Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt doorgaans een snelle dienstverlening en een vriendelijk, behulpzaam team. Klanten waarderen de duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken. Hoewel er af en toe opmerkingen zijn over leveringskosten, is de algehele ervaring positief en gericht op betrouwbaarheid en gemak.
Fijne uitleg en hulp bij het uitzoeken en huren van het juiste gereedschap, behulpzaam en ook goede uitleg over het gebruik.
Jan
Veenendaal
Wij hadden een machinelift nodig en kregen een motorlift mee. Top ding en dat voor dat geld! Met hijsbanden.
Gerard
Veenendaal
Snelle service, snelle transacties en vriendelijke mensen
Dino
Les
N.v.t.
17 November 2024
Jos
Veenendaal
Heldere communicatie en bekende medewerkers. Geen continu wisseling in team. Materiaal werkt prima. Klein veiligheids mankement aan het gehuurde apparaat en gemeld bij inleveren. Financiele afhandeling senl en veilig.
13 November 2024
B
Rhenen
Online makkelijk te reserveren. Kwaliteit aanhangwagens, geen rommel. Prettig contact.
10 November 2024
Gede service
26 October 2024
René
Bennekom
goede service met in en uitladen van de machine machine netjes en goed
22 October 2024
R D v Dijk
Rhenen
Vriendelijke, kundige medewerkers Tot nu toe nog nooit bot gevangen: wat ik nodig had, was beschikbaar en apparatuur was altijd goed in orde !
20 October 2024
Ton
Veenendaal
Via internet een aanhanger besteld Werd netjes geholpen bij ophalen en ook weer bij terug brengen
18 October 2024
Emyl
Wijk bij Duurstede
Ik heb een behang stomer geleend. Toen ik hem kwam ophalen is er goed uitgelegd hoe ik hem moest gebruiken. Ik had namelijk nog nooit eerder zo'n apparaat gebruikt. Het apparaat was makkelijk te bedienen en werkte prima. Een goede ervaring en ik ga een volgende keer zeker weer bij Arma huren!
15 October 2024
Lidi
Prima geholpen
Jurjen Eisma
Ederveen
Wordt altijd goed en snel geholpen
Wim Van Dam
Goed geholpen
C
Veenendaal
Prima verzorgt, geode Communicatie.
11 October 2024
Roel
Ede
Al jaren huren wij en onze zoons naar volle tevredenheid machines bij Arma.
10 October 2024
M. van Essen
Veenendaal
Goede prijs kwaliteit verhouding, fijne service.
25 September 2024
Beveelt niet aan
15 September 2024
Leander
Ede
Wij zijn altijd blij met klanten die de moeite nemen om ons verzoek om een review in te vullen. Het feit dat u ons positief beoordeelt maar ons een eindbeoordeling geeft van een 1 en ons ook niet aanbeveelt verbaasd ons ten zeerste omdat er bij het halen en/ of terugbrengen op geen enkele wijze door uw vader iets van onvrede of ongenoegen is geuit. Omdat u al langer een zakelijke klant bent bij ons verbaasd het ons zeker dat u een opmerking maakt over onze voorwaarden .... Wij hebben op diverse manieren getracht met u in contact te komen maar wij hebben u helaas nog niet gesproken.
Mvgr, EH
De kar had geen rem en ik kreeg geen disselslot mee.
12 September 2024
Ary Jan Breur
Veenendaal
Goed geholpen. En met het terug brengen ook goed geholpen met het uitladen van de kruiwagens in mijn auto.
8 September 2024
Cherella
Veenendaal
Arma Machine Verhuur is een van de ruimst gesorteerde bedrijven in de regio voor de verhuur van machines, gereedschappen, steigers en hoogwerkers. Honderden particulieren en professionele klanten waaronder aannemers, schildersbedrijven, dakdekkers, installateurs en industriële bedrijven doen met de regelmaat van de klok een beroep op Arma.
Arma verhuurt uitsluitend professionele machines die zorgen voor een optimaal resultaat.
Alle medewerkers van Arma hebben ruime ervaring , sommige al meer dan 25 jaar, in de verhuur en/of bouwsector waardoor u altijd het beste advies krijgt.
Nijverheidslaan 95
3903AN Veenendaal