Pronkstuk voor in huis!

We hebben de houten vliegende uil besteld, grootste maat en goudkleurig. De levering was erg snel (sneller dan verwacht) en er was veel zorg besteed aan de verpakking. Het houtwerk ziet er perfect uit en de uil straalt aan de muur, echt top! Ondanks dat het maatwerk is en ik totaal niks heb aan te merken op het product, levering etc is de prijs (85 euro betaald) wel hoog. Dus dat moet je er wel voor over hebben:).

foute levering snel rechtgezet

na ontvangst van een muurdecoratie met foutieve kleur werd er snel gereageerd op mails en het juiste artikel nagestuurd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

Antwoorden op berichten en als je een afspraak maakt dat iemand het komt ophalen, die ook nakomen. Wel netjes opgelost door het bij m’n vriendin in Oss te brengen.

Pluspunten

Prima service, mooi product ( grote, staande afrikaanse lamp). Lamp werd persoonlijk afgeleverd. Dan weten ze zeker dat het product goed aankomt

Pluspunten

mooi en snel geleverd, fijn!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi. Stevig verpakt Snelle levering.

Goede kleur mag iets feller. Misschien tips vermelden over het ophangen/bevestigen aan de muur

Pluspunten

Snel geleverd en super goed ingepakt tegen breken!

Niks mis met het bedrijf maar ik vond het achteraf wel een hoop geld voor wat we kregen.

Pluspunten

Snelle levering en je krijgt wat je besteld.

Pluspunten

Snelle levering, mooie artikelen!

Pluspunten

Bij kapotte levering meteen een nieuwe opgestuurd gekregen! Communicatie en afhandeling gaat snel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De levering was super, mooi en netjes verpakt, prachtig aryikel

De afmetingen vielen mij erg tegen, voor het bedrag (50,00) had ik er meer van verwacht. Verkeerd ingeschat? Maar prachtig product... absoluut

Pluspunten

goede, snelle levering mooi product

nvt

Pluspunten

Ik heb nu voor de tweede keer bij jullie besteld. Onwijs mooie producten. Het wordt allemaal netjes verpakt, en snelle levering!

Pluspunten

Breed assortiment, snelle levering. Product zag er prachtig uit en was zeer kwalitatief verpakt.

Enige minpunt vind ik de prijs, producten zijn maar mijn idee erg duur.

Pluspunten

Mooie kwaliteit, snelle levering, goede verpakking

product (houten wanddecoratie, uitgesneden met laser) stinkt naar verbrand hout. Dat is een nare lucht, we hebben het een dag buiten laten liggen om de lucht een beetje weg te krijgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering. Betaling is erg prettig door de afterpay mogelijkheid.

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss