Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Goed product en snel geleverd

Geweldig bedrijf

Betaling verloopt soepel en de levering is ook prima. Gewoon doen wat er staat; super!

zeer goed en snelle levering

goede website, mag iets duidelijker, dat wel zeer snelle en perfecte levering

Bleef niet plakken

Bleef niet plakken en de bubbels gingen niet weg. Heb hem weg moeten gooien.

Snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding

2 iWatch bandjes besteld.

Snelle levering van beter bandje voor Xiaomi Band 4

Bandje voor Xiaomi Band 4 gekocht en echt uitgekeken naar een bandje dat goed geschikt was. Een ander bandje elders gekocht dat geschikt was voor de Band 3, 4 en 5 bleek geen richel aan de binnenzijde te hebben. Met als gevolg losraken.... Dit nieuwe bandje is van gevlochten materiaal, ventileert beter en houdt het device goed vast, alsof het een origineel bandje betreft. Geen klachten dus, prima koop.

Kut

Horlogebandje voor Apple Watch na twee weken nog niet geleverd. Vorige week een mail gestuurd waarop (uiteraard) niet werd gereageerd tot nu toe. En natuurlijk vooraf betaald. Shit service. Nooit weer.

Goed verzorgd

Het was een kadoo en ik hoor van de mensen alleen maar positieve geluiden.

Super fijn speelgoed

Mooie keuze uit super fijn houten speelgoed voor een mooie prijs.

Van de 2 artikelen die besteld waren bleek bij ontvangst het ene artikel onjuist te zijn. Na het sturen van een e-mail werd er snel gereageerd. Het juiste artikel zou dezelfde dag nog verzonden worden en het onjuiste artikel hoefde niet teruggestuurd te worden De volgende dag werd het al bezorgd.

Heel positief

Snelle levering. Duidelijke communicatie. Men doet wat wordt beloofd.

Snel geleverd alleen niet helemaal zoals op de foto

Tevreden over de levering en de kwaliteit van het product. Het bandje bevat alleen zilver en ik heb een roze gouden apple watch. Als ik dit van tevoren had geweten had ik het artikel niet besteld. Op de productfoto staat wel dat de bevestiging voor aan de watch roze goud zou zijn.

Slecht

Er was verwarring over de leeftijd waarmee een kindje het speelgoed kon gebruiken. Dit kwam door foute info van de fabrikant. Webwinkel Deals heeft er nota van genomen en is er mee aan de slag gegaan zodat er juiste leeftijdsaanduiding op de doos komt te staan.

Keigoed

Keigoed

Perfect snelle levering.

Perfect snelle levering.

Kwaliteit

Snelle levering, zeer goede kwaliteit.

Onverwacht goed

Mooi geprijsd

Product retour gezonden

Op donderdag het bandje voor de Apple Watch ontvangen. Product voldeed niet aan mijn verwachtingen. Op de website het retourformulier ingevuld en verzonden. (Geen reactie teruggekregen!) Op vrijdag het bandje, conform de voorwaarden op de website, retour gezonden. Helaas nog steeds niets gehoord ! Geld is ook nog niet teruggestort. Ben benieuwd naar de afhandeling !

Houten schoolbus gekocht met 12 poppetjes.

Erg leuk stuk speelgoed. Mooie kleuren en prachtig afgewerkt!

Efficiënt dat er een rit was met twee pakjes van verschillende leveranciers.

Vlotte afhandeling en levering

****

Ik bestelde een bandje voor mijn Fitbit en had het de volgende dag in huis. Betaling via Afterpay ook altijd prettig. Bandje is wat ik er van verwachtte.

Duidelijk en goed.

Duidelijke, prettige website en goede levering, snel en juiste product, zoals geadverteerd.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.