Mooi speelgoed en keurig volgens afspraak geleverd.

Zie boven.

uitstekend

perfect en snel!

De mooiste horlogebandjes voor een scherpe prijs!

Vorig jaar deze webshop al ontdekt en mooie horlogebandjes gekocht voor onze Fitbits. Levering zeer snel, alles prima gegaan. Nu weer op de website gekeken en verrast door het nóg uitgebreider assortiment en weer nieuwe bandjes besteld. Een bandje was niet helemaal goed, maar mochten het óf omruilen óf een ander bandje uitzoeken. Het laatste werd het natuurlijk...zó veel keuze. Dit doorgegeven en advies gevraagd hoe ik mijn eerder besteld bandje beste kon schoonmaken omdat het wat uitgeslagen was. Antwoord was dat nieuwe bandje eraan komt en ook vervanging van bandje van vorig jaar krijg omdat dit nog onder de garantie valt. Plus bandje wat niet oké is hoeft niet retour. Wat een goede service van dit bedrijf! Top!

Ik ben geen voor stander te kopen op internet. Deze aankoop is wel te vertrouwen.

Vriendelijke service en alles snel geregeld! Het product heb ik ook snel ontvangen en is zoals de foto.

Op 2 dagen hier

2dagen na bestelling zaten het horlogebandje in mijn brievenbus

Prima ervaring

Goede ervaring gehad, niks aan op te merken. Prima product en snel bezorgd

Goed en snel

Prima kwaliteit en levering!

Prima kwaliteit en levering is volgens afspraak!

Er wordt vanuit het standpunt van de klant gedacht en probleempjes worden direct opgelost. (Kreeg meteen een nieuwe folie ondanks dat ik aangaf dat het misschien mijn eigen ondeskundige werkwijze was)

Snelle en goede levering

Product was zoals verwacht, bestelling ging makkelijk en levering was snel. Niks te klagen, helemaal prima zo

Goed geregeld

Goede site, heel duidelijk. Na bestelling binnen 2 dagen binnen.

Leuke bandjes voor eerlijke prijs

Prima horloge bandjes voor een goede prijs. Groot assortiment bandjes. Ik mis bij een aantal bandjes alleen de lengte van de bandjes.

Apple Watch bandje

Prima band, goede kwaliteit, snelle levering.

Helemaal goed!

Via de website een horlogebandje besteld. Op de site een bandje gevonden dat aantrekkelijk was. Een heldere en duidelijke beschrijving hielp hierbij enorm. Ook de prijs was keurig. Bestellen dus. De bestelling lag de volgende dag keurig verpakt in de brievenbus en het bandje voldoet tot nu toe prima.

Het gekochte bandje ziet er mooi en sterk uit

Voor mijn fitbit kocht ik ongeveer een week geleden een donkerblauw bandje. Het zeer snel geleverde bandje ziet er steviger uit dan mijn vorige. De donkerblauwe kleur is iets lichter dan ik verwacht had maar is wel erg mooi. Ik was van plan het bandje in 2 andere kleuren te kopen als dit goed zou bevallen. Dat ga ik zeker doen, want ook de verhouding prijs-kwaliteit is goed.

Product goed service erom heen goed

wij hebben in no time onze producten besteld en goed moge ontvangen. Overzichtelijk weed er goed aangegeven bij welke bedrag verzendkosten gratis waren. Bezorg en levermoment is goed aangegeven. En produ ten van zeer goed kwaliteit. Ik zal voortaan hier bestellen.

perfect

snel en goed verpakt geleverd

snel en goed

Vanuit België iets besteld, 2 dagen later geleverd. Heel blij met deze service!

Goed product volgens afspraak geleverd.

Ik heel tevreden. Eigenlijk zoals dat ook hoort. Prima dus.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering

Stalen horlogebandje voor fitbit charge 3 (rosé): past erg mooi, goed van kleur en eenvoudig op maat te maken. Erg blij mee.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snel en correct

Armbandjes zeer snel geleverd

Snel en goede kwaliteit

Ik gebruik mijn fitbit erg intensief en daarmee de bandjes ook. Derhalve heb ik behoefte aan een nieuwe bandje eens in de zoveel tijd. Bezorging is snel en de bandjes zitten erg prettig.

vlot en snel, goede kwaliteit

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.