Slecht

Ik beste speciaal hier omdat de bestelling de volgende dag nog zou aankomen. Meer dan 5 dagen later heb ik nog steeds mijn bestelling niet.

Zeer vlot!

Duidelijke website, vandaag besteld en de dag erna geleverd. Top!

Duidelijke website en snelle levering.

Keurige webwinkel met leuke deals.

Snelle levering en goede kwaliteit voor scherpe prijs

Meerdere keren besteld. Laatst had ik een Apple Watch bandje dat kleiner was dan ik gewend was. Zonder problemen om kunnen ruilen zonder extra kosten. Top service!

Snelle levering, goede prijs

alles zeer naar tevredenheid

Ruime keus,

Ik had nog nooit v deze winkel gehoord kwam er achter toen ik op google zocht naar een nw horloge bandje voor onze zoon Echt zoveel keus Bedankt voor de snelle levering!!

Ik heb mijn bestelde product nog steeds niet ontvangen.

Mijn bestelde product nog niet ontvangen

Simpel, snel en perfecte kwaliteit!

Simpele bestelprocedure. supersnelle levering en uitstekende kwaliteit van het product!

Uitstekend!

Bijzonder goede ervaring met Houtenspeelgoed! Ik heb drie artikelen besteld en kreeg een heel vriendelijk email dat er één artikel niet voorradig was. Of we alles in een keer wilden ontvangen of de te leveren artikelen direct. Service en levering zijn n.m.m. uitstekend!

niet zoals beloofd

woensdag morgen ionic horlogebandje besteld en na 4 dagen nog altijd niks ontvangen zoals vermeld vandaag besteld morgen in huis dat is het dus niet jammer

Snel en correct product

De dag na bestelling gekregen wat ik besteld had. En dat was precies zoals foto deed vermoeden.

Goede service, prima product en kennis

Gegeven advies was perfect, goed product en service. Netjes afgeleverd.

Na 16 uur besteld en toch de volgende geleverd, heel vlot

Duidelijke website en snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering, met goede prijs en geen verzendkosten met

Makkelijk te bestellen. Netjes een e-mail wanneer de bestelling bezorgd wordt. Prima!

Verkeerde maat per ongeluk gegeven maar na een mail direct antwoord en opgelost chapeu!

Snelle en correcte levering, juiste produkt.

Toppie

Goed en snel geregeld.

Snelle levering.

Alles goed op tijd geleverd. Artikelen helemaal naar wens. Een aanrader.

Vlotte bezorging, goede ervaring

Alles okido

Bestelling erg snel ontvangen!

Heel goed!

Heel goed! Er was iets mis met mijn nieuwe fitbitbandje, en ik kreeg meteen antwoord en er werd meteen een nieuwe verzonden! Super fijn.

Alles ging vlot.

Ik ben tevreden zowel voor de producten en levering.

Watchbandjes-shop.nl: Duidelijk, snel bevestiging en bezorging !

Zeer goede communicatie , snelle levering!

Snelle service en goede kwaliteit

Goede kwaliteit horloge bandjes en snelle service

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.