Snelle levering, goede prijs en kwaliteit

Erg goed

Alles klopt erg snel

prima, snelle levering, goed product.

Kwaliteit

Was een heel mooi pakketje EHBO. Ben er tevreden van

Ik ben erg tevreden over de website

Het product had ik snel ontvangen en de kwaliteit was precies zoals verwacht

Goed gegaan en levering op tijd binnen.

snelle verzending en producten als altijd

Na 2,5weken eindelijk men bandje ontvangen.

Bandje besteld voor Fitbit maar na een week nog niks geleverd, melding gemaakt en ze hebben het bandje opnieuw opgestuurd en uiteindelijk na 2,5weken ontvangen, de eerste zending is waarschijnlijk verloren gegaan.

Snel, goede kwaliteit, lage prijs.

Mijn bestelling gedaan in avond gedaan. Volgende dag meteen bevestiging en dat het verstuurd werd. Volgende dag geleverd, mooi bandje voor fitbit voor goede prijs en zonder verzendkosten. Heel blij mee, ga zeker weer bestellen.

Netjes en correct

Goed besteld... Volgende dag netjes binnen.

bestelt = geleverd

Supersnel geleverd

Hele snelle levering, prima product. Heel fijn bandje voor mijn Apple Watch, goede kwaliteit ook!

Prima prijs

Prijs is prima en levering op tijd

Klamboe als geadverteerd, binnen 48 uur geleverd

Klamboe als geadverteerd, binnen 48 uur geleverd. Goede kwaliteit en makkelijk op reis.

Prima prijs kwaliteit verhoudingen en de levering was dik in orde.

Goede site, duidelijk, makkelijk bestellen, vertrouwd.

Product zoals verwacht, goede prijs, op tijd verstuurd.

Gaaf

Gaaf houten speelgoed. Brengt weer herinneringen terug. Mooie producten voor redelijke prijzen. Altijd beter dan plastic. Kinderen zijn er erg blij mee.

Ondaks het corona virus is het nog snel geleverd. Ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden. Ik heb mijn product heel snel ontvangen.

Ik heb milanese horlogebandjes besteld voor mijn fitbit charge 3 die de volgende werkdag meteen bezorgd waren. Er was een kleine kleurafwijking, maar dat is tijdens het dragen niet te zien. De magneetsluiting is erg sterk, houd hier rekening mee en het bandje kan aan sommige kledingstoffen blijven haken. Verder geen bijzonderheden.

Prima en vlot geregeld

Prima en vlot geregeld

perfect.

Correct geholpen.

Niet goed.

Hoesje en screen protector besteld. Hoesje sluit niet goed aan en de screen protector plakt niet op scherm.

snelle levering, goed verpakt

armbandje voor iWatch gekocht; goede ondersteuning, gebruiksvriendelijke e shop, alles liep vlot

Snelle service, prima

service

snelle levering met mogelijkheid tot afspreken ander leveringsmoment.

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.