Goeie service, l,ampen retourneren en binnen twee dagen geld terug

Goeie service, l,ampen retourneren en binnen twee dagen geld terug

Spijtig dat er een hanglamp stuk was, en scheef!

Er is een hanglamp stuk en hadden graag 1 in de plaats gekregen!

Snel opgestuurd en we zijn blij met de lamp!

Goede service.

Er was iets misgegaan met de levering. Dit hebben ze heel erg netjes opgelost. Goede service, aanrader.

staan je goed te woord.

Goede ervaring via de mail.

Echt super goeie service

Goeie snelle maar vooral hele levering

perfect

Perfecte klantenservice, super snelle levering. En een hele mooie lamp!

Helemaal top

Alles is goed gegaan en super mooie foto’s en snelle levertijd

Lampenshop prima, bezorging slecht

Ik ben erg blij met mijn lampen die ik bij u heb besteld, ze staan zoals ik mij heb voorgesteld. Om de lampen te krijgen via de pakketdienst was een mindere kant van de bestelling. Ik kreeg door dat de bezorging tussen 8.00 uur en 18.00 zou plaats vinden. Kon daar geen verandering in aan brengen. Ik werk en ben niet van plan de hele dag vrij te nemen. Vrijdag 19-2 een briefje in de bus dat ik via een website een nieuwe afspraak moest maken. Omdat er geen medewerking kwam van de pakketdienst betr. de tijd van bezorgen, heb ik de lampen vandaag bij de pakketdienst opgehaald.

Supersnel bezorgd

Snel bezorgd. Lamp doet volkomen aan de verwachting.

Super snel, aanrader

Super snelle levering in de ochtend besteld volgende dag in huis. Mooie afwerking, mooie kwaliteit

Netjes en snel afgeleverd en goede kwaliteit

Goede service bij vragen

Service bij opdracht en vragen zeer goed. tracking van zending naar buitenland verdient verbeterin

in 2 stappen prima

Snelle service, ging wat fout maar meteen weer opgepakt en netjes afgehandeld

Prima geregeld

Direct antwoord op mijn vraag via email Zeer snelle levering Product voldoet volledig aan mijn verwachting

mooi site

Snelle bezorging

Snelle service, snel antwoord op mijn vragen

Super goede service, alleen jammer dat de plafon lamp niet op voorraad is, en ik gemaild heb of er nog korting in zit, omdat ik de staande lamp ook gekocht heb en nu moet wachten op de plafon lamp, daar heb ik geen reactie op gehad en op dex rest van mijn vragen kreeg ik wel snel antwoord.

Prachtige lampen

Mooie lampen, precies zoals op de foto’s! Na bestelling werd er aangegeven dat er een mail verstuurd zou worden, wanneer de lampen verzonden werden. Deze mail heb ik nooit ontvangen. De vlotte levering kwam dus als extra positieve verassing (gelukkig waren we thuis)

Snelle en klantgerichte shop

De tafellamp die we kochten was beschadigd, na melding werd een mooie nieuwe lamp supoer snel en correct geleverd. SERVICE met hoofdletters.

Was geweldig erg vriendelijk

Wat een geweldige winkel zo vriendelijk geholpen en snel toppers

Supersnelle levering

Mooie lamp en bijpassende gloeilamp, top

Top product

Goede site, en snelle levering.

Gaaf

Goed geleverd. We zijn er erg blij mee

Kwalitatief goed product!

Snelle levering, zelfs de na zending van het lichtbron die was vergeten,was er binnen een dag.

Luttekepoortstraat 59-65

3841 AW Harderwijk

Over LampenShopOnline

De webshop en showroom van LampenShopOnline hebben wij voor jouw ingericht op basis van sfeer en beleving. Dit om een optimaal thuis gevoel te geven zodat je een impressie krijgt hoe onze lampen er bij jou uit kunnen zien. Op onze website maar ook in onze showroom vindt u een door ons geselecteerd aanbod van verlichting en meubelen voor elke huiskamer. Bij onze showroom kunt u terecht met betrekking tot lichtadvies, lichtplannen, vragen over lichtbronnen zoals o.a. LED, het ophangen van uw verlichting of technologieën zoals domotica.