Zeer vriendelijk en mooi resultaat

Je wordt zeer vriendelijk geholpen en ondanks dat de tafel later klaar was dan gepland ivm levering van speciale poot was het eindresultaat geweldig

Geweldig!

Vriendelijke Service en snelle levering en een prachtig product!

Prima product

Betaal € 2,50, zodat ik een dagdeel voor de bezorgtijden door kan geven. Vervolgens wordt deze tijd meerdere malen verzet naar tijden die mij niet uitkomen? Na veel heen en weer gemail met het bezorgbedrijf uiteindelijk wel goedgekomen. Heb toch een beetje het gevoel dat ik er “tussengekomen” ben.

Super gaaf en mooi werk!

Snelle levering en super mooi werk. Wij zijn erg tevreden.

Origineel product & goede service

Hele fijne webwinkel met originele producten. Volgende dag was de bestelling al in huis! Bang dat het met verzenden misschien zou breken maar ook hier is goed over nagedacht. Super tevreden!

Persoonlijke behandeling

Er waren wat problemen met de verzending van PostNL en had hierover gecommuniceerd met Wood&Work. Zij bleven actief contact houden met mij over de status van de levering. Was erg fijne ervaring. Ook mooi product geleverd en deze zat netjes en goed ingepakt. Top service!

Heel goed.

Ik ben super blij met de kolibries. Snelle levering.

Mooi

Toen ik het pakket binnen kreeg dacht ik dat het niet klopte door het lichte gewicht eenmaal uit de doos kreeg ik een prachtig product binnen! Ik ben zeer tevreden

super

alles netjes en op tijd geleverd voor onze kleine man z,n slaapkamer

Mooi maar kon mooier

Houten olifant besteld. De vorm is erg gaaf. De afwerking blijft echter achter. De Witte verf is zeer slordig aangebracht. Voor ruim 75 euro moet dit gewoon beter!

(Nog) Geen bestelling ontvangen!!!

Heel raar deze beoordeling! Heb een bestelling geplaatst maar heb nog niks ontvangen! Dus hoe kun je dan beoordelen 🤷🏼‍♀️

Goed en snel geleverd

Een Rottweilerkop besteld waar ik zeer te spreken over ben. Het was goed en stevig verpakt om schade te voorkomen. Kort gezegd topservice

Super service !

Super fijne service !

Prachtig!

Een mooi aandenken kunnen bestellen van onze labrador

Nog niet goed. Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen en en wordt niet op telefoon en mail geantw

Zie hier boven. Geen probleem als het langer duurt, maar hij zou fijn zijn als er in ieder geval gereageerd werd.

Mooi product, snelle levering en fijn contact gehad

Trekker!!

Poah, Hele goede ervaring gehad. Fijne samenwerking en puike aflevering! Ga zo door jongens!

Correcte service

Correcte afhandeling van de bestelling. Snelle levering. Goed en veilige verpakking. Had de materie wel zwaarder verwacht dus fragieler dan gedacht maar dat is bijzaak. Onze wolf oogt heel mooi en uniek, zonder twijfel.

Slechte service

Mooi product, slechte service. Heb ze gemaild om te melden dat de geleverde boom verkeerd ‘in elkaar zat’ (plakkers zaten aan verkeerde kant). Nooit enige reactie ontvangen, heel slecht.

Duidelijke antwoorden, heldere communicatie en keurige levering

Mooi, maar prijzig houtwerk

Het ziet er mooi uit en geloof dat het best wel werk is om het te maken, maar wat is het prijzig voor zo'n dun stukje houtwerk. Omdat het met de laser is gesneden, ruikt het ook naar houtskool/bbq. Ik heb het houtwerk eerst 2 weken laten luchten voordat ik het op kon hangen. Het is mooi en fraai afgewerkt, ondanks het een natuurproduct is. Prijs vind ik aan de hoge kant voor wat je krijgt. Ik had dikker hout verwacht, het voelt nu niet zo robuust aan. Nu nog een manier vinden om het op te hangen, want dubbelzijdig tape lijkt mij niet handig. Als het van de muur valt dan breekt het houtwerk.

Goede service.

Bestelde lamp persoonlijk thuis bezorgt.

Super tevreden

De bestelde buffelkop muurdeco was erg snel geleverd, hij staat prachtig aan onze muur, het is geen zwaar hout waardoor hij makkelijk blijft hangen, er zit wel een brandlucht aan, waarschijnlijk door het laseren. En ik miste ophang materiaal, maar bij de bouwmarkt haakjes gehaald dat werkt prima. Het lijkt erg prijzig omdat het bijna niks weegt, maar het resultaat is prachtig

Mooie mandala's levensboom

Ik had 4 stuks besteld . 3x die van 20 cm . En 1x 30cm . In 2 zendingen geleverd . Tussen de zendingen in ik al mijn cirkels gefreesd in mijn hout werk . Nu bij de 2de zending zitten er andere maten . Zit ik met drie verschillende maten

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss