Product voldoet niet aan verwachtingen, slechte klantenservice

Ik had dus een horlogeband besteld, kreeg een defectief product. Was snel opgelost en kreeg een nieuwe thuisgestuurd maar moest de oude weggooien, dat sloeg nergens op. Inmiddels reactie gekregen op mijn vorige email, alleen is deze reactie voortvloeiend geweest uit een slechte review die ik schreef. REACTIE WINKEL Wat fijn dat het nieuwe bandje helemaal in orde is. Ik heb uw beoordeling voorbij zien komen (een onvoldoende), omdat ik heb aangegeven dat u het bandje mag houden/weggooien. Dit heb ik gedaan om u tegemoet te komen en retourkosten te besparen. Ik vind het dan ook een rare gang van zaken dat ik voor de retour kostten zou moeten opdraaien terwijl jullie mij een defect product leveren. Die is mooi!

Perfecte service

Kon niet beter

Stipt

Aangezien de bestelling van Nederland naar België duurde het iets langer. Ik stuurde een mailtje of ik ongerust moest zijn dat het artikel nog niet geleverd was? Ik kreeg onmiddellijk antwoord.

Prima dienstverlening

Bandje voor watch besteld; het hele proces is soepel en duidelijk verlopen.

Geleverd zoals gevraagd

Zie boven

Doet wat het hoort te doen voor de klant

Vlotte afwikkeling van de bestelling

Slecht

WWat besteld maar Geen bevestiging e mail ontvangen

Snel binnen en voldoet aan de verwachting

Snel binnen en ziet er netjes uit

Leveringstermijn

Ik heb mijn bestelling na 5 dagen nog niet ontvangen. Deze is opgestuurd zonder track and trace

Geleverd, snel, en product voldoet aan verwachting.

Alles prima.

Er is via mail steeds contact mogelijk , indien er een probleem is

Een probleem met de bestelling kon opgelost worden na contact via mail,

zeer slecht

Bij aanmelden bij Webwinkel-deals en een product kopen heb ik aangegeven het niet op prijs te stellen dat ik e-mails ontvang. en ik heb me niet aangemeld voor de nieuws brief. tocht krijg ik dagelijks mails uit naam van en niet van het bedrijf waar ik gekocht heb niet van dit bedrijf maar van derden. mijn e-mails naar andere bedrijven doorgestuurd. met deze review hoop ik dat het lastig vallen van derde bedrijven en Webwinkel-deals stopt. ik wil immers alleen iets kopen. helaas moet ik nu aan dit bedrijf toestemming geven voor mijn prive gegevens om te verwerken. maar ja deze hebben ze al. Na deze review heeft het bedrijf contact opgenomen. mijn gegevens verwijderd. fijn bedankt. 1 mail krijgen om een review te schrijven is ok. maar na dagelijks mails ontvangen voor een review. heb ik besloten de bovenstaande te schrijven in de hoop dat de volgende het bij 1 verzoek laat. en het liefst van het bedrijf zelf en niet door derden. het product hoesje apple watch is goed en ik ben er blij mee.

Positief

Gemakkelijke een bestelling te plaatsen en de afhandeling en bezorging gingen goed. Het bestelde voldeed aan mijn verwachting

Goede prijs, kwaliteit. Snelle levering.

Artikelen naar wens. Zaterdag besteld, woensdag in huis. Lag aan PostNL en niet aan de verkoper. Ga zeker vaker bestellen.

Zeer tevreden van mijn beschermhoesje voor mijn fitbit versa 2

Makkelijk en vrij snel

Ik heb snel gevonden wat ik zocht.

Correcte deal

Aangename ervaring die op elk gebied voldoet

Snelle levering via watch bandjes shop Case voor Apple Watch Via de mail op de hoogte gehouden van bestelling tot levering Netjes verpakt en ziet er goed uit Zeker aan te bevelen

Alles verliep naar verwachting

Mooie aanbod. Snelle levering. Goede service.

Prima. Vandaag besteld, volgende dag ontvangen.

Prima bandje voor die 15,95

zeer vlot afgewerkt

ben heel erg tevreden met de vlotte afwerking en levering. komt zeer professioneel over.

Doen wat ze beloven

was prima

Als boven

Geweldig goedkoop, goede service en snelle levering

Ik heb een Apple Watch stalen band besteld vanuit België. De kwaliteit is hetzelfde en de prijs is veel goedkoper, dus ben er zeer tevreden mee! Ook de levering was snel. Over het algemeen, top!

Suuuuuper goede verzorging en verzending

Goede communicatie, goede verzorging goede verzending !!! Suuuuper

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.