Geweldig bedrijf die zijn afspraken nakomt !!!

Heb op donderdag deze staande lamp gekocht en is op vrijdag geleverd. Alles was veilig en goed verpakt. Deze lamp ziet er geweldig mooi uit en is dimbaar. Het is een juweeltje in onze huiskamer. Dit bedrijf krijgt van ons een dikke 10.

Bijzonder

Alles heeft een prachtige warme uitstraling van alle producten.

Voetlamp mooi maar leveringstijd is minder

Bestelling gedaan,met U melding voor levering in week 45 Die week niets ontvangen ,contact via mail,probleem met levering, dan verwacht in week 52 Ging ik niet mee akkoord vroeg om geld terug te storten En dan plots kon de lamp 3 dagen later geleverd worden Al bij al ,beetje raar maar de voetlamp is super mooi!!!!

Prima aankoop, prima service.

De lampen zijn precies zoals omschreven. Ben dik tevreden met het resultaat. Alleen de plaat had iets dikker gemogen en de 2 schroeven Iets langer ivm de vele snoeren die eronder moeten. Het geheel staat geweldig mooi boven onze eettafel!

Prachtige lamp, snelle levering

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering. Zou er zo weer bestellen

goede ervaring

Snel bezorgt en keurig ingepakt , zijn zeer tevreden

Mooie lamp en snel bezorgd

snelle en nette levering

Prachtige lamp

In mijn werk als HSP coach/Energetisch therapeut is het belangrijk om een harmonieuze sfeer te creëren voor mijn cliënten, en daar helpt deze mooie lamp absoluut bij. Ik heb lang gezocht naar een passende lamp, maar toen ik deze ontdekte heb ik zonder aarzeling gekocht. Ben er ontzettend blij mee!

Ik had 2 lampjes besteld, maar wat er mis was gegaan geen idee er zat er maar 1 in de doos. Na 1 telefoontje was het zo opgelost en kreeg ik de andere dag het 2e lampje toegestuurd. Goede en snelle service!

Leuk lampje, als op de foto's en snel in huis

Prettige communicatie en uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden over het product.

Heel snelle levering

Vrijdag om 16:00 de kapstok online besteld en Zaterdag was die al geleverd. Super snel, ik was heel blij. Goede service!

Verlichting voor boven mijn bar.

Snel en netjes geleverd, goede kwaliteit

Snel en volgens afspraak geleverd

Precies wat ik verwacht had en op het plaatje staat

Zeer klantvriendelijk

Lampen besteld, maar door een fout was er een nummer van mijn huisnummer verdwenen. Vervoerder wilde niet luisteren, maar het was natuurlijk in het weekend. Met de klantenservices gebeld. Die hebben een nieuwe sticker aangemaakt. Dus toch nog snel geleverd, alhoewel ik nooit meer met deze vervoerder zou willen werken. Toen bleek dat er twee lampen binnenin kapot waren. Fotoś door gestuurd en binnen een dag twee nieuwe lampen binnen gekregen. Top, heel erg bedankt

Niet zoals verwacht!

Bij het in elkaar zetten van de kapstok blijkt dat er geen tapgaten zitten in een verbindingskabel. We hebben de laatste weken diverse artikelen besteld en altijd naar tevredenheid. Dan valt dit wel tegen. Aanbeveling: nee op basis van deze ervaring en ja op basis van vorige ervaringen. Met vriendelijke groet, Harold Vermij

Bezorgen en retourneren wat een drama

Dat je dat een bestelling plaatst en het niet gebracht worden door een chauffeur, die overigens wel heel aardig was, maar geen Nederlands spreekt of begrijpend Engels. Staat op een verkeerd adres met het verzoek of je het pakket dan niet bij hem kan komen ophalen. Via apps en honkey tonkey Engels een bereikbaar adres gevonden voor de levering. Mijn woning is prima te benaderen, staat langs een openbare weg met oprit dus dat kon meer dan prima. Dan is het artikel niet naar verwachting dat kan maar het komt in 2 delen met een aan elkaar geplakte doos. Die al tig keer verzonden en aan elkaar geplakt is. De voorwaarden van het retouren zijn met het hergebruiken van zo’n doos belachelijk. Oh ja en retour dan weer wel in 2 pakketten. Kosten 23 euro. Nog een keer nee dank je!

geleverd wat besteld is en goeie kwaliteit

verzending duurde wat langer als verwacht maar ging verder prima (geen gedeukte verpakkingen e.d.)

Toppie

Alles keurig netjes verpakt !! Geweldige mooie stoelen toppie

Mooie lamp

Lamp is zeer decoratief/ Het geeft indirect licht wat zeer warm aandoet.

Vlot en goed!

Zeer snelle levering en keurige bezorger.

Goede ervaring

Goede ervaring, ook de klantenservice is goed. Kapotte lampen pit in de doos. De volgende dag al een nieuwe in huis.

Dik tevreden

Vlot kwaliteit

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.