Afwerking minder. Bezorging op tijd

Perfecte service

Snelle levering en perfecte service

Snel geleverd, artikelen zoals verwacht

Heb een aantal horlogebandjes besteld voor de Apple Watch op Watchbandjes-shop.nl (was wel handig geweest als bij de uitnodiging voor de review was vermeld dat het om deze aankoop ging - Webwinkel-deals is mij onbekend). Snel geleverd, nette prijs, bandjes precies zoals verwacht. Gewoon goed.

Fijn

Ik vond het geweldig. Makkelijk en snel kunnen bestellen. De volgende dag thuis. Nou wie wilt het niet.

snelle levering tegen een lage prijs

ik ben tevreden met de geleverde waar , goede kwaliteit en lage prijs en snel geleverd

Moeilijk voor betaling in orde was

Moeilijk voor betaling in orde was.

Het bandje was voorrradig en is binnen een paar dagen verzonden en bij mij thuis. Wat ik storend vond is dat het zonder track en tracé ging. Gelukkig is het goed gegaan maar wat nu als er iets mis ging?

Simpeler kan het niet.

Zoeken, bestellen, ontvangen, monteren.

Prima watch bandje voor een prima prijs. En snel bezorgd!

Snelle levering. Irritante achtervolging om deze klanttevredenheid in te vullen

Alles is príma

Mooie houten duwfiguur. Makkelijk besteld. Snel geleverd. Good Job! Thanks! xxx

Prima product en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.