Snel geleverd en super verpakt.

Reactie van het bedrijf

Beste Caro, Bedankt voor je fijne review! Heel veel plezier met je bestelling. Groet, Rebel House

Fijne website

Gegoogled naar artikel en zo bij Rebel House uitgekomen. Ruim assortiment en goede prijs. Netjes verpakt en verstuurd. Heel blij mee.

Reactie van het bedrijf

Beste Nikki, Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling en onze service! We zien je graag nog eens terug. Groet, Rebel House

Goed assortiment, niet duur en een hele goede klantenservice

Ik had een item besteld waarbij het een verrassing was welke kleur je zou ontvangen. Ik werd keurig gebeld dat er nog maar 2 van de 4 kleuren waren en of ik een voorkeur had. Nadat PostL het pakketje niet op de juiste locatie had bezorgd (en ze je als consument in de kou laten staan) heeft Rebel House ook dat voor me geregeld. In een woord SUPER.

Reactie van het bedrijf

Beste Jan, Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service. Heel veel plezier met je bestelling en we zien je graag nog eens terug. Groet, Rebel House

Uitstekend bedrijf komt afspraken snel na en een zeer goed contact.

Een zeer goed en adequaat contact zeker met de klanten afdeling, met namen happiness medewerker Emily Lubbers. Snel reageren op ,in mijn geval , e-mail verkeer, vooral in oplossing denken en reageren. Makkelijk bestelen en afhandelen bij aanschaf van een product.

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service en onze collega! We zien je graag nog eens terug :). Groet, Rebel House

Dubbel

Lang moeten wachten op het beeld en er mist een strass steentje in de halsband Erg jammer vd prijs Het was wel goed verpakt En vind het beeld wel mooi

Reactie van het bedrijf

Beste MC, Wat vervelend dat er iets is misgegaan met het beeld, je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dan kunnen wij kijken naar een geschikte oplossing! Groet, Rebel House

Goed!

Bijzettafel kwam op de afgesproken datum. Prima geregeld

Reactie van het bedrijf

Beste Karin, Bedankt voor je fijne review! Heel veel plezier met de bijzettafel :). Groet, Rebel House

Prettige mensen

Uitstekende service... Problemen excellent opgelost.

Reactie van het bedrijf

Beste Willem, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service, we zien je graag nog eens terug! Groet, Rebel House

Geweldig!!

Ben zo blij met mijn lamp

Reactie van het bedrijf

Beste Katy, Goed om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe lamp, veel plezier ervan! Groet, Rebel House

Hele goede service! Mooi product!

Hele goede service en een heel mooi product ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Judith, Bedankt voor je fijne review, veel plezier met je bestelling! Groet, Rebel House

Rebels goed!

Een prima webshop met coole items. De communicatie over bestellingen is duidelijk. Daarnaast vind ik de medewerkers over de telefoon erg klantvriendelijk. Roy Acosta Amsterdam

Reactie van het bedrijf

Beste Roy, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice, goed om te horen! Bedankt voor je review :). Groet, Rebel House

Betrouwbaar bedrijf

Ik had een mooi beeld besteld Helaas zat deze kapot in de doos en er was geen nieuwe op voorraad Binnen 3 dagen had ik mijn geld terug op mijn rekening Super service

Reactie van het bedrijf

Beste Ron, Wat jammer dat het beeld kapot is gegaan! Wie weet vind je in de toekomst nog iets nieuws :). Bedankt voor je fijne review. Groet, Rebel House

Snelle levering, goed contact!

Ik had twee producten besteld en kreeg een mailtje met een erg lange levertijd. Ik heb contact opgenomen en dit bleek een foutje te zijn. Het contact was snel en vriendelijk en de producten waren snel geleverd en stevig verpakt. Goede kwaliteit en vriendelijke service.

Reactie van het bedrijf

Beste Tim, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Heel veel plezier met je bestelling en we hopen je nog eens te zien :). Groet, Rebel House

snelle levering, mooi product

Wat een leuke site! Eindelijk een keus kunnen maken, het artikel werd de volgende dag al bezorgd en zeer goed verpakt want het was breekbaar.

Reactie van het bedrijf

Beste Sandra, We begrijpen dat het af en toe een behoorlijke opgave is om een keuze te maken, gelukkig is dat gelukt! Heel veel plezier met je bestelling en we zien je graag nog eens terug :). Groet, Rebel House

Zeer hoed

Ik had een vraag over de levering, kreeg snel en duidelijk antwoord. En netjes zoals afspraak geregeld. Top.

Reactie van het bedrijf

Beste Patty, Fijn dat je vraag zo snel beantwoord kon worden! Heel veel plezier met je bestelling. Groet, Rebel House

Geweldige ervaring

Mooie produkten. Eerlijke prijzen en af en toe leuke aanbiedingen

Reactie van het bedrijf

Beste Marco, Wat fijn dat je zo tevreden bent met ons! We zien je graag nog eens terug :). Groet, Rebel House

De fotolijstjes die ik besteld had bij Rebel House zien er super mooi uit (mooier dan op de foto) en werd netjes en zeer goed verpakt bezorgd.

Reactie van het bedrijf

Beste Mirjam, Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! Heel veel plezier met de fotolijstjes. Groet, Rebel House

Leuke producten en goede service

Erg leuke producten die je niet overal vindt. Bij een bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de levertijd en als je vragen heb krijg je snel antwoordm heb uit al mijn bestellingen 1 ding retour gestuurd dit liep soepel en was snel verwerkt

Reactie van het bedrijf

Beste Natasja, Bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier met je bestelling :). Groet, Rebel House

Prachtig gouden Sphynx beeld

Exclusieve producten, goede website en service

Reactie van het bedrijf

Beste Zoë, Wat een fijne review, bedankt! Heel veel plezier met je gouden Sphynx en we zien je graag nog eens terug. Groet, Rebel House

Formidabel

Zorgvuldige levering, perfect ingepakt! Is een praaltje!

Reactie van het bedrijf

Beste Vanessa, Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer. Groet, Rebel House

Top!!!

Via Bol.com muurdemo besteld, volgende dag al in huis!

Reactie van het bedrijf

Beste Blom, Bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier met je bestelling. Groet, Rebel House

What you see is what you get!

Mooie lamp en dat super snel en goed verpakt geleverd!

Reactie van het bedrijf

Beste Roxy, Bedankt voor je fijne review! Veel plezier met je lamp. Met vriendelijke groet, Rebel House

Hele mooie spullen voor een goede prijs

Ik vind dat deze qinkel zoveel unieke spullen heeft die je nergens anders vind ben heel trots dat het in mijn woning staat waar iedereen er van kan genieten Groet petra

Reactie van het bedrijf

Beste Petra, Enorm leuk dat je zo tevreden bent met je bestelling! Geniet ze :) Met vriendelijke groet, Rebel House

goede webshop

Mijn `eerste`ervaring met Rebel House is over het algemeen goed. Makkelijk bestellen en snelle levering. Leuke artikelen. Echter er moet me toch iets van het hart. De verpakking was heel goed, te goed zelfs. Het kleine beeldje wat ik had besteld, het kon bijna door de brievenbus, zat in een enorme doos. Er zouden wel 25 van die beeldjes in verzonden kunnen worden. Jammer!

Reactie van het bedrijf

Beste Henny, Wat fijn dat je zo tevreden bent met je bestelling! We snappen je frustratie rondom de verpakking. Echter is het zo dat we helaas niet zoveel verschillende dozen kunnen bestellen om de producten in te verwerken. Hierdoor zou er veel verpakkingsmateriaal blijven liggen. Veel plezier met je bestelde beeldje! Met vriendelijke groet, Rebel House

Goede levering / goede kwaliteit, maar ..

Ik heb een mooie zware (25kilo) spiegel gekocht. De oogjes om deze spiegel op te hangen zijn M6 (klein) , bij dir gewicht heb je keilbouten nodig (M12) die een dikke kop hebben en dat past niet… super jammer dat hier geen ophang systeem direct aangeboden wordt , want het zo op te hangen met dikke halen en een ijzeren draad etc is kunst en vliegwerk. Zou dit ophangen geen probleem zijn had een ik deze mooie kwaliteit spiegel en de goede levering 5sterren gegeven

Reactie van het bedrijf

Beste Lennard, Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met het ophangsysteem van deze spiegel. Er is ondertussen contact met je opgenomen met een uitleg over het ophangsysteem, hopelijk is het allemaal gelukt en kun je genieten van de spiegel! Met vriendelijke groet, Rebel House

Mooi aanbod, scherpe prijzen en zeer goed dienst na verkoop

Was dringend op zoek naar een passend eindejaarsgeschenk en was in tijdsnood. Na een vergelijkende opzoeking op de grotere webshops bij Rebel House terecht gekomen met een scherp aanbod van Kare Design. Zeer snelle levering maar er was een foutje gemaakt in het depot en deze fout werd meteen rechtgezet en correct afgehandeld. Vriendelijke contactpersoon alsook en uiteindelijk het perfecte eindejaarsgeschenk :-)

Reactie van het bedrijf

Beste Werner, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat het eindejaarsgeschenk op tijd binnen is gekomen ;). Met vriendelijke groet, Rebel House

Over Rebel House

Spice Up Your Interior.