Pluspunten

Super mooi! Mn Zus was er erg blij mee. Gekocht als kadootje!

Pluspunten

Snelle verzending en een prachtig product echt geweldig

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede kwaliteit. Precies geleverd wat ik had verwacht. En snelle reactie op vragen of mogelijkheden (via whatsapp)

Pluspunten

Snel, uitstekende kwaliteit, degelijk verpakt.

Nog veel meer mooie dingen maken!

Pluspunten

Snel en correct.

Pluspunten

Ze hebben super mooie producten. Het verkeerde product werd geleverd, maar het werd snel opgelost. Ze reageren snel op de mail. Nog voordat ik het product retour had gestuurd, had ik het goede product al in huis.

Pluspunten

Duidelijke communicatie over de aankomst van de bestelling en de bestelling optijd en in goede staat geleverd.

Pluspunten

Binnenkant van product was niet helemaal ingekleurd, maar nu het opgehangen is zie je dat niet meer... alleen binnen en buitenkant worden in de kleur gespoten die je kiest en de binnenkant niet helemaal. Maar zoals gezegd zie je dat niet.

Pluspunten

Vriendelijke man, levert prachtig werk en snel.

Pluspunten

Vlotte levering, netjes verpakt

Pluspunten

Prachtig product, snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt wat breken beschermd.

Ik vind de prijs kwaliteit verhouding onvoldoende. Ik heb een olifantenkop gekocht met de afmeting 56x53 cm in het koper, voor €68,49. Het hout was erg dun en fragiel. Ik had voor deze prijs toch echt wel wat meer verwacht. Voor mij nooit meer Wood&Work

Pluspunten

Mooi werk,snel geleverd en de lekkere geur van hout :)

Beter inpakken,jammer genoeg was het uiltje dat ik besteld was gebroken..ik heb het kunnen kleven en het is dan toch in orde gekomen

Pluspunten

Heeeel erg blij met mijn olifant. Ziet er echt super mooi uit. Snelle levering, goed verpakt

Ik heb de olifant in het zwart besteld waardoor hij dus (ik denk) gespoten is. Aan de binnenzijde zie je op sommige plekken het hout er nog doorheen. Als je recht vanaf de voorkant kijkt zie je dit niet maar als je wat beter gaat kijken wel

Pluspunten

Mooi werk, snel en zorgvuldig geleverd en goede service. Je krijgt via de mail meteen reactie.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Duidelijke website, produkt mooi afgewerkt, prachtig!

De leeuw zag er niet volledig hetzelfde uit als op de website, de buitenste randen zijn veel dikker. We vinden dit ook mooi, maar de klant krijgt toch in het algemeen graag hetzelfde wat hij op foto op de website ziet, we konden dit evengoed niet mooi vinden.. Maar het is heel mooi, ook met dikke randen

Pluspunten

Snelle levering en heel mooi gesneden houtwerk.

Als tip: iets erbij om het mee op te hangen.. nu hangt het aan spijkers maar was nog mooier geweest als het onzichtbaar kon

Pluspunten

Snelle, zorgvuldig verpakte zendig, vlotte communicatie, mooi artikel, doe zo verder

Pluspunten

Snelle bezorging, goed ingepakt en een heel mooi gemaakt product.

Pluspunten

Snelle reactie, producten zoals geadverteerd, heel zorgvuldig ingepakt en zeer correcte verzending binnen voorziene termijn

Doe zo verder

Pluspunten

Ik heb de pech gehad dat mijn ( bullekop) in decoratie stuk was bij aankomst maar Wood&Work heeft mij onmiddellijk een nieuw toegezonden, ik was heel blij ermee!

Geen minpunten

Pluspunten

Had bestelling gedaan en bij levering was deze kapot...waarschijnlijk door het vervoer.. Na een telefoontje gepleegd te hebben werd er meteen een nieuwe op de post gedaan. Super service. Nogmaals bedankt!!

Pluspunten

Superleuke workshop boomtafel maken gehad! Gastvrije ontvangst, zeer behulpzaam en verstand van zaken, top!

Pluspunten

Fijne communicatie en mooi product. Je kunt ervan op aan.

Landweegstraat-Zuid 111

5349AK Oss