Goede en snelle service 👍

Goede en snelle service!! Bedankt

Mooi product, snelle levering, goed contact!

Het product is sneller geleverd dan verwacht en is ontzettend mooi. Precies zoals op het plaatje. Je ruimt het (gebrande) hout zodra je de verpakking opent. Heel gaaf.! We komen zeker terug.

super snelle levering

De wandversiering die besteld is als cadeau is echt prachtig, groot. Mooi afgewerkt.

Mooi! Klantenservice meer dan oké!

Zeer mooi! Past perfect in onze woonkamer! Tip: Bestel hem groot genoeg want het is een blikvanger!!! Ze doen goed hun best om hun klanten tevreden te stellen!

mooi product!

Prachtig. Maar we wilden het zelf even bekijken voor we het weggaven maar helaas kregen we het met geen mogelijkheid terug in de doos. Maar het product, een beagul, was prachtig en ook de ontvanger vond het mooi! En daar gaat het tenslotte om

Mooi Produkt, Snelle levering en goed beschermend verpakt

Prima service, mooie produkten

Goed en super snel

Super snel met antwoorden en leveren

Prachtige afwerking

Snel geleverd, zelf in België op 2 dagen, prachtige afwerking en goed verpakt.

Mooi product, veilig verpakt en netjes geleverd. Eyecatcher

Snelle en goede service

Artikel was goed verpakt binnen 2 dagen in huis.

Mooi product en prima service

Alles was goed en zorgvuldig verpakt. Op mijn e-mail volgde heel snel een reactie.

Snelle levering en erg mooi product! Heel blij mee!

Oke

Goede afhandeling en snelle bezorging. Maar vond hem nu ik een deco in huis heb te duur betaald....weegt niets, je moet er zelf iets achter maken om als echte eye catcher aan de muur te hebben

Netjes geleverd goed verpakt niet lang op hoeven wachten

Goede service en snelle levering!

Het bestelde product was precies wat ik ervan had verwacht, het was goed verpakt en gratis geleverd bij een POSTNL pakketpunt, deze mogelijkheid vind ik erg fijn! En de levering was ook snel!

Golden receiver in gewoon hout.

Super snel geleverd. En kado gegeven ze waren er super blij mee.

Snelle levering van mooie producten

Producten werden snel geleverd. De afwerking van de producten was heel goed en de verpakking van zulke fragiele producten was uitstekend.

Super mooi

Snel geleverd en prachtige producten

Prima bedrijf met mooie producten.

Snelle levering van een goed product. Wij zijn tevreden.

Fantastisch! Goede en snelle service!

Goede service! Prachtig hoe het gemaakt wordt. En het was snel verzonden. Zoveel leuke dingen kan je krijgen bij jullie om aan de muur te hangen. Wij zijn zeer tevreden!

Erg plezierig

Product was zoals afgebeeld. Snel geleverd, en de qualiteit was prima. Ik zal er Snel nog wat halen.

Zag voorbeelden online passeren. Na tijdje rond te kijken op de site hebben we een keuze kunnen maken want ook dit was niet gemakkelijk. Super goed ingepakt tegen schade. Perfect om direct te gebruiken en uithangen.

Snelle reactie op vraag en prima product

Prima ervaring met dit bedrijf, goede en snelle service en wat er geleverd wordt is top.

Snelle en goede afhandeling

Contact gemaakt omdat ik iets snel nodig had. S’avonds rond 10u...kreeg vrijwel direct antwoord. Heel persoonlijk en correct met kundig advies. Ik was blij verrast. Product werd opgestuurd de volgende dag zoals afgesproken en product naar verwachting. Al met al zeer fijn kort en effectief contact👌🏼.

Mooie boom aan de muur; prima geregeld!

We zijn erg tevreden en vinden het supermooi!

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss