Heel tevreden!

Van een mooi ontwerp tot een snelle levering, Eventgoodz heeft dit heel goed aangepakt.

Hele mooie en sterke kleurrijke armbandjes

Helemaal top!!!

Een zeer behulpzaam bedrijf die met je mee denkt, wat door ons zeer wordt gewaardeerd. Gepersonaliseerde polsbandjes besteld, heel mooi en van goede kwaliteit. Dan ook nog "custom made" vlaggenlijnen, waarvan wij een bepaald idee hadden, maar ook niet helemaal wisten wat mogelijk was. Ingrid heeft hier haar creativiteit op los gelaten en het eindproduct is mooier dan we hadden durven hopen. Dus al bij al, vriendelijke en geduldige service waar echt met je mee wordt gedacht en top kwaliteit producten!!!

Zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Heldere prijzen, goede kwaliteit en een snelle levertijd. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

LEUKE ARTIKELEN WAAR JE WAT AAN HEBT

vlot geholpen met samples om even te kijken wat je wilt

Goed!!

perfecte service

Zeer vriendelijk contact, goede kwaliteit

Top geregeld!

Mailcontact verliep soepel. Produkt voldoet helemaal aan de verwachting. Levering was sneller dan verwacht.

Eventgoodz dacht mee bij een ontstaan probleem

ik heb al meerdere keren bij Eventgoodz een bestelling geplaatst. Helaas is er één keer iets mis gegaan, mede omdat ik als klant niet de juiste check had gedaan. Desondanks heeft Eventgoodz uit coulance alles opnieuw geleverd, zonder daarvoor extra kosten te rekenen. Eventgoodz had ook haar verkoopvoorwaarden kunnen aanhouden maar koos daar niet voor. Groot compliment dus! Ik beveel ze van harte aan.

Goede service en eindresultaat

We hebben mooie bandjes ontvangen, precies naar wens.

Enorm blij!

Professioneel, reageert snel en handelt snel. Ik had met spoed toegangsbandjes nodig en ik ben zo blij dat EventGoodz mij hierin snel heeft kunnen helpen. Echt top!

Goede producten, scherpe prijs en meedenkend support team

EventGoodz heeft me geholpen bij het opzetten van meerdere relatiegeschenken. Contact is goed en erg prettig verlopen. Prijs/Kwaliteit verhouden is ook niets over te klagen

Fijn bedrijf om mee samen te werken!

We hebben fijn contact gehad samen. Ze denken graag met je mee en de prijs/kwaliteit verhouding is ook goed! Het is sneller dan verwacht geleverd ook!

Wederom prima levering!

Voor ons festival, polsbandjes besteld. Goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede kwaliteit-snelle levering en fijn meedenken

Heel blij met de kwaliteit van het materiaal dat EventGoodz leverde, de snelheid waarmee alles geregeld werd en hoe ook met ons werd meegedacht om tot mooie producten te komen!

Super goede service!

Altijd goed communicatie en snelle levering!

Snel en goed!

De producten worden snel geleverd en voor een goede prijs!

Snel, accuraat en mooi!

Snelle levering, knap afgeleverd, vlotte service.

Goede kwaliteit en levering

Bandjes voldoen aan hetgeen ze moeten doen. Prima kwaliteit en levertijd zoals aangegeven.

Vriendelijke dame en snelle reactie

Samples aangevraagd en gelijk door hen geregeld. Heel fijn.

Nul klantvriendelijkheid

Het drukwerk was uiteindelijk wel goed, maar het bestelproces op voorhand was enorm stresserend door nul klantvriendelijkheid (dit was al na de betaling). Achteraf pikte de administratie nog op dat ik niet alles had betaald, terwijl dat wel zo was. Ze hadden niet eens door dat ze eerst zelf een facturatiefout hadden gemaakt, en baseerden zich op de foute factuur (die ze wel zelf al hadden rechtgezet). In andere woorden administratieve fout bovenop administratieve fout. Heel veel onnodige rompslomp en stress dus. Ik bestel alvast niet meer via eventgoodz.

Festivalbandje voor familieweekend, hele top!

Super gave festivalbandjes laten maken voor familieweekend. Makkelijk te bestellen en super snel geleverd. En de kwaliteit is echt top.

Top service! Mooie kwaliteit van bandjes!

Topservice! Mooie kwaliteit van bandjes!

Snelle levering!

bedankt voor jullie snelle levering. de producten zien er goed uit!

Vlot, goede service en mooi product geleverd

Voor een evenement 75 shotglaasjes nodig met bedrukking. Natuurlijk moest ik het snel hebben, maar dat was geen probleem. Service desk reageert snel, zo was ook de levering. Fijn om met ze samen te werken.

Laarakkerweg 29

5061 JR Oisterwijk

Over Eventgoodz

Eventgoodz is dé specialist in bedrukte artikelen voor evenementen. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste promotieartikelen en relatiegeschenken voor je bedrijf, event of festival. Gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland!