Plaatsen review niet

Ik heb een aankoop gedaan op basis van de positive reviews, helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen dus heb ik een (3/5) review geschreven. Deze is helaas nooit geplaatst zelfs na meerdere mails gestuurd te hebben is er niks met deze review, gedaan.

Levering met andere koerier

Vrijdag besteld, zaterdag in huis klopt helaas niet. Voor de rest ok.

Goed!

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle service.

Snelle levering van het product.

Ging makkelijk en prima met de levering

Vlotte service, kwaliteit viel binnen de verwachtingen!

Bandje voor mijn iwatch besteld, dag erna geleverd gekregen. Prijs kwaliteit was goed.

Veel keus en goede snelle service

Al een paar keer wat besteld en elke keer snel en netjes geleverd. Ze hebben een ruime keuze. Ben zeer tevreden.

Good choices great prices

The site is well laid out, you are able to chose the right product for you.

Tevreden met de service en levering en goede kwaliteit van de spullen die ik besteld heb

Slecht

Op donderdag 4 maart 2021 heb ik een e-mail van jullie ontvangen, dat mijn bestelling onderweg is. Het is al namelijk dinsdag 9 maart 2021, en ik heb nog niets ontvangen. Als ik wist, dat de levertijd een maand is. Had echter bij de Wish of Alliexpres kunnen bestellen, dan had ik ook gelijk wat geld kunnen besparen. Helaas, kan ik geen telefoonnummer vinden op jullie website... Ik hoop dat mijn bestelling uiterlijk tot vrijdag wordt bezorgd. Zo niet, dan wil ik het annuleren!

Super,op tijd en mooi

Ik heb een Fitbit armband besteld. De perfecte maat en kleur. Ik ben er echt blij mee. Ook op tijd geleverd. Aanrader

Snelle levering en een goede prijs

Laat geleverd

Zaterdag besteld met de mededeling op de site (vandaag besteld morgen in huis) Bestelling is echter pas op Woensdag geleverd.

Snelle levering, mooie laptophoes!

Laptophoes werd snel geleverd en ik ben er blij mee want ik vind het mooi. Kwaliteit is prima!

Gemakkelijk te bestelle

Geen idee over leverancie datum

Supersnel in huis

Erg veel leuke houten speelgoed. Nadat ik besteld had de volgende dag al in huis. De doos was wel gedeukt bij ontvangst, maar de inhoud was gelukkig onbeschadigd.

Houten speelgoed prima, de bezorger meer dan slecht

Hetgeen ik besteld heb wordt een dag later al afgeleverd, prima service van houten speelgoed. Alleen jammer dat ze bezorgen via DHL, het pakket moet nl. nog komen. Op het moment dat het pakket zou worden afgeleverd kwam er geen DHL. Vlak daarna ontvang ik een mail van DHL dat ik niet thuis was??? Wat helemaal niet klopt. Het pakket zou ik een dag later bij een afhaalpunt kunnen afhalen. We zijn nu 2 dagen verder maar het pakket is we nog steeds niet!! Kan houten speelgoed niets aan doen maar graag op zoek naar een nieuwe bezorger.

Goede kwaliteit en razendsnelle bezorging!

Besteld op vrijdag en zaterdag bezorgd! Mooie kwaliteit, de kinderen hebben er veel plezier van!

Supersnel en goed

Supersnelle levering, supermooi horlogebandje.

Snelle levering en netjes verpakt

Slechtste service ooit

Ik heb dinsdag een pakketje gekocht en dat zou de volgende dag bezorgd moeten worden, nou inmiddels is het vrijdag en heb ik nog niks binnen.

Mooi bandje en voor een leuke prijs

traag en onvoldoende

alles gaat langs elkaar heen mails worden niet beantwoord

Snelle levering maar geen goed product

De levering was erg goed. Alleen zat er na een nacht al een kras in het geschermscherm.

Snel, maar niet zoals verwacht

Ik krijg de bestelling snel, maar de Apple Watch cover was niet hoe ik het had verwacht. Daarom heb ik het ook geretourneerd.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.