Prima en snelle levering

Goede ervaring

goede zaak

duidelijke site en vlot geleverd

Hele slechte afwerking

Op foto lijkt t heel wat maar in werkelijkheid is de afwerking zo slecht. Lijkt wel gemaakt door kleuters. We hadden er 2 besteld maar als je ze naast elkaar zet denk je dat t 2 totaal verschillende zijn. Behoorlijke teleurstelling. En dan nog niet gesproken over de slechte levering!! Voor ons nooit meer!!

Lampen zijn perfect zoals omschreven.

Lampen besteld en binnen de gestelde termijn geleverd. We zijn zeer tevreden. Netjes verpakt zonder beschadiging afgeleverd.

Helemaal top

Prima levering, mooie produkten !

Verkeerde zending

Wel goed opgelost

Mooie lamp

Snelle levering, goede site en goed geholpen. Nu een mooie hanglamp in huis

top lamp wel fel licht. zou mooi zijn als er een dimmer op zit

lamp is fel, zou fijn zijn als er een dimmer op zit

Niks mis mee

Snelle verzending, lamp was niet precies de juiste kleur, maar met de klantenservice goed opgelost,

Snelle levering, keurig verpakt

Helemaal tevreden

Dik tevreden

Netjes verpakt, en keurig optijd!

Goede snelle levering.

Mooie lampen, snel geleverd, alles was prima, alleen jammer dat jullie telefonisch niet bereikbaar waren. Snap het wel wegen sluiting ivm corona, maar sommige vragen zijn sneller telefonisch te beantwoorden omdat iedereen online iet moet betellen. Verder was alles helemaal prima.

Goede service,en mooie lampen!

Klantenservice belde me en gaven advies over de lampen.

Erg vriendelijk en behulpzaam. Goed op de hoogte gehouden. Erg mooie lampen, heel goede en mooie reacties van anderen. We zijn erg blij met de lampen.

Uitstekend bedrijf

Na afspraak heb ik de shop bezocht. Vriendelijk en deskundig geholpen. Ik kom zeker terug voor een volgende aankoop.

Prima geholpen, deskundige en vriendelijke uitleg.

Prima geholpen, deskundige en vriendelijke uitleg.

Ben heel tevreden over lampenshoponline ik heb nu mijn tweede bestelling gedaan en ook precies hoe je het wilt ik had ze betaald en gevraagd voor ze later te verzenden wou ze graag op donderdag krijgen en het klopte ik beveel ook mensen hier te kopen dank u voor de fijne service

Erg mooi lamp, snelle levering

Ben erg blij met de lamp die we besteld hebben en de volgende dag al in huis hadden. Goed product en de prijs was ook nog goed!

Perfecte service

Perfecte service

Vriendelijk, verstand en service.

vriendelijk, verstand van lampen en uitstekende service

Een vervangend onderdeeltje.Zonder kosten afgeleverd bij ons thuis.

Door anderen geleverde lamp was thuis gevallen. Een gebroken glazen schaaltje is door importeur aan LampenShopOnline geleverd. Gratis door LSO bij ons thuis afgeleverd. Service zoals maar weinig voorkomt. Klasse hoor.

Uitstekende service

Ruime keuze en goede voorlichting over de verlichting. Zeer vriendelijke benadering en alle tijd voor uitleg.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.