Pluspunten

Zondagavond besteld, dinsdag binnen. Bandje is van goede kwaliteit. Duidelijk aftermarket maar lijkt niet onder te doen aan de kwaliteit van het origineel. Top, ik raad het mijn vrienden en familie met een FitBit zeker aan.

Eigenlijk heel tevreden, had graag maandag het artikel ontvangen maar resprecteer dat er zondag avond niet iemand op het magazijn zat te wachten op mijn bestelling.

Pluspunten

Bestelde artikel voldoed aan de verwachting.

Vrijdag besteld en dezelfde middag bericht dat hij verstuurd is. Van PostNL een bericht dat het artikel verwacht wordt. Uiteindelijk op dinsdag geleverd. Weet inmiddels uit ervaring dat PostNL niet meer is wat het is geweest.

Pluspunten

Snelle reactie, duidelijk.

Dat hangt af van hoe het afloopt. Tot nu ben ik heel positief!

Pluspunten

Super netjes verzorg heel netjes geleverd in een doos om beschadiging tegen te gaan erg netjes verpakt. Artikel perfect ben meer meer als tevreden met mijn horlogebandje zal zeer zeker meer bij dit bedrijf kopen geweldig netjes

Totaal in orde

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

overzichtelijke website

trackingcode meegeven bij opsturen pakket

Pluspunten

Snelle levering!

brievenbus post, andere bezorging

Pluspunten

Snelle service. Goed product

Pluspunten

Efficiënt en makkelijk te bestellen.--

mo

Pluspunten

Perfect!

Pluspunten

correcte en snelle afhandeling, juiste prijs. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

Snelle levering en mooie kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering en ruime keus

Pluspunten

Snelle goede levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit producten, goede service

Lastig producten zoeken en de datum wanneer bestelde producten in huis zijn was niet duidelijk

Pluspunten

Betrokken en goede service! Heel tevreden

Pluspunten

Heel tevreden van de iwatch bandjes op watchbandjes.nl! Ze zijn van hele goede kwaliteit en heel veel keuze in verschillende modellen. Ook dienst na verkoop reageert heel snel en correct! Aanrader

Pluspunten

duidelijke omschrijving van het artikel

Pluspunten

Snelle bezorging en top producten. Laatst teken spray gekocht op natuurlijke basis en geen teek meer gezien! Echt een aanrader!!!

Pluspunten

Ik heb onlangs twee bandjes voor mijn Apple watch 3 gekocht, en ze zijn werkelijk van uitstekende kwaliteit, en kosten nog geen derde van de originele bandjes. Dat prijsverschil is er onmogelijk aan af te zien. Voeg daarbij de snelle levering, en de vijf sterren zijn verdiend

Pluspunten

snel goedkoop en betrouwbaar

Pluspunten

Snelle levering en goeie kwaliteit!!

De Huchtstraat 25

1327EB Almere

Over Webshop Facilities B.V.

Webshop Facilities BV runt meerdere webshops en staat voor snelheid, efficiëntie en klanttevredenheid. Deze drie pijlers zijn voor ons van groot belang en proberen wij te allen tijde te waarborgen. Webshop Facilities BV runs multiple webshops and stands for speed, efficiency and customer satisfaction. These three pillars are very important to us and we try to guarantee them at all times.