Zeer slechte bezorging

Zie boven

Gewedig

Goed geregeld allemaal

Perfecte lamp.

Perfecte service klantenservice na een vraag over levering werd dit direct opgepakt en opgelost

Geweldige service

Wij hadden een mango houten lamp besteld en die fitting was scheef ,we moesten er een foto van maken en versturen via de mail. Als antwoord. We kregen kosteloos een nieuwe opgestuurd en de oude hoeft niet terug gestuurd worden,ik vind dat zo geweldige service ,ik raad iedereen aan om hier hun spulletjes te kopen want je word hier tenminste goed behandeld.

Geweldig snelle levering, perfect op de hoogte gehouden van levering

Een super mooie lamp precies als omschreven

Prima service en geweldige after sales

Lamp gekocht maar ontvangen kap was wat scheef, zonder problemen nieuwe geleverd , kei goed

Geweldige site.

Ruime keuze. Goed advies na vraag over de lamp. Snelle en zeer goede verzending. Prachtig resultaat nu hij boven onze grote eettafel hangt.

Goede service mooie kapstok

Snelle service en zoals het beschreven staat. Erg mooi en goed

Mooie (eerste) aankoop

Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte tafellamp, kwam ik terecht bij LampenShopOnline. Ik heb eerst de reviews gelezen en die waren vrij positief, vandaar dat ik het (ook) aandurfde om een bestelling te plaatsen. Ik heb in eerste instantie gekozen voor de tafellamp Altin Small - goud, maar helaas bleek deze in het echt té goud voor ons interieur. Mailtje gestuurd om een retourformulier aan te vragen en hier werd snel op gereageerd. Nieuwe bestelling geplaatst: Altin Small - zwart inclusief lichtbron en deze past helemaal mooi in ons interieur. Snelle levering! De 'goudlamp' terugsturen ging prima. Het was mij bekend, dat de retourkosten voor eigen rekening waren (€ 8,25).

Mooie kapstok. En de andere dag al geleverd.

Stoelen op zondag besteld en de vrijdag erop al geleverd keurig netjes en de stoelen voldoen aan de verwachtingen. TOP

Door nieuwbouw kon leverancier ons niet vinden.telefonisch contact met route beschrijving leverde uit eindelijk twee prachtige lampen op

Binnen 24 uur na aankoop geleverd

Super !

Kapstok Tess scheef

bedrijf heeft snel de bestelling verzonden. Helaas product niet helemaal naar wens.

vriendelijk

ik had gebelt over de lampen .want ik wist niet wat voor lichtbollen er in moesten werd erg vriendelijk te woord gestaan. ik heb toen de lampen bestelt .en erg blij met de lampen

Acacia wandplaten besteld. Best snel geleverd en van mooie en zware kwaliteit. Helemaal compleet met schroeven en pluggen dus we konden gelijk aan de slag. Wij zijn zeer tevreden!

Slecht

Slechte service. Koop ik nooit meer

Nooit meer

Het wordt schier onmogelijk gemaakt om te retourneren. Eerst een mail sturen naar de klantenservice, er zit niet eens een retour / pakbon bij het pakket want deze moet je eerst ontvangen vd “klantenservice”…. Ik bestel hier nooit meer en raad iedereen af met jullie zaken te doen

Super snelle service en veel goedkoper dan bij een andere leverancier

Super mooie lamp handig te plaatsen want staat zo goed als in elkaar. E, veel goedkoper dan op andere sites en goede kwaliteit

Snel geleverd.

Netjes geleverd, ook na contact over een barst in het glas snel gereageerd en hopelijk snel een nieuwe geleverd.

Levering volgens afspraak Top Mooi product

Enigste min puntje dat je niet direct mail krijgt als je hebt besteld in het weekend. Maar maandag alles direct gekregen. En snelle levering.

Onderdelen missen

Op maandag heb ik mijn bestelling bezorgd gekregen. Blijkt dat onderdelen missen, ik heb direct gebeld en deze zouden nageleverd worden. Het is inmiddels zaterdag en heb nog geen onderdelen ontvangen.. Product oogt verder kwalitatief.

goede prijs kwaliteit

snelle levering, mooi product

supersnel geleverd

Volgende keer weer

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.