klantvriendelijk personeel en makkelijk reserveren van goed materiaal

De website werkt heel makkelijk om materiaal, zoals een bagagewagen, te reserveren. Het personeel is vriendelijk en deskundig.

Goed en snel geregeld.

Behulpzaam personeel, denkt en helpt met je mee.

• Kennis & Vakmanschap

Prima geholpen en goede kwaliteit

Alles keurig op tijd geleverd. Compleet en goede kwaliteit. Goede communicatie en een redelijke prijs.

fantastische service!

Online gereserveerd en aan de balie correct, vriendelijk en goed geholpen! Veel kennis aanwezig.

• Kennis & Vakmanschap

Prima bagagewagen, goede service inclusief ophalen van de wagen.

Fijn bedrijf

De juiste spullen, nette prijs en verstand van zaken

• Kennis & Vakmanschap

Goede hoogwerker gehuurd, betaalbaar. Prettige service.

top

goed bedrijf snelle levering

Behulpzaam personeel

Geweldig.

Altijd goed en fijn personeel in Veenendaal want daar ga ik elke jaar altijd heen .

• Kennis & Vakmanschap

Topservice, vriendelijk personeel en goed gereedschap

Aardige mensen met verstand van zaken. Netjes geholpen en goede service

• Kennis & Vakmanschap

Fantastische service, en top bedrijf

Ik heb onlangs een knikarmhoogwerker gehuurd bij Arma Machineverhuur en ben erg tevreden. Het hele proces verliep soepel, duidelijke communicatie en snelle service. De hoogwerker was in uitstekende staat en werkte probleemloos. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbare machines en goede service!

• Kennis & Vakmanschap

De klus is geklaard als een vakman...

Ik had deze keuze, een vakman bellen of goed gereedschap huren dat de vakman ook zou gebruiken. Dat laatste heb ik gedaan en de klus was redelijk snel geklaard. En een stuk goedkoper. Dat was met DHZ apparatuur niet gelukt.

Meer dan goed

Hoewel Veenendaal wat verder van mijn woonplaats ligt, ga ik een volgende keer zeker weer naar ARMA

Alles uitstekend geregeld

Wij hebben voor één week een steiger gehuurd. Deze werd op tijd geleverd en opgehaald. De borg die wij vooraf hebben betaald stond op de dag van ophalen alweer op de rekening. Alles top geregeld

Alles goed geregeld

De steiger op de speciale aanhanger is wel zo fijn!

tevreden

Afspreken en de de afhandeling verliep vlotjes, dit bedrijf bestaat ook al jaren. dit is een betrouwbaar adres om iets te huren. misschien niet de goedkoopste, maar voor mij altijd naar tevredenheid.

Correct bedrijf en afhandeling

Goed advies en service.

• Kennis & Vakmanschap

Goed advies, gezellig ontvangst en er wordt meegedacht!

Ik heb een hele positieve ervaring met Arma. Fijne mensen die mee willen denken in wat je wilt bereiken.

• Kennis & Vakmanschap

Eenvoudig te bereiken en eenvoudig te huren.

• Snelheid/ Levertijd N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Alles was duidelijk en goede service

Top geregeld

• Kennis & Vakmanschap

Altijd plezierig om bij Arma Machine Verhuur te komen.

Men heeft een ruime kennis van materieel, is deskundig, betrokken en correct.

Professionele motorgrondboor snel geregeld

's Avonds besteld, ochtend daarop opgehaald, duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

Prima materialen en service

Aanhanger tempo 100 gehuurd voor twee weken Zwitserland - stond klaar op afgesproken tijd, niet-passende breekkabel werd ter plekke opgelost, disselslot erbij, prima materialen. Ook inleveren was in 10 minuten geregeld.

Prettig en vriendelijk geholpen

Prettig in contact en meedenkend. Fijne ervaring gehad!

Nijverheidslaan 95

3903AN Veenendaal

Over Arma Machine Verhuur

Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma. Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat. Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.