Snelle service en mooie kleur bandje

Prima snelle levering

Helemaal in orde, snel en duidelijk.

Duidelijke informatie en klantgerichte benadering!

Direct e-mail met leveringsinformatie gekregen, snelle levering en precies wat ik wilde!

Helaas

Een hoesje voor me Apple Watch gekocht voor over het beeldscherm ( de goede maat!) Maar helaas veel te klein en het scherm kan je niet meer aanraken gebeurd helaas niks. Dus een mis koop.

Na 4 dagen nog geen levering gezien

Als ik mijn status bekijk zegt die nog altijd Shipped 3 days ago.

Teleurgesteld

Misleidende foto.

Goeie kwaliteit en prima service

Goeie mac-cover en snelle verzending.

Past perfect en erg voordelig

Makkelijk in gebruik past altijd makkelijk aan en uit

Een niet passend bandje

2 apple bandjes besteld. Beide zien er erg mooi uit. Helaas past een van de twee bandjes niet. Maar beide zijn van goede kwaliteit tegen een fractie van de apple prijs.

Snelle levering, netjes verpakt.

veel keuze, goede en snelle service en levering

zeker aan te bevelen als je een nieuw bandje wenst voor de apple watch

Vlotte levering!

Prima bandje. Montage wat moeizaam tov origineel

Grandioos

Super snelle levering!

Geleverd zoals beloofd

Geleverd zoals beloofd, de volgende dag. In enveloppe, dus geen gedoe met pakketjes afhalen. Kwaliteit van het bandje prima.

Goed werkende duidelijke website Goede prijs. Bestelling snel in huis.

Prima prijzen, snelle levering

Voor het eerst wat gekocht bij Watch-bandjes en het is allemaal prima verlopen.

snel en goed

zeer snel ontvangen en mijn bestelling was wat ik verwachten.

Snelle en goede service

Mijn bestelde armband voor een fitbit alta hr was snel en tot mijn volle tevredenheid geleverd. Prima!

Uitstekende service. Alle beloftes waargemaakt

Tevreden!

Duidelijke website, product duidelijk beschreven zodat ik wist wat de verschillen waren en welke keuze ik moest maken. Vlotte levering

Snelle en correcte levering

Product werd snel en correct geleverd. Daarnaast voldoet het product prima aan de verwachting en is het kwalitatief goed. Helemaal top dus!

Bestelling netjes op tijd bezorgd

Goede service, vertraagde levering.

Helaas was mijn bestelling (klamboe) door een fout in het verwerkings-/sorteerproces vertraagd in levering. Met de hulp van de klantenservice werd het uiteindelijk een dag later bezorgd - gelukkig net op tijd voor mijn vakantie!

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.