• Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid

Pluspunten

Bestellen gaat snel en prijs is goed. N.a.v. mijn klacht omtrent de glazen is dit keurig en boven verwachting opgelost. Mijn klacht is serieus opgepakt. Ik stel mijn beoordeling bij naar een 9 voor betrouwbaarheid. Ze hebben de kans gegrepen de teleurstelling teniet te doen en een negatief oordeel om te buigen naar positief. Ik raad dit bedrikf zeker aan en zal een volgende keer zelf ook weer hier beatellen. Helemaal top. Ga zo door.

Levering ook 's avonds of op ander adres. Heel veel champagneglazen waren lek, waardoor we heel veel hebben moeten weggooien

2 sterren: slechter dan verwacht

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

op het laatste moment voor een familie feest bestek besteld, super bedankt voor de snelle levering en de premium kwaliteit van het bestek.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Uitstekende communicatie, en goede kwaliteit producten. De webshop is duidelijk en de bestelling heb ik eenvoudig kunnen doen. Ook het betalen ging super!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Kwaliteit en prijs is gewoon goed

Handelsweg 2

9482WE Tynaarlo

Over Premium Disposables

Disposables is ons vak. Al meer dan dertig jaar staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Dankzij ons grote assortiment kunnen wij iedere relatie een productpakket op maat aanbieden. De eenheid in vormgeving draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. U vindt onze producten in uiteenlopende bedrijfstakken als catering, overheid, fastfood en scholen. Ook de recreatiesector – evenementen, bioscopen, attractieparken, stadions – maakt veel gebruik van onze disposables. Onze producten voelen prettig aan, zijn stevig en met de nieuwste inzichten en technieken in duurzaamheid gemaakt. Dit maakt ons tot een toonaangevende leverancier in disposables.