Super service & kwaliteit

heel tevreden met mijn fitbit bandje!

Fijn product! Dit is mijn tweede bandje. Ik kocht eerder een ander (Milanees) bandje. Toen deze stuk ging hebben ze een nieuwe opgestuurd. Dus ook de service is helemaal goed.

Snel gevonden wat ik wil bestellen. Toppie

Goede en snelle levering

Goed product

Ondanks grote drukte snelle levering

De bestelling is ondanks de drukte met bestellingen snel en goed uitgevoerd.

Ok

Op zaterdag besteld, en donderdag geleverd in Belgie = top. Alleen jammer dat het fitbit-bandje zelf na 5 maanden al kapot was. Daar had ik dan wél meer van verwacht

Snelle levering, passing zou iets beter kunnen zijn

De levering was snel en zoals verwacht. Het beschermhoesje lijkt heel mooi en beschermt waarschijnlijk goed. Het past echter niet perfect rond de draaiknop en er zitten rasterpuntjes op het doorzichtige plast van het beschermhoesje. De kleur is echter top.

Producten zoals omschreven op tijd ontvangen

Toffe iWatchbandjes

De bandjes zijn correct van maat, veel goedkoper dan de originele. Aangenaam verrast. En een zeer snelle levering.

Geheel naar wens

Maatvoering van een van de bestelde bandjes voor mijn Apple Watch bleek niet goed. Is naar wens direct opgelost. Erg tevreden over snelle en correcte service, als altijd

Snel

Goede snelle levering

prima, geen onregelmatigheden

Bij diverse webshops besteld. Verliep allemaal vloeiend. Maar nu nog de bezorging. Er is zoveel besteld, dat de bezorging wat later uit kan vallen.

Makkelijk besteld via Bol.com. Snelle levering binnen een dag waarbij ik netjes op de hoogte gehouden werd van de voortgang. Prima product

Goede prijs snelle levering

Vriendelijk, duidelijk, verzorgd en op tijd geleverd!

Eveneens perfect

Solo bandje besteld en gisteren binnen gekregen. Was een connector kapot, klantenservice gebeld en zeiden geen probleem we sturen gewoon een nieuwe en gelijk nagekeken of deze wel goed was. Dat noem ik top service.

Prettig en professioneel

Eerste keer dat ik hier kwam. Snelle en vriendelijke reactie op vragen. Daarna snelle en nette verzending na bestelling. Prima website en productkeuze. Kom hier graag weer.

Goed aanbod, snelle service en levering.

Goed aanbod, snelle service en levering.

Goede service!

Goed geholpen, snelle levering en mooi product.

goede en correcte webwinkel

snelle verzending , degelijk produkt ontvangen , ben heel tevreden , juist de verzending heeft 4 dagen geduurd naar belgie , was niet de fout van de webwinkel , maar vertraging bij Bpost (webwinkel heeft de dag nadien direkt verzonden ) hier koop ik nog .

onduidelijk

de website oogt makkelijk en gebruiksvriendelijk. Ook staat er meermaals vermeld: voor 17u besteld, morgen in huis. echter geld dit enkel voor nederland en is dit dus vrij misleidend. na aankoop ontving ik via mail een bevestiging van verzending. Maar zonder enige aanwijzing wanneer ik mijn bestelling nu effectief mag verwachten. na reeds 4 dagen heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen, en heb ik geen idee waar deze dan ondertussen wel mag zijn. Meer transparantie in zake dit is welkom!

uitstekend

uitstekend goed geholpen

Alles ok, snel !

Goede vlotte site, En service

snel, goed

ging makkelijk, kreeg wat ik had besteld. toppie.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.