Reactie van het bedrijf
Beste Jen,
Wat vervelend dat onze laatste reactie zo bij u is overgekomen. Ik heb u dan ook zojuist geprobeerd te bellen, maar helaas werd er niet opgenomen.
Uiteraard hoeft u niet op te draaien voor retourkosten, dat is er ook nooit gezegd. Retourkosten zijn in dit soort gevallen altijd voor onze rekening. Omdat het artikel niet meer gemaakt kan worden en wij hier helaas niets meer mee kunnen, willen wij graag (onze eigen) retourkosten besparen door het bandje in uw bezit te laten.
Tevens hebben wij per mail contact met elkaar gehad op 26 oktober en heeft u het contact afgesloten op 27 oktober met het bericht dat u het nieuwe artikel heeft ontvangen die wel helemaal in orde is. Dat u het weggooien van een artikel zonde vindt en er nog wat leuks mee wilt / kan doen.
Hierbij hebben wij de case gesloten en heb ik inderdaad na de beoordeling opnieuw contact met u opgenomen op 3 november.
Hieronder nog even de gehele mail die is toegestuurd op 3 november met de volledige uitleg hierover. Mochten er verder nog misverstanden zijn, of mocht u nog ergens vragen over hebben, stel ze dan gerust.
****
Hallo Jen,
Wat fijn dat het nieuwe bandje helemaal in orde is. Ik heb uw beoordeling voorbij zien komen (een onvoldoende), omdat ik heb aangegeven dat u het bandje mag houden/weggooien. Dit heb ik gedaan om u tegemoet te komen en retourkosten te besparen. En nu u aangeeft het nog voor iets leuks te kunnen gebruiken, is dat natuurlijk al helemaal mooi!
Kapotte bandjes kunnen namelijk niet terug de verkoop in en hier kunnen wij er verder niets mee. Wij hebben heel vaak geprobeerd een samenwerking aan te gaan met verschillende instanties om kapotte artikelen te doneren, maar niemand die er iets mee kan (helaas). Om die reden gaan ze de prullenbak in.
Wij vinden het erg jammer dat u ons bedrijf hierdoor onvoldoende beoordeeld. Deze beoordelingen zijn heel belangrijk voor ons en voor andere consumenten. Wij zouden het dan ook erg waarderen als u de beoordeling zou willen aanpassen.
Ik stuur u in een aparte mail het verzoek toe de beoordeling aan te passen. Nogmaals zou dat dus erg gewaardeerd worden!
Verder wens ik u een hele mooie dag toe.
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog ergens vragen over heeft, neem dan gerust contact met ons op.
Met vriendelijke groet,
Klantenservice