Uitstekend.

De hanglamp werd keurig afgeleverd in een stevige, goed gesloten kartonnen doos. De doos was gekenmerkt met tape waarop de tekst "breekbaar" stond. De losse onderdelen van de lamp waren goed beschermd verpakt. NIETS was beschadigd! Zo hoort het. De lamp hangt reeds boven de eettafel. We moeten alleen nog de diverse lampen op de juiste hoogte instellen door de alle 7 snoeren 35 cm omhoog te trekken.

Communicatie prima Mooie lampen Snelle levering

Garantiebepalingen maar snel en goed opgelost. Top

Lampenkappen niet meegeleverd

Helaas waren de lampenkappen niet meegeleverd. Door is vervolgens wel netjes opgelost en waren ze er 2 dagen later. Lamp uit de lasercollectie is van goede kwaliteit en staat mooi in onze woonkamer.

Onstabiele lamp

Lamp is mooi, goede kwaliteit maar onstabiel. We halen lijm om hem stabiel vast te zetten op de voet. Schroeven willen niet vastgemaakt dus dan montagekit.

Snelle levering, goede service, goede producten en zeer goede garantie .

Is oke

Duurde wel even voor het binnen was ...Maar door het weer is dat niet zo'n probleem

zeer slecht spuitwerk van de lamp

Het spuitwerk van de lamp was zo slecht dat ik hem zelf heb overgespoten. Er zaten hele grote grijze vlekken op de lak die er niet vanaf te krijgen waren waardoor ik hem zelf heb overgespoten.

top

goede duidelijke communicatie

Vrij snelle levering, prachtige lamp

Vlak na de kerstdagen de lamp besteld, op oudjaarsdag kwam 'ie binnen. Prachtige lamp, zware kwaliteit. Makkelijk te installeren. Aanwinst voor de woonkamer!

Wat is deze lamp mooi, echt een eye catcher

Prachtige lamp. 2 peertjes erbij besteld. Helaas 1 meteen kapot. Maar dat mag de pret niet drukken. Prachtige lamp.

Helemaal toppie

Snelle levering , netjes verpakt helemaal blij met mijn aankoop

Vlug geleverd

Zeer goede kwaliteit van de spots en stipt geleverd door Packs

Snelle nette levering en goede communicatie

Snelle nette levering en goede communicatie

Niet naar verwachting

Het tijdvak zoals aangegeven door de bezorgdienst Packs is te groot (10:00h-17:00h). De kapstok zou op 31 December bezorgd worden allen was ik helaas niet thuis, daarna een nieuw bezorgmoment ingepland op vrijdag 2 januari. Het bezorgmoment is gemist door externe omstandigheden bij Packs, nieuwe bezorgdag op zaterdag 3 januari maar ook deze dag is er niets bezorgd.

Bestellen en snelle levering.

Mooie lampen, goeie kwaliteit en snelle levering.

Duidelijk webshop makelijk te vinden al een paar keer wat besteld heel goed

Succes met jullie starre, onprofessionele, klantonvriendelijke werkwijze!

Beste*****, directeuren van LampenShopOnline, Mijn ervaring is dat je helaas niet bij jullie bedrijf moet zijn voor een flexibele, meedenkende behandeling. We hebben pas een hanglamp en een vloerlamp bij jullie gekocht. Onze verbouwing is iets uitgelopen en daarom hebben we de lampen pas na 16 dagen uitgepakt om beschadigingen te voorkomen. Niet handig, maar kan gebeuren in de "verbouwings-hectiek". De hanglamp was prima, maar de vloerlamp blijkt niet goed te passen in ons net verbouwde huis. Na 17 dagen hebben we deze lamp voor een retour aangemeld en daarbij aangegeven dat we de lamp graag bij jullie willen omruilen voor een andere, duurdere lamp. Tot onze verbazing kan dit niet en vooral de genoemde reden is erg flauw: “Het is niet uit onwil of gebrek aan klantgerichtheid, maar het is juist duidelijk, eerlijk en professioneel dat we na 14 dagen geen enkele retour meer accepteren”. Wat een onzin!! Dit toont juist onwil aan en is ook nog eens klantonvriendelijk, kinderachtig en frustrerend. Ik snap ook dat jullie niet ongebreideld en onbeperkt artikelen retour kunnen nemen, maar bij 3 dagen later dan de gestelde termijn het OMRUILEN van een lamp weigeren, lijkt toch wel heel sterk op onwil. En zeker in dit geval begrijp ik LampenShopOnline écht niet, want we moeten al zelf de retourkosten betalen én we kopen een duurdere lamp. Nu staat er een lamp in ons huis waar we niet happy mee zijn, we kopen nooit meer iets bij dit bedrijf en we vertellen het natuurlijk aan iedereen die ons net verbouwde huis komt bezoeken dat je niet bij LampenShopOnline moet zijn, maar beter even kan kijken bij b.v. *****. Hier staan namelijk precies dezelfde lampen voor dezelfde prijs of minder. Met een beetje geluk denken deze bedrijven wél met de klant mee … *****, succes met jullie duidelijke, maar starre, onprofessionele, klantonvriendelijke werkwijze!

Het is een mooie lamp heb er wel lang op moeten wachten

Kan door de drukke tijd komen hoor maar met de lamp ben ik tevreden

Super.

Ondanks de drukte met de feestdagen een zeer snelle levering.

top

fijn bedrijf eerste artikelen in de winkel besteld met een heel goed advies daarbij later ook online gekocht met een snelle levering. Ben en Juliette

Fantastisch!

Kromme lamp

Opzich prima webshop alleen de lamp is krom aangekomen

Niks dan lof . Hoe verpakt.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.