Prachtig werk en top service!

De kolibrie vogels zijn prachtig en van mooie kwaliteit. Ik had een fout gemaakt met een korting en die werd heel netjes door wood and work verwerkt zodat ik alsnog de korting heb gekregen! Ik ben heel tevreden en raad de spullen van wood and work zeker aan!

Iets kleiner dan verwacht

Mooi & snel bezorgd!

Een mooie leeuwenkop besteld, binnen een week had ik ‘m binnen! Net zo mooi als op het plaatje. Het pakketje was goed ingepakt.

Mooi.

Mooi maar zie er wel wat oneffenheden en gladde stukken/lijnen op zitten

Snelle levering, mooi product!

Super snelle levering. Mooi product, echter had ik voor de prijs een steviger kunstwerk verwacht.

Mooi product

Mooi product. Netjes verpakt!

Mooi

Mooie vormgeving/ modellen

Mooi

Ik heb een kinderolifantje besteld en ben blij met het resultaat.

Beter nog dan in één zin met één woord: TOP!

- Komt afspraken na - Levert snel en correct - Vriendelijk - Goed bereikbaar

Perfect!

De levering ging sneller dan verwacht, Ook was het perfect ingepakt zodat er niets aan kon komen. Ik ben zeer tevreden!

De kolibrie ziet er mooi uit (ongeschuurd)

Heb twee kolibries gekocht (ongeschuurd). Pakket was goed verpakt en snel geleverd. Vind wel dat ze nog lang een brandlucht hadden, we hebben ze zeker een week in de schuur gelegd. Vind de vogels verder erg mooi gemaakt, we zijn er blij mee.

Vlot

Gekregen wat ik besteld heb en binnen de afgesproken tijd.

Mooie kwaliteit snelle service

Snelle service, mooie kwaliteit. Goed verpakt.

Prachtig houtwerk!

De houten olifant (zwart) hebben wij besteld voor de babykamer van ons 3e kindje. Het was goed ingepakt en zag er fantastisch uit. Bedankt!

Mooi houtwerk!

Mooi en uniek stuk voor aan de muur. Netjes verpakt en snel verzonden via PostNL.

Slechte service bij retour

Ik heb meerdere keren contact moeten opnemen voordat ik mijn retourbedrag ontving. Telefonisch niet bereikbaar en per mail steeds de belofte gekregen dat het verwerkt zou worden, zonder dat dit gebeurde. Ruim 3 weken na het eerste contact was mijn retour verwerkt en kreeg ik mijn geld pas terug.

Wat een aanrader is dit super mooie product!

Snelle levering, heel goed verpakt en de houten kat is prachtig!! Aanrader!!

Erg mooi produkt. Staat heel mooi.

Wel een erg licht materiaal. Had het iets zwaarder en dikker verwacht. Maar aan de muur staat het mooi. Geen spijt van.

Mijn bestelling (zonder verzendkosten) was er binnen een paar dagen. Goede kwaliteit en ook goed verpakt om schade te voorkomen.

Communicatie

Na wat start problemen in de communicatie heeft Bram het daarna super opgepakt en vertrouwen daar weer in hersteld. Helaas is mijn pakket zoek geraakt bij de post en heb dus nog niet kunnen bewonderen hoe mooi het is geworden. Ook nu ondersteunt Bram me nog! Sjoukje Werkman

Uitstekende service, mooi stijlvol product

Nogmaals bedankt voor de mooie flamingo en de goede service!!

Mooi product

Mooie kolibries, iets kleiner dan verwacht. Maar mooi gemaakt en snel geleverd.

Prachtig houtwerk en zeer snel geleverd!

De bestelde engelse bulldog was prachtig en de levering was zeer snel, goed verpakt. Ik heb het cadeau gegeven en de ontvanger was er zeer blij mee.

Heel mooi afgewerkt product

Ik ben erg blij met mijn aankoop. De site is heel betrouwbaar en direct leverbaar. De maten kloppen en het zag eruit zoals op de foto.

Top,bestelling correct en spoedig geleverd!

Spoedig geleverd zoals beloofd.

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss