zeer snel en goed geleverd

tevreden

Supersnelle levering

Producten naar verwachting

Precies wat ik verwacht had

Goede leveringstijd en het product klopte precies bij mijn verwachtingen. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

Prima winkel

Bestelde artikel komt volledig overeen met de afbeelding en beschrijving in de advertentie. Snelle levering

Zeer goed en snelle levering

Besteld en 1 dag later al in huis, communicatie top!!

Niet zo goed

Goedendag,. Ik wil zeggen dat ik niet tevreden ben over de afhandeling van mijn bestelling. Als jullie hierover gaan doen jullie je werk niet helemaal goed. Ik had Apple Watch bandje gekocht 22 mei, en er werd gezegd dat ik het de volgende dag zou ontvangen. Rond 8 juni kreeg ik een mail waarin er gevraagd werd hoe de toezending was bevallen. Ik had het bandje nog niet eens!!!!Gemaild naar Watch bandjes en zou direct opgestuurd worden. Niet dus. Toen na enkele dagen weer gemaild, toen gingen ze het opsturen met track en trace. Toen was het er binnen 2 dagen. Kunnen ze dit niet meteen doen? Dit was mijn ervaring met jullie dus. Doe ermee wat je wilt. Vriendelijke Groeten, E vd Lelij

Ik bestel-betaal-wordt geleverd. Prima!

Ik bestel voor 17 uur-betaal-product wordt De volgende dag geleverd. Prima!

betaling en afhandeling gingen snel, levering 1 dag later dan verwacht maar verder prima.

Leuke spullen

Leuke spullen

Prima en snelle levering

Top !

Voor het eerst iets besteld via watchbandjes-shop.nl en heel tevreden : zondagavond besteld en woensdag reeds in ontvangen (in België). Ook de kwaliteit is zeker naar behoren en kan deze shop dan ook zeker aanbevelen. Toppie !!

Snelle service. Helaas product zeer slechte kwaliteit. Beschermfolie voor Apple Watch was niet de kwaliteit die ik had verwacht. Moeilijk te plakken. Folie liet niet los.. bleef lucht onder zitten . Helaas weer verwijderd en weg gegooid .

Perfecte en snelle service

Mijn uurwerkbandje wass binnen de 2 dagen geleverd ik klein pakje dat in de brievenbus kon. Makkelijk voor de postbode en ook voor de klant. Klant hoeft dus niet thuis te blijven

Prima afgehandeld

Had 2 zaakjes besteld bij watchbandjes, tijdig geleverd en alles was ook in orde.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Ruime keuze tegen normale prijzen. Snelle levering. Aanrader!

Bestellen ging simpel. Bezorging was rekening houdend met de Corona drukte mooi op tijd.

Snelle levering, vriendelijk en snel reactie op mijn vraag per mail.

Niet zonshelnals beloofd

Belofte binnen 24 uur eerste werkdag maar wordt meer dan 48 uur/ ivm pinksterweekend later gearriveerd/ok

Heb een mooi Apple Watch bandje besteld en ben daar zeer tevreden over. Voldoet aan de verwachting die ik van het bandje had.

0 reactie

Ik heb nog geen enkele reactie mogen ontvangen..

snel en duidelijk

vlot en handig

vlot en handig

Snelle levering en efficiënt

onberispelijke service

desondanks wij onze bestelling in het pinksterweekend plaatsten was het artikel reeds in ons bezit op 3 juni

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.