Arma is een prettig bedrijf om iets te huren

De service is uitstekend, makkelijk op te halen en weer terug te brengen. Werknemers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Prima apparaat

Agnes bemoei goed uitleg prima

Gewoon goed.

Zoals altijd was de ervaring deze keer ook weer erg goed. Communicatie is duidelijk en vriendelijk, denken indien gewenst met je mee en alles staat altijd keurig op tijd klaar op het afgesproken tijdstip.

Top snel geholpen

Prettige no-nonsense verhuurder zonder (overbodige) administratieve rompslomp.

Alles netjes volgens afspraak.

Goede hoogwerker! Netjes op tijd voor de deur!

Prima service: volgens afspraak op tijd geleverd en opgehaald!

Plezierig en klantgericht.

Een vrij nieuwe steiger, fijn en goed geholpen!

De dame die de telefoon opnam hielp mij goed en snel. Zo kon ik vlot tot een keuze komen van de soort steiger om te huren. Het ophalen en terug brengen verliep soepel.

we werden keurig geholpen

we werden keurig geholpen en te woord gestaan!

Heel fijne kloofmachine gehuurd

We hebben een hele fijne en veilige kloofmachine gehuurd ! Helemaal tevreden !

Goede afspraken en goede service

Fijne medewerkers, fijne machines!

Machines worden duidelijk gebruikt maar werken altijd super! Scherpe prijs, Fijn bedrijf!

Vlotte hulp en spullen op voorraad

Alles stofzuiger gehuurd. Goed werkend.

Zoals het hoort

Goed assortiment en vlot geholpen

Goede partij, degelijk materieel!

Goede ervaring met Arma netjes volgens afspraak geleverd en opgehaald. Flexibele organisatie die meedenkt en meebeweegt. Alleen jammer dat de leveringskosten op locatie zo duur zijn. Ik begrijp dat de huidige brandstof prijzen hoog zijn maar als de levering bijna duurder is dan de huur is dit wel een beetje uit verhouding.

uitstekend

prettige mensen, fijne hulp

personeel denkt mee en erg attent.

Goede uitleg van de werking van het gehuurde apparaat. Helemaal top.

Top service!

Ik ben eerst langsgegaan en ben toen ontzettend goed geholpen aan de balie met advies over wat ik nodig had voor mijn klus. Vervolgens heb ik online de reservering gedaan en op de dag zelf kreeg ik de apparatuur en extra’s in goede staat mee. Alles werkte perfect en ook de prijs was zeker netjes. Absoluut een aanrader!

Echt een goed bedrijf je word er netjes gehopen

Zeer viendelijk personeel en ze geven een goed advies zeker een aan rader om nog een terug te gaan

Prima verhuurbedrijf

Overzichtelijke website. Duidelijk bestellingsoverzicht. Goede service. Duidelijke uitleg materiaal.

Altijd alles perfect geregeld

Afhaalbon al klaar wanneer ik arriveer. Ik word uiterst vriendelijk geholpen. Denken goed mee.

goed geholpen

Jammer dat de gasfles niet vol was toen ik hem kreeg . dus het laatste stukje kon ik niet branden op mijn dak.

Uitstekende service

Ik had wat problemen met mijn electrische verticuteer machine, dit is snel, professioneel en service gericht opgelost.

• Snelheid/ Levertijd N.v.t.

Goede bedrijf

Excellent service

Friendly staff. Really nice team in Veenendaal branch.

Nijverheidslaan 95

3903AN Veenendaal

Over Arma Machine Verhuur

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.