Uitstekende levering en service

Eén van de bestelde fitbit bandjes sloot niet goed. Probleemloos heb ik nieuwe toegestuurd gekregen. Dat vind ik uitstekende service!

Positief

Levering in België duurde wel enkele dagen, maar product voldoet aan de verwachtingen

Siliconen hoesje voor mijn apple watch is heel fijn en heel snel geleverd!

Heel blij

Veel keuze op de website aan een mooie prijs. snelle levering

Niet tevreden over screenprotector apple watch

Screenprotector besteld voor mijn apple watch (2 zelfs) maar laten beide snel los. Eerst de zijkanten die niet blijven plakken en daarna laten ze helemaal los.

Zoals het moet

Makkelijk bestellen. Goede communicatie over bezorging. Prima ervaring

Voldoet aan verwachtingen

Product is even mooi als op de foto's en van goede kwaliteit. Ik zal zeker ook andere accessoires bij de webshop bestellen. De levering was erg snel.

Duidelijke website. Eenvoudige doorgeleidiny

Duidelijke website, veel aanbod, eenvoudige doorgeleiding, snelle levering.

Super top en snel geleverd

Super snel geleverd bestel het voor 5 uur volgende dag nog in huis echt top producten ook van goede kwaliteit

Prima product, te laat geleverd

Laptopsticker besteld bij Mac-cover.nl. Bestelprocedure prima, zou via de post verstuurd worden en een dag later aankomen. Was een verjaardagskado en zou nog 1 dag voor de verjaardag aankomen. Helaas is de bezorging pas drie dagen later, waardoor het na de verjaardag aangekomen is. Dat is jammer. Wat ook vervelend was, dat er geen 'track and trace' mogelijk was en ik dus geen idee had wanneer het zou aankomen. Product zit nu op mijn laptop en ben er verder blij mee. Maar op tijd bestellen dus!

Eenvoudig en snel

Het bestellen via de site ging eenvoudig. Het is overzichtelijk en duidelijk. Ik had het bestelde artikel 2 dagen later al binnen. Gewoon via de brievenbus geleverd. Dus hoefde ook niet te wachten op een bezorger. Dus al met al prima!

Correcte en snelle levering

Gedeeltelijk miskoop.

Het bandje van de iWatch is perfect, maar het siliconen hoesje is onbruikbaar.

Tevreden

Het heeft even geduurd, zending is zoek geraakt. Maar is nog netjes opnieuw verzonden en de volgende dag in huis.

Heel goed!

Snelle levering en duidelijke site! Mooie kwaliteit producten!

Snelle service!

Erg snel ontvangen, super

2 bandjes besteld, werden snel geleverd en zien eruit zoals de op de plaatjes.

Snelle en goede levering!

Snel te bestellen en ook snel in huis. Prima bandje waar ik al enige tijd veel plezier van heb!

Makkelijk besteld, volgende dag gelijk in huis!

Goed site waarop je artikelen van kwaliteit kan bestellen. De dag nadat ik de bestelling had geplaatst was al in huis. Producten die lang mee gaan!

Bestelling gaat eenvoudig en volgens geschepte verwachtingen

Bij de bestelling bleek al dat het product niet op voorraad was en dat het om die reden langer zou duren voordat het werd geleverd. Uiteindelijk is het bandje sneller geleverd dan de uitgesproken verwachting. Het is altijd fijn als toezeggingen worden nagekomen. Helaas bleek het horlogebandje qua kleur wel af te wijken van het plaatje op de website. Hierdoor het product geretourneerd.

P r i m a

Goede kwaleit / prijs verhouding en vlotte levering.

P r i m a

Goede kwaleit / prijs verhouding en vlotte levering.

Geld uiteindelijk toch ontvangen

Het heeft even geduurd, maar het geld is toch teruggestort. Waarschijnlijk was ik te ongeduldig en heeft de verzendprocedure vanwege drukte bij de post langer geduurd dan normaal. Ik herzie daarom mijn eerdere beoordeling!

Geld (nog) niet terug

Omdat ik vanwege persoonlijke omstandigheden het horlogebandje niet wilde, heb ik het een paar dagen na ontvangst in dezelfde verpakking met juiste adres en voldoende postzegels geretourneerd. Omdat het brievenbuspost is, heb ik geen track en trace code. Tja.... en nu blijkt het bandje dus (nog steeds) niet ontvangen te zijn. Een ander poststuk dat ik op dezelfde dag en op dezelfde manier heb verzonden, is wel aangekomen (andere bestemming). Er wordt wel heel snel gereageerd op mailtjes.

Gewoon goed!!

Snelle levering Netjes verpakt Gewoon goed! Weet zeker dat ik hier vaker ga bestellen!

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.